FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

am o zi minunata am reusit sa il inund pe vecinul de dedesubt (am cada crapata si n-am stiut, am umplut-o cu apa si s-a scurs prin pardoseala) si mi s-a rupt plantutza mea iubita dieffenbachia. dar nu mai conteaza, am neuronu ocupat cu embrionii pe care ii transfer maine
Arabella, bafta cu dosarul!
Annika, vine sigur si vremea ta
fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza fara peripetii viata ar fi anosta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Annika
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Liza felicitari ,asta da productie!
Maine am si ET ,m-au sunat azi de la clinica sa imi spuna ca puiuti mei sunt tare viteji ,au supravietuit toti 3,maine la 10:30 avem ET.AM UN CAR DE EMOTII!!!!!!!!
QUIAO .......m-ai lasat masca.........tin pumni sa fie puiutul luptator pina la capat ,nu stiu am o presimtire ca vei anunta cele 2 liniute!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi bafta muuuulta maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Ce multe vesti frumoase pe aici!
Bravo fetelor,succes in continuare asteptam beta babane!
Qiao,Liza,Angi pumnii stransi pt voi si puiutii luptatori!

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, hai cu gemenasii/tripletii!!!

sa dea Domnul sa fiti closcute doamnelor 9 luni de zile de acum inainte si apoi...pentru tot restul vietii!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao,Liza,Angi,Doamne ajuta sa va vedeti Visul implinit!

eu traiesc o data cu voi aceste emotii,pt ca stiu ca aici voi ajunge si eu mai devreme sau mai tarziu.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburita spune:

Qiao,Liza si Angi sunteti cele mai fericite. Ne bucuram impreuna cu voi si sa dea Dumnezeu sa reusiti sa va strangeti bebelusii in brate.
Eu sunt putin cam dezamagita deoarece intr-o discutie avuta cu socrii mei in legatura cu FIV mi s-a spus ca asta e o treaba fortata, nu naturala . Sper sa nu il influenteze si pe sotul meu. Oricum, orice ar fi eu merg inainte. Il iau chiar si legat daca e nevoie.

Mai am o intrebare pentru fetele care il cunosc mai de mult pe dr.Albu. Credeti ca s-ar supara sau ar fi vreo problema daca as face salpingectomia in alta parte si nu la Medlife. Ma gandeam sa merg la un spital de stat sa mai scutesc si eu niste bani deoarece voi avea mare nevoie de ei in lunile ce vor urma. La Medlife ma costa cca 3300 Ron, pe la stat sper sa scap cu 1000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

draga buburita,
Nu e vb de suparare, dar trebuie sa ai grija unde faci interventia ptr ca este foarte important. Mai bine ii explici dr Albu si ii spui ca din pct de vedere financiar nu ai vrea la Medlife si sa iti recomande el un medic si un spital.
Eu asa as proceda, din cat il cunosc (si sunt pacienta lui de ceva vreme, el intelege.
8 sapt

Muuuuuult succes tuturor fetelor sa fiti toate gravidute

Mergi la inceput