FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

wow, liza, chiar ca pregatiti o echipa de fotbal acolo Parca de luna urmatoare au anuntat ca or sa aiba culturi pt blasto. ce v-au zis, cat ii lasa acum ? abia astept sa aud vestile bune de maine.
tin pumnii sa ai numai embrioni de grad 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

am primit sms acum, la 8.30 ma prezint la ET. ar fi fost minunat sa fie transfer de ziua a5-a, ca material era destul... dar asta e, trebuie sa speram ca va fi bine.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Liza, Doamne-ajuta!
Sa fie cu lipici cel putin unul dintre ei!!!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

woooow Liza, multa bafta si lipici!! tinem pumnii

Mergi la inceput

liza sa fie cu super-glue ! nu te-au sunat dimineata sa iti spuna cate s-au fetilizat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

ba da, m-au sunat - 12 s-au fertilizat.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

12 din 12, super rezultat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Qiao,Lizabafta din suflet!mi-a iesit si mie rezultatul de la AMH (3.59)la varsta mea stau onorabil...spermograma in schimb s-a modificatavem normozoospermie(20% adica maximum admis sunt malformati),dar la Fiv,se aleg si nu mai conteaza,bine ca au de unde alege(60 mil)marti fuguta cu dosarelul la Medlife...fetele

Mergi la inceput

arabella stati super bine ! pe cai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

super liza!!!
bafta multa Arabella!!!

toata lumea are cu ce se lauda ... numa' eu stau si astept
lasa ca vine ea si vremea mea

Mergi la inceput