FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza mai bine mai mica decat prea mare, doar vreti niste gigei fresh,, nu niste mortaciuni lesinate. noi am fcaut IA dubla si a trebuit sa dea proba 2 zile la rand. voi aveti la dispotitie 1 zi si jumatate, deci la treaba cu el in seara asta ! sa se hidrateze bine in perioada asta si sa bea limonada muuulta, sa manace citrice, ajuta la productie.
succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

hmm, m-ai pus pe ganduri. el e foarte increzator, desi i-am tot zis ca mi-e cam teama de chestia asta... dar ai dreptate, decat sa riscam sa pierdem tot, mai bine facem ceva acu.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, Doamne-ajuta! liza, asemenea!
pentru doamne luptatoare!!!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburita spune:

Multa bafta Qiao si Liza, asteptam vesti bune de la fiecare dintre voi.

Mergi la inceput

eu ma duc maine sa imi iau puiutul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

m-am trezit cu o intrebare in minte: daca eu sunt ok iara gigeii domnului sunt majoritatea dusi cu capu' pot face FIV pe ciclu' natural?
care are mai multe sanse de reusita: cel pe ciclu' natural sau cel cu stimulare? ... of, Doamne.... ce de intrebari?

pe langa nedumeririle mele... astept vesti bune de la Qiao si Liza!!
am nevoie de exemple de urmat

Mergi la inceput

anikka daca gigeii sunt dusi cu capul rau de tot se face ICSI/PISCI, indiferent de felul de Fiv.
la fiv cu stimulare ai avantajul ca obtii mai multi foliculi, de unde si sansa de avea mai multi embrioni, iar din aia multi, daca ai bafta, poti sa si congelezi cativa, iar la embrio transfer sa pui 2-3-4 si atunci sansele ca macar unul sa sa prinda sunt mai mari.
la fiv pe ciclu natural usor ajutat poti sa ai un singur folicul (ca mine) sau vreo 4 (cam atat am auzit maxim), din astia poti sa obtii 0 embrioni, iar in cel mai fericit caz 4.
eu la fiv cu stimulare am avut 4 foliculi, 4 embrioni si din pacate sarcina biochimica. acum am 1 folicul si un embrionas dragalas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

bravo Qiao! nu i-am zis degeaba foliculul cel viteaz . iti tin pumnii, ca eu deja la ora aia sunt acas, am la 8.30 punctia.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

liza iti tin pumnii pt o recolta de calitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic Qiao. Vedem ce zice si d-nul dr. ca avem programare miercuri seara.
Qiao, Liza tinem pumnii in continuare!!!

Mergi la inceput