recoltare sange copil, unde?

recoltare sange copil, unde? | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

dr i-a recomandat baietelului meu de 2 ani sa faca niste analize, Ig E pt alergii, hemoleucograma, si inca cateva. As vrea sa va rog sa imi spuneti in Bucuresti unde ati recoltat copiilor asa micuti fara sa aveti experiente neplacute gen spart vena, etc...este inca destul de mic, o lunga perioada a fost foarte speriat de dr din cauza decalotarilor si acum nu as vrea sa prinda iar frica din cauza recoltarii. deci va rog niste recomandari de clinici care chiar se pricep la recoltare sange pt copii mici? multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am dus copiii la Medicover. Acolo aveam abonamentul. Nu au avut vene sparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi i-am recoltat de 2 ori din vena pana acum (odata la 2 ani si alta data la 5), si ambele dati am mers la laboratorul Medlife din spitalul Budimex. Dar erau aceleasi asistente si pt Medlife si pt spital...acum Budimexul nu mai lucreaza cu Medlife ci cu Sanador Synevo, dar banuiesc ca au ramas aceleasi doamne.
Noi ne-am nimerit fix la aceeasi asistenta ambele dati, care, desi parea cam dura la inceput, s-a purtat f frumos, i-a nimerit vena din prima (chit ca plangea si se zbatea), si i-a recoltat repede si fara probleme.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu le-am recoltat sange la Synevo (Medicover) Grozovici. S-au purtat exceptional doamnele asistente. Copiii nu au plans, ci chiar au iesit ok de acolo si au primit si niste creioane cu vrajitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Voi cum ati recoltat urina pentru bebe sau copil care inca nu face la oala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Voi cum ati recoltat urina pentru bebe sau copil care inca nu face la oala?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Exista niste recipiente speciale care se pun, cere acolo unde faci analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Exista niste pungute pentru recoltare urina,se cumpara de la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

dr i-a recomandat baietelului meu de 2 ani sa faca niste analize, Ig E pt alergii, hemoleucograma, si inca cateva. As vrea sa va rog sa imi spuneti in Bucuresti unde ati recoltat copiilor asa micuti fara sa aveti experiente neplacute gen spart vena, etc...este inca destul de mic, o lunga perioada a fost foarte speriat de dr din cauza decalotarilor si acum nu as vrea sa prinda iar frica din cauza recoltarii. deci va rog niste recomandari de clinici care chiar se pricep la recoltare sange pt copii mici? multumesc mult.

mamica de Rares 21.02.2010

Medicover de la P-ta Victoriei sau spitalul Budimex, unde, da, Ralu, sunt aceleasi asistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

noi am facut analizele de sange la Regina Maria, la Opera-Center. Acolo am abonament.
Insa al meu avea deja 8 ani si tot am avut emotii

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ingrid si pe mine tot regina maria-opera center ma tenteaza pt ca stiu ca este clinica de copii deci ma gandesc ca au ceva mai multa experienta, insa pana acum nu prea am auzit nicio opinie nici de bine nici de rau legata de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La Medicover tot in clinica pt copii am fost. Acum e in Victoriei.
Pt urina, daca te descurci cu punguta...bravo. Eu, desi am baieti, nu m-am descurcat. Pana la urma am dus copilul in baie, am dat drumu' la apa si l-am lasat sa se joace la jetl de la robinet. Cand a tasnit si jetul lui - eu tusti cu recipientul la prins jetul .

Mergi la inceput