recoltare sange copil, unde?
Raspunsuri - Pagina 2
delsim spune:
stiu de pungute, dar nu pricep cum se face: ii pun punguta intre picioare, apoi pampersul, astept sa faca ceva, dupa care continutul pungii il transfer intr-un pahar de urina , sau cum?
Sabina spune:
eu merg lunar la Synevo dr Grozovici si au o camera super pt copii cu jucarii samd.
am vazut multi micuti plangand inainte de analize, dar iesind senini din cabinet.
alor mei nu le-am facut niciodata din vena, asa ca nu stiu mai multe :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Delia, teoretic trebuie sa speli f bine zona, sa dezinfectezi cu cloramina si apoi sa lipesti marginile pungutei de piele. Pui pampersul si astepti sa umple punguta. Eu n-am reusit si presupunand ca sunt toanta si nepriceputa, cand m-am dus la Medicover le-am dat asistentelor punguta sa o puna ele. Au mesterit ce au mesterit, au pus pampersul si ne-am pus pe asteptat. Da-i cu apa, da-i cu joaca...cand scot ele pampersul...punga dezlipita si doar 3 picaturi in ea. M-am dus acasa cu recipientul si am facut cum am scris mai sus.
Raza de soare spune:
anya, poate am inteles gresit din mesajul tau...dar eu stiu ca punguta respectiva trebuie sa fie sterila, nu refolosibila.
nikol24 spune:
Noi am fost la Graal ,undeva langa depoul Dudesti sect 3.Am fost f multumita chiar pentru prima data fetita mea nu a varsat nici macar o lacrima
lilina spune:
noi am incercat la Synevo Titan dar nu s-a putut!!! cu un ac de adult traumatizezi copilul, parerea mea (desi am facut programare pt recoltare sange copil, nu aveau fluturas !!!!)
in schimb la centrul dediagnostic si tratament Victor Babes de fiecare data i-au recoltat baietelului meu super repede si bine
histamina spune:
synevo,synevo,synevo
medlifeul ne-au dat o hemograma de 11.5 cand ea era 8.si-au cerut scuze,dar copilul meu mai avea un pic pana la transfuzie din cauza lor, pt ca am intrerupt tratamentul cu fier,analizele fiind "bune".
medasul ne-a dat rezultatele:talasemie majoroa, factorul alfa modificat.
am innebunit.
si un DA mare de tot pt Institutul National de Hematologie!
ca prelucrare analize pt depistarea alergiilor, synevo e cel mai bun.
delsim spune:
Noi am fost la Grozovici, unde au camera speciala pentru copii, cu jucarii, ne-au dat un creion cu vrajitoare, ne-au dat diploma de "copil cuminte" si au venit 2 aistente la recoltare, una a recoltat , cealalta a vorbit cu copilul si ne-a ajutat la tinut.A mers repede si pana sa inceapa sa planga de-a binelea fetitza , si terminasera. Am fost multumiti.