recoltare sange copil, unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

stiu de pungute, dar nu pricep cum se face: ii pun punguta intre picioare, apoi pampersul, astept sa faca ceva, dupa care continutul pungii il transfer intr-un pahar de urina , sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu merg lunar la Synevo dr Grozovici si au o camera super pt copii cu jucarii samd.
am vazut multi micuti plangand inainte de analize, dar iesind senini din cabinet.
alor mei nu le-am facut niciodata din vena, asa ca nu stiu mai multe :D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Delia, teoretic trebuie sa speli f bine zona, sa dezinfectezi cu cloramina si apoi sa lipesti marginile pungutei de piele. Pui pampersul si astepti sa umple punguta. Eu n-am reusit si presupunand ca sunt toanta si nepriceputa, cand m-am dus la Medicover le-am dat asistentelor punguta sa o puna ele. Au mesterit ce au mesterit, au pus pampersul si ne-am pus pe asteptat. Da-i cu apa, da-i cu joaca...cand scot ele pampersul...punga dezlipita si doar 3 picaturi in ea. M-am dus acasa cu recipientul si am facut cum am scris mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

anya, poate am inteles gresit din mesajul tau...dar eu stiu ca punguta respectiva trebuie sa fie sterila, nu refolosibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Noi am fost la Graal ,undeva langa depoul Dudesti sect 3.Am fost f multumita chiar pentru prima data fetita mea nu a varsat nici macar o lacrima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si noi am fost la regina maria - opera center si a fost foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi am incercat la Synevo Titan dar nu s-a putut!!! cu un ac de adult traumatizezi copilul, parerea mea (desi am facut programare pt recoltare sange copil, nu aveau fluturas !!!!)
in schimb la centrul dediagnostic si tratament Victor Babes de fiecare data i-au recoltat baietelului meu super repede si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

synevo,synevo,synevo

medlifeul ne-au dat o hemograma de 11.5 cand ea era 8.si-au cerut scuze,dar copilul meu mai avea un pic pana la transfuzie din cauza lor, pt ca am intrerupt tratamentul cu fier,analizele fiind "bune".
medasul ne-a dat rezultatele:talasemie majoroa, factorul alfa modificat.
am innebunit.

si un DA mare de tot pt Institutul National de Hematologie!

ca prelucrare analize pt depistarea alergiilor, synevo e cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

histamina care centru synevo a recoltat usor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Noi am fost la Grozovici, unde au camera speciala pentru copii, cu jucarii, ne-au dat un creion cu vrajitoare, ne-au dat diploma de "copil cuminte" si au venit 2 aistente la recoltare, una a recoltat , cealalta a vorbit cu copilul si ne-a ajutat la tinut.A mers repede si pana sa inceapa sa planga de-a binelea fetitza , si terminasera. Am fost multumiti.

Mergi la inceput