Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

abia maine dimineatza poate am sa aflu mai multe detalii dar tot ce pot sa va spun ca Cezar(nascut astazi in jurul orei 01.00, desi verisoara mea era internata de vineri dupa amiaza in maternitate) avea CO(cordonl ombilical) bivascular ceea ce uneori duce la aparitia unor probleme de dezvoltare si malformatii! s-a constat ca avea un retard de crestre intrauterina cu o luna, problema a fost ca datorita si unui context financiar deficitar nu a facut nici f multe controale, dar de acum e fff tarziu sa ma despicam firul in patru!!!
va multumesc pt sustinere, si va sfatuiesc sa mergeti la medic la cel mai mic semn ca ceva nu ar fi i regula!!!
sarcine la termen si copii sanatosi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza, fetelor!

Azi pleaca ai mei si sunt trista, copiilor o sa le fie foarte dor de ei, pana acum erau doar cei mari, dar de cateva luni si Jane a devenit foarte atasata de ei, mereu intreaba de ei, cand pleaca de la noi, plange, cere sa mergem la ei in vizita... O sa fie greu in lunile astea care urmeaza, noroc ca vine soacra-mea, care este a lot of fun, si doua saptamani cat sta o sa fie ok, dar dupa aia, mai greu...

Ieri am mers din nou sa vedem case, dar nu am gasit nimic care sa ne placa si sa fie in bugetul nostru. Coleman vrea sa mai mergem si marti, dupa ce mergem la doctor, dar parca nu mai am chef. mai degraba as merge dupa ce nasc, ca stiu din experientele trecute ca mi-e infinit mai usor cu bebe afara,in wrap, decat in burta...

Azi e Father's Day, asa ca le urez tuturor taticilor si taticilor in devenire o zi minunata si multa fericire!!!

Va pup!

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

freedelia, ce inseamna totusi sa fii experimentata la copii: iti e mai usor dupa ce bb se naste decat sa fii cu el in burtica si sa rezolvi diverse treburi. ori mie, cu experienta 0, mi se pare mai usor cu ei in burta, fiindca ma tem f tare ca dupa ce se vor naste, in anumite situatii, nu am sa stiu ce am de facut.

Mergi la inceput

Ei, da, evident, dupa 3 copii, deja nu mai e greu, dar sa stii ca si la primul, daca esti relaxat, poti sa faci o gramada de treburi cu bebele, mai ales in primele luni, pana cand e mobil, pana mananca solide. In primele luni, mai ales daca reusesti sa alaptezi, nu iti trebuie absolut nimic in afara de cateva scutece, un pachetel de servetele umede, unport bebe si chef de plecat pe coclauri.

DAR cu 2 bebelusi sunt absolut convinsa ca e mai greu. In primul rand, ca nu ii poti duce in port bebe, deci din start trebuie sa te trambalezi cu carutul. Asta inseamna, daca ai de mers cu masina, pliat, ridicat, desfacut, etc. Apoi, daca amandoi trebuiesc hraniti se se intampla sa fie in aceasi timp, pe unul il lasi sa planga, e stresant sa te uiti la el si sa nu ai ce ii face. Si cine stie cate si mai cate chestii sunt diferite cu gemeni.

Eu, cu un singur copil, ma duc cu el peste tot, in port bebe -- la manicura, pedicura, la cumparaturi, la lunch cu prietenele, la vizionat apartamente, aproape oriunde. Cu doi, different story...

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

asta imi doresc eu cel mai mult: sa am lapte destul pt amandoi, ca sa-i pot alapta exclusiv in primele luni: in primul rand pt beneficiile imense ale alaptarii si in al doilea rand, ca mi-ar simplifica si mie viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.va invit la cafea si va doresc o duminica cat mai placuta

fredeelia ce frumos vorbesti si usor despre cum poti sa te plimbi cu bebele mai bine afara decat in burtica..mi ar placea sa fiu si eu asa relaxata si sa le pot face pe toate.dar sincer nu stiu daca am sa reusesc.la primul nu am reusit.

diana ai nascut?avand in vedere ca esti singurica ma gandesc ca aveai timp vreo 5 min sa intri si pe net ieri?deci ori nu iti merge netu ori e ceea ce cred eu

amr 17 zile
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neataaa! Fetelor sunt asa fericita, azi am dormit pana la 9.30, asa ceva nu am mai "patit" de vreo 2 luni. Si am dormit si ft bine, doar 2 drumuri la baie, e un vis frumos deja.
M-am trezit si eu cu pete de lapte pe bluza, deci presupun ca nu am vreun canal infundat sau ceva, e de bine.

Laura, Roxy, Carmen: da, am recunoscut si eu contractiile, acum stiu la ce sa ma astept!
Azi suntem invitati la niste prieteni la un gratar si apoi sper sa pot merge si eu la piscina, daca ma simt bine pana dupa amiaza. Deocamdata sunt ok, nicio durere la orizont.

Sa aveti o duminica frumoasa!!

33+

Mergi la inceput

Ei, da, evident, dupa 3 copii, deja nu mai e greu, dar sa stii ca si la primul, daca esti relaxat, poti sa faci o gramada de treburi cu bebele, mai ales in primele luni, pana cand e mobil, pana mananca solide. In primele luni, mai ales daca reusesti sa alaptezi, nu iti trebuie absolut nimic in afara de cateva scutece, un pachetel de servetele umede, unport bebe si chef de plecat pe coclauri.

DAR cu 2 bebelusi sunt absolut convinsa ca e mai greu. In primul rand, ca nu ii poti duce in port bebe, deci din start trebuie sa te trambalezi cu carutul. Asta inseamna, daca ai de mers cu masina, pliat, ridicat, desfacut, etc. Apoi, daca amandoi trebuiesc hraniti se se intampla sa fie in aceasi timp, pe unul il lasi sa planga, e stresant sa te uiti la el si sa nu ai ce ii face. Si cine stie cate si mai cate chestii sunt diferite cu gemeni.

Eu, cu un singur copil, ma duc cu el peste tot, in port bebe -- la manicura, pedicura, la cumparaturi, la lunch cu prietenele, la vizionat apartamente, aproape oriunde. Cu doi, different story...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna fetelor,
Ali, multumim de cafea...eu am baut-o de mult.
Freedelia, esti intr-adevar o mamica eroina...eu te admir fff.mult cum te descurci cu 3 copii..curand cu al-4-lea. Eu sunt deja panicata doar cu unul...toate laudele pt. tine.

Balanta, cu siguranta te vei descurca cu gemenasii..cred ca multe lucruri pt. care acum despicam firul in 4, vor veni de la sine, natural. Si eu imi doresc sa pot alapta cat de mult. Mama m-a alaptat 1 an intreg..se si vede...am crescut mare si sanatoasa.

Sa avem o duminica linistita si frumoasa..saptamana viitoare culegem piersicute coapte. Sa le ajute DD pe toate fetele programate saptamana viitoare.

33+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Neata, fetelor,

Si eu raportez o noapte linistita, am dormit tun pana acum (10), fara niciun drum la baie, ca niciodata. In schimb, sunt atat de amortita, ma dor soldurile si spatele de parca am carat saci asta noapte. Anyway, prefer un somn bun, asa ca ma duc sa imi fac niste exercitii de invioraresi un capuccino bun.

Va pup pe toate, sa aveti o duminica frumoasa si sa iasa toata lumea la plimbare (evident, mai putin balanta si celelalte fete care trebuie sa stea in pat)

31+ Mihai

Mergi la inceput