Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile30 spune:

multumesc mult fetele pentru lamuririle in legatura cu TNS-ul, abia astept sa treaca si sa vedem ce spune dl dr., va tin la curent.

o zi placuta in continuare , sarcina usoara si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am tras o repriza de somn...
Fetelor, nu ma puneti inca pe prima pagina, sper ca in 4 zile terminam capitolul asta...aveti liber la capitolul urmator. Nu vreau sa se intample nici o surpriza pana joi!

Ile30, bine ai venit, chiar si pe ultima suta de metri!

Sunt solicitata sa iesim la plimbare, de fapt el la pescuit, eu sa stau la umbra. Si tot nu ma simt in stare...

Va pup,sa aveti un weekend frumos in continuare si sa nu mai auzim vesti triste!

37 + Eric Ioan

AMR 5 zile!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ada - ti-am dat nr pe PM. sa-l pupi pe Nectarel Dragonel diseara
aruba - ti-am zis noi k nu ai cum sa nu le recunosti...ai grija pls si stai cumintzik in pat zilele astea si eu m-am plicti in casa dar decat sa mai am surprize mai bine stau la cotetz cateva zile. sotu' iese in seara asta cu baietzii la o bauta
fleur - bine, hai k iti mai dam ragaz cateva zile ai grija dk mergi la peste sa nu stai prea mult in caldura
carmen - tare sotzu' ciudat este ca si al meu care suferea maxim de caldura, acum nu mai pare asa afectat si tot imi spune k nu e asa cald...
ile - bun venit in clubul piersicutzelor

edit: mi-am adus aminte k mai aveam ceva sa va zic mi-a adus mami hainutzele pe care le-a luat pt antonik mea sunt atat de dragutze si body-uri si rochitze si o salopetik de vara gen gogoshar f funny aaa si i-a mai cumparat buni si un ursuletz care face nani pe o pernitza si sforaie mi-a adus de la bijutier si cercelushii pt ea - sunt cei pe care i-am primit eu de la nasha mea de botez.

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

BUNA!!

Am de vanzare o scoica de la chicco pastrata in foarte bune conditii!! Pentru informatii detaliate va rog sa ma contactati pe mail, ionta_daniela@yahoo.com

NASTERE USOARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dragutelor. Capul sus ca mai este putin si ne vedem bebelusii..si...oricum problemele mari de acuma o sa apara.

Ile bine ai venit.povesteste-ne cate ceva despre voi. Cu cine nasti la Giulesti? Si eu tot acolo am nascut.

Porumbita curaj, bebe e bine dezvoltat, diabetul sub control. Repeta eco si te lamuresti atunci.

Roxy sa poarte cu placere lucrusoarele Antonik.

Laura noi avem montat patul de la Ana, dar momentan e folosit pe post de depozit de jucarii si loc de joaca.

Noi am fost la un gratar pe malul Snagovului cu niste prieteni cu copii. Ana a fost fff incantata, plus ca a fost umbra si briza lacului a dat senzatia de racoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Buna dragutelor. Capul sus ca mai este putin si ne vedem bebelusii..si...oricum problemele mari de acuma o sa apara.

Laura noi avem montat patul de la Ana, dar momentan e folosit pe post de depozit de jucarii si loc de joaca.

Da , Maria ...citeam si la odiseea din fata noastra ca sunt cateva mamici care au probleme de sanatate cu puii lor , Doamne cred ca este groaznic sa-ti vezi copilul suferind . Fereasca Dumnezeu pe toata lumea de necazuri

Intrebam de montat patutul pentru ca a sosit si la noi si am vrut sa-l montez si mi-a sarit lumea in cap ... ca nu este bine , ca are timp sotul cat sunt la spital si bla , bla, bla , de mi s-a luat .

Cred ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus , indiferent cat incerci sa omiti anumite aspecte .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Hello fetelor!
Am venit si noi acasa de la socrii. Ce bine ca s-a mai racorit cu cateva grade, dar tot cu aerul cond stau. Of, si eu patesc la fel, mor de cald si sotul zice ca e bine. Inainte el era caldurosul si eu friguroasa.

Patutul nu-l avem inca, insa o sa-l montam mai aproape de nastere, ca mai ocupa si el spatiul. Nu cred in toate superstitiile astea.

Eu vad ca am inceput sa am accese de panica. De dimineata am inceput sa plang pt ca mi-e greu sa ma misc. Ce probleme am si eu, de.... vorba sotului: fii fericita ca e totul bine dupa atata chin. Si are dreptate.

Va pup

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Of , Kmy, condoleante si sa aiba Doamne DOamne grija de sufletelul lui! Stiti cumva ce a determinat lucrul asta? Ca e totusi o sarcina foarte inaintata...

Pup fetele ca nu am chef de scris dupa vesti de-astea

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura eu si la fetita l-am avut montat inainte si caruselul pus.
Credema in cele 2 max.3 zile cat stai in spital sotul tau o sa aiba multe de facut : de la umbat dupa actele copilului, de cumparat diverse chestii care se ivesc ineviyabil, de vizitat mami si copilul de vorbit la telefon cu medicii sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Laura eu si la fetita l-am avut montat inainte si caruselul pus.
Credema in cele 2 max.3 zile cat stai in spital sotul tau o sa aiba multe de facut : de la umbat dupa actele copilului, de cumparat diverse chestii care se ivesc ineviyabil, de vizitat mami si copilul de vorbit la telefon cu medicii sa.

Multumesc pentru sfat , saptamana viitoare ne apucam de treaba , ca sa-l intampinam pe BB cum se cuvine .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput