Bobocei de sept-oct 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Hehe, tocmai am verificat calendarul si am implinit 28 sapt, mergem pe 29, deci oficial suntem in al treilea trimestru!

fericita 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

m-am intors...
elfica eu n-am considerat c-ar avea cineva ceva cu mine sau ca nu mi-ar raspunde intentionat...pur si simplu am scris ce-am sitit eu si de ce-am rarit-o..asta nu-nseamna ca nu v-am citit zilnic...ca ce naiba sa fac? stau acasa si ma urc pe pereti...cu david povestesc dimineata si seara, peste zi cred ca doarme lesinat de caldura ..sotul pleaca dmineata si vine seara rupt de oboseala, ca cineva tre' sa si munceasca...si ai dreptate despre memorie, si pe mine ma lasa, uit de la mana pan' la gura..dar asa, cate-o felicitare, macar la schimbare de trimestru sau culoare de carucior nu cred ca strica
asa ca felicitari tuturor celor care-au aflat ce ascunde burtica sau au venit cu vesti bune de la eco!
olivette mie imi masoara colul la fiecare eco, fara discutii..
vero daca vrei intru eu in listuta si pun carucior roz!
cat despre prenatal, se poate intra din saptamana 28...eu vreau sa intru in saptamana 30 si mi-a zis dr de fam sa-i duc recomandare de la gine...el poate sa-mi dea, fara probleme, dar de ce?? legea spune clar ca se poate jongla cu numarul de zile, astfel incat sa ramana 42 de zile dupa nastere, la recomandarea medicului sau la cererea persoanei beneficiare
in alta ordine de idei, am vazut la piersicute c-au aparut bebeii, urmam noi!!!!! si m-au apucat niste emotii!!!!!
pupici

24+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Olivette, pe mine m-ar interesa cursurile prenatale la filantropia, ca e aproape de mine si daca tot exista posibilitatea sa nasc la ei...Cand incep?

fericita 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Corinuka, daca te pricepi sa intri in listuta si nu e un efort prea mare iti multumesc
Fetelor, nu mai pot... e abia 14,15 si mai am o groaza pana la 17,00. Deja nu mai pot sa stau la birou de durere de spate si cladura asta ma termnina....uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

vero, s-a rezolvat!
stella foarte frumos ce povestesti tu de maternitate...felicitari pentru intrarea in trimesrul 3, sa schimbi si semnatura, c-ai ramas in urma
va pup, ma bag umpic la tv!

24+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Miro,Vero felicitari ptsa creasca mari,sanatoase si frumoase

Am citit tot ce ati scris,dar nu mai tin minte aproape nimic

Kytana suntem bine,multumim de intrebare,puiutul e activ,toata ziua loveste si face valuri la mami in burtica
dimineata ies dupa cumparaturi si dupa aia nu mai ies deloc,las jaluzele jos peste tot sa fie cat de cat racoare
avem aer conditionat,dar trebuie curatat acolo,nu stiu cum,nu ma pricep
abia astept sa-l curete ca nu mai pot cu caldura asta

www.facebook.com/photo.php?fbid=399277033457934&set=o.335695843167438&type=1&theater" target="_blank">aici am pus poza cu puiutul de la eco de acum

www.facebook.com/photo.php?fbid=399284410123863&set=o.335695843167438&type=1&theater" target="_blank">aici sunt eu,poza facuta in weekend-ul trecut
si
www.facebook.com/photo.php?fbid=399277650124539&set=o.335695843167438&type=1&theater" target="_blank">aici e nepotica Maia la aproape 2 sapt de viata

am vrut sa mai zic ceva,dar am uitat

Paulafericita 25+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Macar scapi la 17.00 Vero. Eu mai devreme de 18.00 nu am nicio sansa. Nu mai spun despre statul peste program...

Prin ce emotii cred ca ai trecut Olivette! Unii doctorii nu stiu ce fac... Mie imi masoara colul de fiecare data. Asta nu am mai auzit-o cu doar daca ai avut inainte... Fereasca Dumnezeu! La ce s-or gandi cand debiteaza astfel de nebunii?

Oricum la privat am patit-o si eu cand mi-au pus perfuzii pentru deshidratare si m-au trimis acasa ca nu am nimic si eu eram cu chistul torsionat gata sa se sparga in mine, iar peste 2 zile ma operam la urgenta. Nu mai comentez ca o fac degeaba

As merge si eu la curs la Filantropia, cand ziceai ca incepe Olivette? Daca e in timpul programului de munca nu cred ca pot pleca insa... Voi cum faceti?

Un singur lucru imi trece mie prin cap pe care ti-l poate aduce. Produse de la mamamio, fie pt vergeturi, fie dupa nastere. Am inteles ca sunt nr 1 la ei. Eventual si produse de la dr Brown's. Depinde si de ce ai nevoie acum

Nici eu nu ii inteleg stella87. Imi spune ca daca depasesc, pierd indemnizatia. Pai, okay, dar o pierd eu... cu ce te deranjeaza? I-am zis de lege, sa vada ca nu discuta cu o necunoscatoare si a lasat-o mai moale. I-am zis ca nu ma lasa nimeni sa nu nasc pana la 42 de saptamani si a strambat din nas. Nu i-a convenit dar nu inteleg motivul de nicio culoare! 29 de saptamani! Al 3 lea trimestru!! Am si eu emotii pentru voi, veti fi primele sa va vedeti bulinutele frumoase si adorate

Ma uitam in listuta noastra de pe prima pagina si ma gandeam ce putin mai avem! Mi-e teama si sunt entuziasmata in acelasi timp... Ce repede a trecut timpul! Parca mai ieri numaram sa ajung la 8 saptamani, apoi 12, apoi 18 si v-am cunoscut pe voi

25+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Multumesc Corinuk, Da, am schimbat semnatura Si intr-adevar, sunt incantata de maternitate, am vazut acolo bebeeeeeiii scumpiiiiici, proasp#259;t ie#351;iti din burtica, erau asa mititteeeeeii si frumosi Abia astept sa-l vad si eu pe bebe al meu, sa-l tin in braaate... Azi e o zi asa speciala, am intrat in ultimul trim, am vazut unde voi naste, simt ca totul devine palpabil si am asa o emotie si o incantare in suflet

Vero, si eu sunt la birou, in conditii suportabile, nu prea cald, dar tot pic de somn pt ca azi-noapte, de la caldura, am avut asa o insomnie intre 4 si 6, fix cand e somnul cel mai dulce. Si m-am trezit asa buimaca. Si dupa toata exaltarea de la maternitate, acu mai am putin si pic cu capul pe tastatura

fericita 28+ cu

Mergi la inceput

Kytana, nici eu nu plec mai devreme de 6, dar lasa fetelor ca mai tragem putin si incepe perioada aia minunata cand facem cumparaturi, pregatim camera, citim despre alimentatia bebelusului Eu cel putin nu m-am apucat inca de pregatiri si abia astept!

fericita 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Corinuka,
Paula, multumesc de felicitari!
Kytana, Stella, inseamna ca sunt norocoasa ca plec acasa la 17 si nu prestez peste program. Desi lucrez la privat, sefii sunt intelegatori.
Pup

Mergi la inceput