Bobocei de sept-oct 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Bine ai venit Ilinca in grupuletul nostru si sper sa te simti cat se poate de bine-venita

Si eu sustin ideea de a ne intoarce aici, este mult mai usor de folosit dar si de urmarit forum-ul. Acum ramane si la latitudinea voastra. Eu voi incerca sa fiu aici prezenta zilnic.

Imi plac produsele de la Brown's recomandate de voi. Si eu tot pe principiul acesta merg. Daca nu am san sa nu alerg atunci dupa una-alta. Voi le-ati luat din farmacii? Am vazut ca sunt disponibile in multe farmacii atat din Bucuresti cat si din tara.

Va urez o dupa-amiaza linistita

24+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara mamicute dragi !
Eu nu mai pot de calddddddd...in casa la mine sunt 29 grade.Am aer conditionat mobil si nu face fata.Sunt terminata.

Maine schimbam si noi saptamana.Luni ma duc la dr si nu mai pot de nerabdare.

Ilinca,bine ai venit,bebe sanatos si la termen iti doresc.

Apropo de grupuletul care s-a mutat pe facebook...pacat.Eu nici pe forum nu mai intru zilnic si nu mai intru cu acelasi interes.Inainte daca ma duceam la un suc la terasa pac intram pe forum 5 min sa vad ce s-a mai scris,oriunde stateam degeaba,intram pe forum.Acum intru cam la 3 zile...nici nu am ce sa citesc.Se scrie o pagina in 2 zile.
In fine...
Si ca e fain ca pe facebook e privat??? Dar cine stie cine sunt eu???Nu inteleg.

Va pupacesc si va doresc o seara frumoasa si racoroasa !

ANDREEA 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

fetelor nu va stresati prea tare cu faptul k facebookul e de vina, nu e adevarat, nici acolo nu e prea mare activitate, sunt fete care nu au mai intrat de ceva timp nici acolo, nici aici, ma gandesc ca probabil e o perioada in care majoritatea fetelor au diverse lucruri de rezolvat sau sunt in mici vacante, aranjari ale camerelor copiilor, tot ce putem face e sa incercam sa scriem noi care mai intram in continuare, chiar daca nu avem vesti fffff deosebite, dar macar sa ne salutam si poate mai spre final knd burticile vor fi mai mari, va fi mai multa activitate aici.
pupici tuturor si o seara frumoasa si racoroasa

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Da, asa e, se scrie extraordinar de putin. Inainte cand reuseam sa ajung doar seara la computer, pierdeam 30 de minute sa citesc tot ce s-a scris, acum dupa o zi intreaga gasesc o jumatate de pagina scrisa. Recunosc ca si eu sunt mai activa pe facebook, dar asta pentru ca acolo scriu restul fetelor. Eu agreez ambele forme (forum si facebook), dar cred c-ar trebui sa ne hotaram asupra uneia si acolo sa scriem toate.
Lalu, Lulutza, va asteptam cu noutati :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Hallo! va mai amintiti de noi? am cam lipsit, dar nu am avut timp nici sa respir....noi suntem bine, am fost vineri la medic si totul pare a fi ok. aici nu se dau prea multe detalii, desi intreb mereu cate ceva . am facut si eu la 26 de saptamani testul de glicemie si a fost ok. mi-a fost cam frica pt ca am exagerat mult cu dulciurile. acum am programare pe 13 iulie si tot atunci imi va da trimitere la maternitatea unde voi naste. ce ma nelinisteste e faptul ca mi-a spus ca intai ma lasa sa incerc sa nasc natural si daca dupa o ora doua nu ma dilat suficient ma baga la ceza. nu ca mi-ar fi frica de nasterea naturala, dar am deja o ceza. deci de cezariana la rece nici nu poate fi vorba (oricum nu voiam asa)

ma straduiesc sa intru si eu mai des de acum, abia astept sa vina mama din ro sa ma ajute. va doresc la toate bebei sanatosi nascuti la termen

balanta, eu cred ca bebele verisoarei tale a avut ceva probleme, iar cei de la tecuci nu au stiut sa gestioneze situatia in timp util. eu am nascut la 8 luni fara 2 zile si Lucas a fost si este un baietel ft sanatos si eu nu am facut nicio dexametazona. imi pare rau si le doresc multa putere parintilor sa-si revina din tragedia asta. stiu ca durerea va mai scadea in intensitate, dar nu va disparea niciodata. ii doresc multa sanatate si puiutului tau

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 29+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata burtici ,

Legat de biberoane, pot sa spun cum a fost la fetita cea mare. Am avut 2 bibi mici de 125 ml avent cumparate , sterilizatorul si o cutie de lapte praf (in spital , pana m-am externat, am intrebat ce le da, desi in 99%cazuri este NAN). Mie mi-au fost utile cred vreo saptamana , pana cand lapticul s-a reglat...F utile mi-au fost si mameloanele de silicon, nu am avut ragade sau alte probleme. Astea e bine sa le aveti in spital, am avut vreo 4. Dincolo de aceste pregatiri, am avut sansa sa am o fetita tare mancacioasa si dornica sa suga ceea ce va doresc si voua , bebei papaciosi si sanatosi!

burtica roz 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
eu sunt una din cele care nu prea scrie, nici aici, nici pe fb...obisnuiesc sa citesc si sa intervin cand mi se pare ca-i cazul...ma gandesc ca atunci cand scrii pe-un forum sau pe-un grup o faci pentru a impartasi experiente ori pentru a obtine informatii...si nu informatii eronate..adica cum pentru ce sa ai biberoane daca ai san??? pai de unde stii c-o sa ai san? sau o sa ai destul? adica nu-i bine sa fii pregatita cu o sticluta in casa? asta eu n-am inteles..
si, mai mult, pe fb daca scriu mi se raspunde, aici nu prea...am citit mesaje in urma, de multe ori parca-s invizibila: scriu, intreb, felicit si noapte buna! se trece peste, chiar cand ma adresez direct cuiva...asa c-am lasat-o mai moale...e ciudat, se intreaba lumea de ce nu scrii aici si cand o faci nici nu esti bagat in seama...poate fi mesajul plin de floricele si pupici...
nu vreau sa supar pe nimeni, asta e parerea mea...
o zi faina s-aveti!

24+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Neatza burticute, am fost si eu la morfofetala si o sa am fetita!!!
Suntem foarte fericiti ca Sara o sa mai aiba o surioara si ca la morfo a fost totul OK. Pentru burticutele din Brasov, vreau sa va spun ca am fost la Eva la dr. Pintea Alexandru pentru morfo si ca este un dr. GROZAV!!!
Va pupic, sa aveti o zi frumoasa toate si toti bebeii vostrii!!!

[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele dragi!

nu_mai_stiu uuu faci 27 de saptamani astazi! Un bebe sanatos si la termen iti doresc. Cred ca nu mai ai rabdare pana luni sa il vezi din nou :D Eu mai am, pana pe 11 iulie cand ii vad din nou mocuta adorabila.

Bine ai revenit printre noi, g_rainbow! Tu mai ai si mai putin pana iti vezi odorul! Am devenit si eu din ce in ce mai nerabdatoare sa il tin in brate, sa il miros si sa ii vad ochisorii lui de pisoi mic. Sa inteleg ca testul de glicemie a fost okay totusi, nu? Am inteles ca in alte tari te lasa si mai mult de 1-2h in travaliu, se ajunge pana la 24h daca nu ai membranele rupte. Oricum, Doamne ajuta sa nasti asa cum iti doresti si bebe mic sa fie sanatos!

Unde ai nascut prima data Ilinca? Eu nu as vrea sa ii dea formula in spital, dar nu cred ca se poate, nu? Daca ar fi dupa mine, l-as lua cu mine, dar la Elias nu este permis :( Hm, la mameleoane de silicon nu m-am gandit pana acum, dar ma voi interesa sa vad ce si cum. De la ce firma le-ai avut? Sau sunt toate bune? Nu ma pricep de nicio culoare :))

Neata Corinuka! Imi pare rau daca a fost vreo intrebare la care nu ti s-a raspuns. Cateodata as vrea si eu sa pot interveni mai mult, dar neavand experienta necesara, nu pot scrie tampenii pe aici :))

Bebe loveste tare si nu agreeaza deloc caldura! Sunt la munca si credeti-ma, mai am putin si adorm cu capul pe tastatura. Ce n-as da sa fiu undeva la munte sa ma tavalesc in iarba (fara capuse!) si sa adorm intr-un hamac...

Dani, ce mai faci, ce mai face bebelina ta? Ieri nu te-am vazut deloc si ma gandeam la voi. Sper ca sunteti bine!

25+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miro79

Neatza burticute, am fost si eu la morfofetala si o sa am fetita!!!
Suntem foarte fericiti ca Sara o sa mai aiba o surioara si ca la morfo a fost totul OK. Pentru burticutele din Brasov, vreau sa va spun ca am fost la Eva la dr. Pintea Alexandru pentru morfo si ca este un dr. GROZAV!!!
Va pupic, sa aveti o zi frumoasa toate si toti bebeii vostrii!!!

[url=http://www.tickerclub.com/]www.tickerclub.com/cache/b2202927b7.png" border="0">[/url]

Neata Miro!

Felicitari pentru caruciorul roooz! Sara va fi foarte fericita sa aiba o surioara Ma bucur ca totul e bine si sa dea Domnul sa fie asa si in continuare!

25+ cu

Mergi la inceput