Bobocei de sept-oct 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

la multi ani, impreuna g-rainbow! sa aveti parte de multa sanatate, fericire si iubire si cum spunea si Kytana la anul sa mai sarbatoriti un an impreuna, dar in 4.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Ilinca, ma voi uita maine la simulari cu scoici prinse in isofix vs scoici prinse cu centura sa vad daca it ofera protectie scoica prinsa cu centura. Stiu ca am vazut la un mom dat mai multe simulari cu scaunul auto prins in sofix vs centuri iar diferenta eram mai mult decat infricosatoare. Dar in scoica sta cu spatele si impactul e diminuat din cauza pozitiei. Chiar citeam ca in Suedia, pozitia cu spatele este obligatorie pt copiii de pana la 4 ani. Este cea mai sigura pozitie pt ei. Dar la noi sunt atat d emulti paritni care isi tin bebelusii in brate in masina, ii hranesc in timpul mersului, ii tin pe scaunele din fata....pana ajungem la nivelul Suediei mai avem de tras :)) Dar maine continui cautarile ca acum sunt epuizata. Mi-am dat seama ca eu toata ziua nu am mancat, nu am baut apa...am stat conectata pe problema scaunelor :D

+ 22 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Aoleu ,cand am venit direct in pat m-am pus,nu mi-am dat seama ca la ora 16 nu am umbra pe nici o parte a strazii asa ca am facut un drum dus -intors prin soare,m-a luat cu ameteala si tremuraturi.
Asa,biberoanele mi se par interesante,au chestia aia -tubul-dinauntru fixat pe un fel de valva suport la gura sticlei ,apoi vine tetina prinsa pe valva aveea si insurubat capacul,deci ceva,ceva au ele in plus fata de cele simple,plus un capacel anticurgere intre valva si tetina care se indeparteaza in momentul hranirii .Eu le-am luat cu 40 lei ambele de pe picasaweb,si chiar nu am luat teapa,v-am spus ieri ca sunt multe lucruri noi ,doar sa dati cautare,sunt aduse din strainatate si vad ca tot ce am luat pana acum sunt lucruri ok.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

G_rainbow aniversare fericita va doresc si la cat mai multe de acum inainte!

Ma pun sa gatesc ceva ,ca am adormit si deja e seara,bebe cere papa.De cateva zile de cand umblu prin caldura nici al meu nu mai este asa activ,dar gata am terminat cu umblatul sper sa-si revina la normal,oricum merg luni la medic si ma va linisti sa-l privesc la eco.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Vero ,te-as ruga frumos sa ma ajuti cu numele celor doi doctori buni din Braila si Galati ,fiindca am doua prietene tare dragi ,pe care le-as putea indruma spre ei,poate poate le da Dumnezeu cu ajutorul lor cate un puiut asteptat de ani intregi.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Anne eu nu pot sa-ti dau sfat in privinta scoicilor,fiindca a mea a venit in pachet cu caruciorul ,oricum nu o vom folosi prea mult ca noi avem un Peugeot Partner pentru marfa ca avem un magazin mixt si ne trebuie pentru aprovizionare,asa ca nu m-am prea documentat in privinta asta ,eu oricum folosesc muuuult mersul pe jos si voi folosi caruciorul,orasul nostru e mic si in 30 de minute il traversez la pas usor,

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Anne'mary:Sincer , cand am luat carutul inainte de a naste , nu m-am doumentat o secunda cu privire la siguranta in masina! Abia dupa 9 luni cand nu a mai incaput in scoica , am inceput cautarile si tinand cont ca in scaunel sta pana la 4 ani, am decis sa investim intr-un scaun sigur. Partea nasoala e ca pe bancheta din spate unde sta scaunelul, mu incap 2 persoane in niciun caz, deci e destul de voluminos :(. Distractie a fost si mai este inca cu convinsul sa stea in scaun , in masina, dar asta e alta poveste si o sa vedeti la momentul potrivit :))))
Sunt clar pro scaun/scoica pt transportul copilului cu masina, dar sincer realitatea e uneori greu de gesttionat
Spor la cautari!
Carucior ati decis de care luati?
Anidaz: ai grija, cu caldurile astea nu e de glumit.
Eu plec dimineata la 8.30 -9 la serviciu si pana la ora 18.00 e ok, apoi ajung lesinata de caldura acasa .Mi-e frica sa cer program scurt, ar insemna sa plec la ora 15 de la birou, in toiul caldurii

Intrebare: voi aveti carcei? la mine au inceput dimineata....iau magne -b6 , tare e neplacut. Si la Ilinca am avut asa ca nu ma vait prea tare, fata de alte probleme cu adevarat mari , asta este floare la ureche......

pt burtici!

Mergi la inceput

In prenatal eu voi intra de la 1 iulie,stie medicul de familie ca merg cu legile dupa mine peste el asa ca nu voi avea probleme,in plus ginecologul imi va da o scrisoare medicala prin care recomanda 84 de zile de prenatal avand sarcina cu risc si fat pretios,deja am vorbit cu el.
Iar de nascut voi naste la matern,stiu ca din momentul in care am lapte voi primi bebelusul in rezerva cu mine,asa ca nu-mi ramane decat sa stimulez sanii sa-si faca treaba imediat dupa operatie.Pentru asata imi si iau pompa cu mine ca sa nu folosesc pompele lor din spital.
Apropo de sani ,va dor?Pe mine ma omoara ,mai ales stangul si in fiecare dimineata ma trezesc cu punctulete minuscule albe uscate pe sfarc,dar numai la stangul.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Eu am primit cadou de la surori caruciorul ,este Kunert VIP ,adus din Germania.Deocamdata sunt foarte incantata de el l-am testat fara bebe,si este dotat cu tot felul de lucruri saculeti,acoperitori,chestii care se scot sau se adauga dupa caz si vreme,se pliaza usor si desi e voluminos ,este usor ca si greutate.Ramane doar sa vedem cat il va iubi bebe.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Scaunele pentru etapele urmatoare am vreo patru ,inclusiv cel tip inaltator ,fiindca sora mea din Germania are doi copii acum de 9 si 6 ani si le-a pastrat pe toate fiindca ei nu concep sa plece la drum fara sa fi fost asigurati copiii,mai ales la drumurile facute pana in Romania,imi place mult asta,am aici o cumnata care isi trimite copiii cu sotul de ici pana colo nici macar cu centurile puse si au 4 ani si 1 an si 5 luni,au cazut de multe ori dar zici ca-s inconstienti...

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput