Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
ce emotii m au cuprins..... exact in perioada asta , acum catevazile aflasem ca sunt gravi cu juniorul....... ce momente frumoase......
catank spune:
spiridusa ma bucur tare mult ca esti ok, bb la fel!Si eu ma felicit ptr alegerea facuta(noroc cu miki ca mi-a destupat mintea). Ce sa zic? PAna la 3 ani va merge 3 zile pe saptamana (l-m-v) In rest, este acasa, cu mine,...Aici am eu avantaj, asa ca va inteleg..nici eu nu as fi acceptat de la 2 ani sa stea zi de zi la gradi...plus program lung. Dupa mai vedem, oricum, tot acolo va ramane, dar de la 3 ani program intreg cu siguranta.
cami-nu am avut loc, ca a venit si fetita unei vecine abia stateau ele cat de cat comod
spiridusha spune:
Yasmi, pai normal ca ne vedem...iti dau pm cu nr tel..sau daca mai e fisierul ala cu numere de telefon..e tot acelasi din perioada aia cu nasterile. Nu l-am schimbat.
Va asteptam cu mare drag!:)
Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?
catank spune:
bb_yasmiasa este....emotii....dar uite ce bine iti sade acum cu 2 prunci superbi. Am vazut foto...tu mami esti o frumoasa
Voi cum procedati cu chloteii? Ii lasati acum fara pamp , doar cu chilotei, si cum ii puneti la pisu la ce interval?
Am lasat-o si eu pe I acum 2 zile, dar facea pisu de i se prelingea pe picioare, sosetele, sandalute, unde mai pui ca a facut si kk (apropos roxy, nu am simtit ca face kk)
M-am exprimat eu gresit...locgic ca nu face la ore fixe, ...dar asa cat de cat stiu ...cum stiti si voi
Bunnnn...si uite asa m-am trezit cu ''galusca'' in chilotei, ..am minjit-o toata cand i-am dat josuffffffff...
Deci, cum procedati? ii puneti in pozitie de pisu din cand in cand sau cum?
bb_yasmi spune:
spiridusha da mi Pm, eu nu stiu unde sunt nr de tel. aaa si fiind de a casei....poate vii tu in statiune...
bb_yasmi spune:
catank multumim mami pt complimente! cat despre pishu, kk cand sunt hotarata sa scot pampi (momentan doar pregatim terenul ) il pun pe olita la intervale de timp. kk vadcan vrea sa faca, plus ca se pune "pup" si mimeaza ca face kk dar momentan spal/sterg ce face el pe jos in curte/chilotei si el este si un kkacios
cami_antonia spune:
spiridusha am auzit
si pareri pro si contra
deci nu stiu sa ma pronunt personal nici despre doctor nici despre clinica
da ma bucur mult ca te-ai hotarat sa nasti natural
e super
dar mi se pare ca dai enormmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 mil
eu nu dau atat lui tanti care sta cu noi
si vine toata saptamana
inclusiv sambataaaaaaaaaaaaa
doamneeee ce mult cer femeile asteaaaaaa
si pt ce?
sta doar cu el si atat?
nu as da atatia bani ca nici nu as avea de unde da mi se pare exagerata suma
pe mine ma tot doare degetul asta
offffffffff
si nu pot face mai nimic cu el
ailed_dota spune:
am pus ficateii la cuptor, am curata cartofii pt prajit, ce gust or avea fara sare nu stiu, am facut si pt andra niste fasolica verde...
yasmy, in wee plecam si venim wee viitor,
cami , zdrobeste foaie de varza cu coada cutitului si pune pe deget
spiridusho, eu la Andra am spus ff tarziu ca sunt gravi, faci cum crezi tu, inghe de casa facea mama pe vremuri, amesteca smantana grasa cu cacao sau vanilie sau fructe zdrobite...alta reteta nu stiu...
am fost pe afra si am luat galetica cu accesorii de nisip, si minge si palarie de soare pt maria
bb_yasmi spune:
super delia!!!
eu la ambele sarcina am anuntat e can am vazut testul pozitiv in mana asa mandra eram