Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 20

miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ailed_dota
multam, dar la stat care spital e specializat? ca sincer as avea mai multa incredere... ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ti l-am dat tocmai pt ca e mai sigur..la stat nu stiu, decat ca unele spitale au externalizat catre ei laboratorul..

ailed_dota spune:
oki, miki, multumesc!
yasmy , depinde, uite eu cat m fost gravi cu andra nu i-am spus unei tipe de acasa de loc ca sunt gravi ca ea parca atrage raul...si nu i-am zis de loc, prie

spiridusha spune:
Yasmi, sincer nu am retinut unde veti fi voi cazati exact, dar vin cum sa nu e intr-adevar mai usor....
Cami, da, e enorm dar eu am avut o perioada cand Cristi avea 6-7-8 luni, inainte de nunta, cand plecam deseori de acasa(probe de rochii, etc) si nu era nimeni in stare sa-l culce si sa-i dea sa manance. Soacra-mea nu statea mereu acasa (ca locuim cu ei) si maica-mea e antitalent. Deci pentru mine a insemnat muuult, f mult ca exista cineva care sa faca ce faceam eu ca mama
.
Tot caut reteta de inghetata, dar m-am pierdut in 1000 de siteuri. Unele-s cu ou, unele doar cu galbenus, unele cu lapte, unele cu iaurt...cu smantana...
Mami de Cristi (09.03.2011) si
5+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

cami_antonia spune:
spiridusha si ce ti-ai dori sa ai al doilea bebe???????????
yasmi veniti marti????????
offffffffffffff
noi azi mergem in grecia
maine la munte in tara
poimaine mergem la viena
si parca vad ca nu mai plecam deloc pana la urma

AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Fetelor imi este tare dor de voi toate dar efectiv parca nu mai am timp de nimic. Uneori seara cand ma pun in pat citesc ce ati mai facut si binenteles ca trag si un ochi la poze...au crescut asa mult si frumos puiutii nostrii ca parca am pierdut notiunea timpului. Noi suntem bine...asteptam tare narabdatorii sa-l anunte pe sot in ce perioada a lunii august intra in concediu ca am vrea sa mergem in tara macar 10 zile ca nu am mai fost de aproape 2 ani si ne etse dor de toti cei dragi. Duracell creste si ne uimeste pe zi ce trece...suntem tare mandrii de el si de evolutia lui. De cateva saptamani mananca absolut orice singurel(chiar si ciorbita/iaurtelul), nu vrea sa ii mai dam noi.Va inchipuiti ce face in jurul lui...ii gasesc mancarica si in urechiuse
, urca si coboara scarile foarte bine(tinut de o manuta)...saluta pe oricine de pe strada, face la olita aproape zilnic, canta si vorbeste in limba lui de ne zapaceste
.Este la fel de nazdravan si de energic si de minunat si de,de,de
...il iubesc enormmmm.
Multumim mult celor care ati tot intrebat de noi si va rog sa ne scuzati absenta dar este asa frumoasa vara si ne bucuram din plin de ea cand la piscina,cand la plimbari sau altele.
Va pup pe toate si incerc sa mai intru si zilele astea ..poate atasez si poze ca am observat ca inca mai am albumul acolo!

MaryM85 spune:
Buna seara! fetelor ce vorbiti, cum sa se inchida forumul? eu cred ca o sa dau mesaje toata ziua cu buna doar doar sa nu se inchida!.

MaryM85 spune:
SPIRIDUSA aici reteta de inghetata buna!
http://dragameaprietena.kanald.ro/Retete/Inghetata-de-vanilie-cu-jeleu-de-mar-si-rodie

MaryM85 spune:
Si inca una eu fac asa: 400 gr iaurt grecesc integral, 2-3 banane inghetate(taiate felii si puse la congelator)si fructe la alegere tot inghetate, se blenduesc toate pana se obtine o pasta, daca vrei o consumi asa daca nu o bagi la congelator, si din ora in ora sau mai putin mai mesteci in ea!

irinuca05 spune:
Hop si eu, doar asa ca sa ramana forumul pe prima pagina:)
Strumphy, de ce spui ca nu este activitate? Eu am mai intrat saptamana asta (e adeverat ca nici eu nu-mi mai amintesc in ce zi) si acum am avut de citit 7 pagini. Anul trecut pe vremea asta cred ca intram mult mai rar.
Deci si tu vrei sa limitezi tzitzi? :)
Fetelor, eu nici nu mai stiu ce v-am spus si ce nu, ca de fiecare data cand facem ceva "extraordinar" (asta poate fi si un kk:)), ma gandesc ca trebuie sa va spun si voua si apoi nu mai stiu daca intr-adevar v-am povestit sau a fost doar in capul meu :)
De juliturile Dariei v-am spus? Cade ca tolomaca pe.ciment, desi nu avem mult in curte. Si are genunchii ciuruiti. O dau cu rivanol si Aloe First (de la Forever Living Products). Uneori si cu bepanthen. Problema e ca mereu cade pe aceeasi lovitura. Si pana acum nu plangea, dar in seara asta, dupa ce i-a dat sangele, nu m-a lasat sa ma apropii de "babi" (=buba)
Nu reusesc sa intru de pe calculator, sa va vad si eu in poze :( Doar de pe twl si e mai complicat
Delia, esti la diversificare? :) Stiu ca nu e de ras, la cate ai de tras cu alergia asta! Pup
Miki, tocmai cand ma gandeam ca urmeaza o perioada linistita pt tine, aflu de operatia lui Vladut. Dar o sa treaca repede si usor!
Roxy, Madutza, Yasmi, distractie placuta la iesiri/ nunta!
Maine avem si noi alta: ziua unui priwten. Iar duminica voi fi cu ochii lipiti cand ma ttezeste dari la 7.
Cami, cand am citit "maine plecam la greci", chiar am crezut :))
Si noi suntem "cur sucit" vorba lui Catank! Noi plecam ba la turci cu avionul, cu masina, ba in turul europei! Vai de noi! M-as mira sa iasa ceva din planurile noastre!
Visul meu este sa ajung la Paris cu masina. A fost cineva asa? Si sa vizitam pe parcurs. Mi-e teama ca o astfel de excursie sare de 2000 de euro lejer :(
Hai ca am atipit cu tel in mana in timp ce ma gandeam ce sa va mai scriu
Somn lin!