Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, imi pare rau ca tb sa ti asa regim drastic. Nu se poate face o analiza sa vada de la ce ai alergie? tb sa introduci tu asa cate unul ca la bb-lusi?

catak, sa intaleg ca nu le veti spune la socri ca e gradi particulara? Vezi sa nu afle de la vecine binevoitoare si sa se supere

yasmi, cata nu face deloc la olita. Nici nu o pun eu..este in baie langa olita lui Cristi...pe care o scosesem dar am reintrodus-o ca sa aiba Cata exemplu . Cata se aseaza singura pe olita zice pipi dar nu face nimic, cand face pipi face pe ea, dar face stand in picioare ...deci pana in sandalute

Azi mergem la concet Iris . Vine soacra dupa amiza sa stea cu copii si noi ne rockarim . Tb sa se tina concerul pe Stadionul Nationaln (langa noi) dar l-au mutat in Piata Constitutiei din cauza unui meci care fi pe National ...au zic ca nu ar avea timp gazonul sa se regenereze...asta e...
Cred ca o sa murim de cald, dar abia astept

Am culcat fata si acum tb sa ma bag sa fac niste ordine prin casa..mereu ma gaseste soacra cu casa intoarsa pe dos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, voi face testele , dar tb sa le fac la cel putin 5 zile dupa ce am terminat tratamentul cu claritina...adica sapt viitoare cand sunt la mare..., deci le voi face in ro...chiar unde se pot face in bucuresti testele de alergie, are cineva idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mada, voi face testele , dar tb sa le fac la cel putin 5 zile dupa ce am terminat tratamentul cu claritina...adica sapt viitoare cand sunt la mare..., deci le voi face in ro...chiar unde se pot face in bucuresti testele de alergie, are cineva idee?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

intra pe synevo si uita-te..eu stiu ca le fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Doamne ce caldura..........

asa m-as fi balacit si eu langa Ioana
Madutza, ...nu ne ferim de faptul ca e gradi particulara, ci de suma de banuti pe luna... Ptr ei, cu o pensie minima pe economie li s-ar parea o risipa de bani...chiar daca nu platesc ei, ... Insa soata vb orice, oricand cu ei...despre tot, vb asa in general... insa sumele ce le investim, ...asa in genera niciodata nu le relatam pe cele reale...ptr binele (inima)lor Ei...oricum stiu,ce inseamna privat, ...avem si verisori la buc, pitesti...si platesc si mai mult decat sumele din tgv...nu le este straina situatia, tocmai de aceea... Ei trebuie sa stie ca nu se compara provincia cu capitala

Mergi la inceput

eu m-am balacit ieri cu ele... Mari s-a imbracat in costum de baie si si-a umplut cada cu apa... si s-a dus Andra peste ea si a bagat-o si pe ea in apa si dupa m-am dus si eu le stropeam cu apa si ele pe mine, am spalat pe jos dupa aia... dar macar ne-am racorit...
la noi azi vor fi maxim 29 de grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buuna ziua, dragele mele,

Am un ragaz ca a adormit Cristi, am bagat o masina, i-am calcat niste body-uri, am mancat si eu ceva si acum la caaaalculator.

Am fost ieri la eco, este ok bebe, nu am auzit inimioara inca, ma duc si pe 2 iulie...iau utrogestan si acid folic si cam atat.. cica de la 12 saptamani incolo vitamine si mi s-a parut ciudata chestia asta...

Am schimbat doctorul, am schimbat maternitatea. Vreau sa nasc natural, si e un pic mai complicat dupa cezariana mea, si din aceste motive am schimbat locul. Este vorba de dr. Zaher de la Maternitatea Isis, Cami poate a auzit de el... mmm cam am emotii dar sper sa iasa totul bine. Oricum am tiiimp destul de emotii, ganduri, etc...abia am 5 saptamani. Si mi se pare ciudat ca acum la al doilea copil nu-mi mai vine sa anunt asa pe toata lumea...pana acum am zis ca sa merg la eco sa vad ca e acolo, ca e ok, acum stau cu poza de la eco in mana si tot nu-mi vine sa anunt..ma gandesc sa aud inimioara si dup-aia... oricum apropiatii stiu...restul lumii nu.

Catank, felicitari pt alegerea facuta! Cred ca totul va iesi bine, se va acomoda usor... Si pe mine ma bate un gand sa-l duc pe Cristi la o cresa/gradi . Mi-a placut tare mult ce am vazut pe site si ce mi-a povestit o tipa. Momentan eu ii dau femeii care sta cu el 700 ron pe 3 zile pe saptamana x 5 ore. Acolo as da 150 euro pe program 8-17, mancare, somn. Nu stiu ce sa zic. O sa vad, o sa mai studiez piata. Parca e prea mic, dar nici nu vreau sa stea toata ziua cu tanti asta, mi se pare mai interesant sa se joace cu copiii, sa interactioneze cu alti oameni...e altceva.

Ah, Yasmi, si stiu ca mai demult am zis eu ca nu m-ar deranja sa schimb pampers pana pe la 2-3 ani :))) asa as vrea acum sa scap de el...cu plaja, cu curtea...dar parca nu am destula putere sa incep, am emotii, el oricum nu zice nimic cand face...o sa incerc sa-l las in curte fara sa vad ce iese.

Va pup, o zi frumoasa!

Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

intra pe synevo si uita-te..eu stiu ca le fac..

mami de 2 prichindei

multam, dar la stat care spital e specializat? ca sincer as avea mai multa incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

eu nu am mai reusit sa intru ca sunt toata ziua cu fetele
tanti mai spala un covor mai face o mancare
sotu se pregateste de hramul bisericii
caci duminica e NASTEREA SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL
DECI IAR II SERBAM PE IONI SI IOANE
ieri mi-am scrantit degetul aratator de la dreapta
si mi s-a umflat
daca nu cedeaza pana luni ma duc si cred ca mi-l pune in gipssss
si e si la dreapta
sa nu pot face nica
offffffffffff

yasmi v-am vazut in pozeeeeeee
sunteti frumosiiiiii

viss cate poze frumoase ai pus
super tricicletaaaaaaaaa

catank si de ce nu te-ai bagat si tu langa ioana?

mai fetelor eu m-am indragostit de aceasyta odisee
eu sper din tot sufletul sa nu dispara
nici cea a antoniei inca nu a disparut
se scrie mai rar
da se scrie
acu e mai greu dupa ce incepem munca
da e bine sa nu ne uitam unii pe altii
strumphh deci nu ai voie sa dispari din peisaj ca eu pe FB nu scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Am uitat, stie cineva o reteta buuuna de inghetata de casa?

Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf. felicitari pt micuta " pinguina" :)
mada distractie placuta!! si noi avem iesire diseara dar cu 1 sau 2 copii dupa noi :)
cami multumim. hai. ca peste cateva zile ne vdm. sunt cu ochii pe vreme ca pe bomba : p
spiridusha, chiar daca nu. spune lasa l fara pampi la plaja, curte. doar ca pt noi nu este asa comod :) nu vrei sa te intalnesti cu noi?? felicitari pt samburel.

la noi au anuntat 37 gr si soare curat si acum a terminat de plouat :(((

Mergi la inceput