Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza yasmy!

azi m-am sculat cu ochiul drept umflat si rosu, drept care m-am automedicat cu tobradex...yvy, viss am facut bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata dragelor,

eu la servici pe baricade cu o cafeluta, am intrat in program normal

ailed, si eu am iesit din spital cu ochiul mare si rosu si infectat, n-a mers tobradex si am trecut pe maxitrol..inca nu a trecut, dar e mai bine..sunt sigura ca am luat vreun crocobaur de prin spital la tine poate e mai usor
ma intrebasei de andra, pai concluzia e ca a avut infectie urinara, probabil una banala pe fond imunitar scazut si tot ce a urmat dupa ( recidivele ) au fost pe baza tratamentelor gresite pt fetele care s-au mai lovit de aceasta problema, profesorul la care am ajuns a spus ca primul episod e cel mai important sa fie tratat corect, tot ce urmeaza dupa depinde de el..si 2 principii f importante, min 10 zile tratament ( preferabil 14) si 2 antibiotice corelate ( pt ca e-coli are obiceiul sa-si creeze rezistenta, isi poate creea la unul dar nu are timp si la al doilea ).
catank eu nu pot crede ca nu exista o cresa privata in tgv..poate ca nu ai aflat inca de ea, mai intereseaza-te..sunt gradinite particulare care accepta si copilasi mici..eu asa as face, as duce-o macar la program scurt..dar soacra ce parere ar avea de cresa ? n-ar lua-o ca o ofensa ? trebuie sa pui in balanta tot, daca merita sa-i superi..pana la urma ioana va creste invatand de la voi si pe urma completand de la bunici, prieteni, rude..
bbyasmi, cand plecati la mare ?

aseara am fost cu vlad la ORL, o sa-l operam de polipi pana la urma..am ajuns la un doctor care imi inspira incredere..cred ca in 2 saptamani vom face interventia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki marti seara plecam. si iasmi trebuie operata de polipi dar nu cred ca o vom face prea curand.

offf am facut f=ghiveci de orez cu legume si piept de pui si am pus condiment pt pilaf iaracum cand am gustat este cam piperat..... ce sa fac??? sa ma apuc acum din nou sa fac alta mancare pt L???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, pup, si eu ma gandesc ca l-am luat cand am fost la spital alaltaieri, dr pt Vladutz, preferatul meu, ti l-as recomanda pe Dan Gheorghe dela Budimex si nu e indicat sa se faca vara, prin septembrie poate, sanatate multa!
yasmy pune mancarea la fiert cu un pic de apa si cu un cartof intreg curatat de coaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!
O cafea sau un ceai rece pe caldura de afara!

Am zis sa va mai salut si eu un pic.

Noi suntem bine. Luiza e o nazdravana care iubeste cataratul, mersul pe panta, urcatul scarilor. O pregateste mami pentru urcatul pe munte. Cu vorbitul nu e prea pasionata, dar nu ma ingrijorez. Are timp sa ne toace la cap si mai incolo.

Din iulie o gradinaresc si pe ea, ca tot vroiam sa o dam de la 1 an jumate la gradi, dar am vorbit si o accepta si mai devreme. Cica e mai bine sa inceapa vara, cand e mai putin expusa la imbolnaviri. Vom vedea. R a inceput in octombrie si nu pot sa zic ca a fost prea bolnavicios.

Asa ca vacanta vom avea candva in august, ca sa apuce sa mearga un pic la gradi . Yasmiastept impresii de dupa sejurul din jupiter

Acum vreo 2 weekenduri ne-am intalnit in Moghioros cu Anna nazdravana si cu deea. Pacat ca nu avea nici una un aparat.

In rest, programul zilnic.

si o zi frumoasa

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Ploua mocaneste ...dupa 2 zile de soare si caldut ne luam portia de ploaie, ca prea mult soare am avut eh tipic englezesc, nu ma mai astept la minuni, ca-n viata , sa nu fii dezamagit iu zilele astea de vara asa cum vin, daca o mai fi soare si frumos, bine... daca nu o sa caut vara prin alte tari straine

Azi noapte a dormit si piscoata mea fara sa se mai trezeasca wow nu-mi venea sa cred dimineata, stiu ca m-am trezit pe la 3 si ciuleam urechile nu cumva sa se fi trezit ea si eu sa nu fi auzit m-am culcat la loc rapid, si nu am auzit nici alarma lui Nick cand a sunat la 6 , m-a trezit el cand a plecat sa imi dea un pupic si am mai dormit putin pana la 7.10 cand s-a trezit piscoata

Deci un espresso dublu acum pentru mine si un pic de forum si dupa ma duc sa imi fac o ciulama de pui ca mi-e o pofta de cateva zile si tre` sa o rezolv

Catank m-ai facut sa rad cand ai spus de soacra si de copilasii ei ce si cum fac la varsta asta, dar na... fiecare cum ii creste nu? mie imi place ca esti diplomata si tare pe pozitii you rock girl!!!

Ailed oare de ce se rpind toate acum de tine, sistem imunitar scazut? papi bine sau esti la dieta? sau de la oboseala? sa treaca repede toate

Yasmi sper ca ti-ai cumparat cea frumos ieri acusi plecati la mare la soare ia sa ezi cum te intorci cu bateriile super incarcate nu mai fi trista cu operatia ca o sa fie bine, ai vazut si Cristi de mada a fost super ok si yasmi e mai mare decat el, si e ditai domnisoara si curajoasa

Alehiam deci mai semnezi si tu condicuta din cand in cand bine faci, ca asa s-a prea asternut linistea pe aici in ultima vreme, deh vara.. vacante..

lalely multumesc de info despre homeopate sper sa gasesc si aici, ieri i-am luat ceva homeopat pentru muci curgatori ca la robinet , nu i-am dat inca pentru ca era tarziu aseara dar daca mai face si azi muci ii dau sa vedem daca e bun de ceva

Madutza esti gata de party vad hai ca nu mai e mult si abia astept impresii si pozici dupa, sa vedem ce senzatie ai facut ce mai fac copilasii? cabd plecati la mare la bulgari ? in iulie parca nu ? felicitari vorbaretei

roxy, vezi ca prea multe cafele si berici la tersase dauneaza grav sanatatii uhh te invidiez , de aia ma oftic aicilea nu vezi ? vreau si eu la cafea si berica am baut la bere la Praga de am spart, e bunaaaaaaaaa cea mai buna bere din lume trebuia sa fi facut poze si la cate halbe de bere am baut

As mai scrie dar ma trage de pijamale piscoata, sa ma dau jos de pe scaun, vrea ea la butoane se jeleste, nu stiu ce ii trebuie

Zi frumoasa

Mergi la inceput

delia, dar daca ii dau asa ce are??

strumf, nu mi-am gasit ce aveam nevoie iar asta nu ma binedispune deloc nu sunt suparata doin cauza operatiei, momentan nici nu o luam in calcul.

offff juniorul meu nu mai vrea sa coboare scarile frumos cum facea ci se arunca de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ailed, stiu de gheorghe, dar primul loc disponibil era abia in iulie..
am ajuns la unul ursuleanu, coleg cu el la budimex, la fel de renumit si cu 30 de ani experienta in spate...si opereaza in privat, are clinica lui..mi-a inspirat incredere.. aa, si dupa dr asta zice ca din contra vara e mai bine ca e riscul de sangerare mai mic cand e cald plus ca nu mai intra direct in perioada de viroze din toamna si are timp de refacere cine sa-i mai inteleaga..

bbyasmi, va invidiez pt mare f bine ca mai asteptati cu operatia de polipi, mai ales daca nu se impune..din pacate, pt noi nu mai e de asteptat, are deja prea multe recidive si complicatii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offff juniorul meu nu mai vrea sa coboare scarile frumos cum facea ci se arunca de sus

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

pune-i o saltea jos la parter macar sa vina pe moale glumesc, off copilasii astia cate idei au...

ai dres mancarea sau tot sarata e ? buna ideea Deliei, asa stiam si eu cu cartoful...

Mergi la inceput

miki, si la noi este cam musai operatia, stiu asta deceva timp. in cea mai mare parte a timpului are nasucul infundat si respira pe gurita , uneori sforaie si are o tusa ciudata.

strumf, poop nu mami, ca scarile care duc la etaj sunt baricadate! doamne fereste daca se arunca de pe sc arile alea... de scarile de afara vb, bine ca nu sunt multe., 3-4 buc... nu am facut nimic cu mancarica inca, nu mai am chef, o sa ii dau carnita din ea +putin pilaf inmultit cu lapte , asa ii mai ia din gust.

Mergi la inceput