Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi si eu am simtit o mareee nevoie de shopping, asa ca saptamana asta mi-a tot facut de cap prin magazine, pe terase...cu prietenele. zici ca am evadat, asa... ti-ai facut pofta si tu? hai ca imediat pleci la mare si o sa-ti revii instant

catank merge Ioana singurica...bravoooo un mare de la noi.

spiridusha sunt superbe pozele cu Cristi, ce dulce esteeee...ce mai cresc copilasii nostrii...parca ieri erau bebelusi tare frumos ai aranjat pozele

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza ma bucur ca ti-ai luat rochie si culoarea suna bine, abia astept s-o vad eu nu mi-as lua pantofi albastrii. nu mi se pare ca ar veni bine. stiu ca se poarta absolut orice acum, dar totusi.... mie imi place sa le asortez cat de cat.
iti poti lua pantofi crem, alb murdar, chiar un rosu aprins, purpuriu....dar nu albastru sau verde

Mergi la inceput

catank eu am luat crema de protectie Bubchen. noi folosim produse din aceasta gama, imi plac. am luat crema cu factor de protectie 30.
eu dau comada direct la ei, impreuna cu o prietena. vin prin posta si preturile sunt super pe net fata de magazine.

Mergi la inceput

viss ce ma bucur ca sunteti bine
imi imaginez cum mergi tu la piata si cumparaturi cu ei....si carut si plase si tricicleta.... te mai tin mainile?
bine faceti ca mergeti la mare cred ca o sa le placa la bebei o sa ai ce alerga dupa ei pe plaja

Mergi la inceput

simona ma bucur ca ne-ai scris ce fericita esti ca ai dat jos 2 kg aratai bine si cu ele. mai aveti putin si...vacantaaaa super...

yvy un pentrui Larisa, sa treaca repede durerea de dintisori. ce-au mai chinuit-o si n-au lasat-o sa doarma bine. tu ii dai 2 mese afara? si papa bine? daca i-as da afara cred ca numai gura casca ar sta de fapt, daca stau sa ma gandesc i-am dat si eu la iarba verde si a papat....

mandreeac, mary un pentru puiutii scumpi.

Mergi la inceput

miki prin ce-ati trecut....imi pare tare rau ca ati stat prin spitale. macar bine ca ai aflat ceva concret, ca ai cerut inca o parere. ca altfel, te luai dupa aia....
multa sanatate la puiutii, sa nu mai aveti problemute si sa fie sanatosi si puternici.
lasa-o-ncolo de mare, sanatosi sa fiti. ca la mare o sa tot mergeti mai incolo, nu aia conteaza

lalely ce sperietura ai tras si tu cu David. ma bucur ca este bine si sanatos si i-au iesit analizele bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Scriu repede ceva pentru Lalely pentru ca sunt gata de iesit afara si pitica nu mai are rabdare ca am facut greseala sa o imbrac deja Nici L nu mananca absolut niciun alt fruct cu exceptia bananei: nici capsuni, zmeura, afine, cirese, visine, caise, piersici, nectarine etc, am incercat toate fructele de sezon pentru ca deja stiam ca nu am avut succes cu portocala, kiwi, pepene galben si alte fructe ce au fost disponibile toata iarna si o sa tot incerc toata vara; am avut un pic succes cu pepene verde, dar a mancat 2 guri si doar miez care era f f dulce. La fel, la mancare este f f mofturoasa, iar acum de cand cu caninii (banuiesc eu ) nu mai mananca nici ce manca inainte, pentru ca meniul nostru era ultralimitat: omleta, supa cu galusti (nicio alta supa/ciorba), branza cu smantana, gris cu lapte (nu orez), paine preferabil goala, uneori cu unt (nu cu pate/cascaval/gem/dulceata/miere), budinca de macaroane cu branza la cuptor (dar nu mereu papa), iaurt doar o anumita marca (iaurt grecesc de la Oly, rar sana de la Covalact, restul poate sa fie rupta de foame ca urla si nu mananca decat 2 lingurite) si prea putine mancaruri (nu a vrut mancarica de cartofi/fasole verde/chiftelute la cuptor/musaca si alte chestii pe care i le-am facut, nu vrea peste, abia mananca orice fel de carne, i-o mai pun pasata in ciorba ca sa o pacalesc, asa ca eu deja nu mai am chef sa incerc altceva, ii dau ce stiu ca mananca). Deci nu te stresa si eu zic sa-i dai ce mananca! Si eu si sotul meu ne miram cu cine seamana asa mofturoasa ca noi mancam aproape orice!

restul fetelor si intru mai pe seara!

Ailed sa te faci bine repede ca stiu ce rau e sa fii bolnava si abia sa te misti de colo colo si cu multe pe cap!

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?

eu vreau sa intru la un dus racoros, abia astept, ca am facut treaba si asa m-am incalzit....este foarte cald la noi. buburuza este afara cu tati.
a venit si mesteru' care ne renoveaza baia mare. de saptamana viitoare incepe distractia in baie sper sa termine repede.

yvy ce mofturoasa este si totusi ce falcute are poate nu va fi asa si cand va creste. unii copilasi sunt asa cand sunt mici, apoi le trece cand cresc, si invers
eu sper ca Anastasia sa ramana la fel de mancacioasa si pofticioasa ca acum

ailed am uitat sa-ti zic...citisem si eu bancul acela in oferta de la Kaufland si asa am ras. tare bancul. bineinteles ca l-am citit cu voce tare sa auda si sotul si tata ca eram la iarba verde. si bineinteles ca n-au comentat, atat le trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Yvyana,

Suntem pe aceeasi lungime de unda!!!
Maimutoiul meu la fel face,si nici noi nu suntem mofturosi!!!
Pepene inca nu am incercat,dar poate ii iau azi!!
Supa este un adevarat calvar,peste deloc,paste no way!!!

Si cand era mic manca toate astea!!!
Nu stiu ce ma fac cu el!!!
Multumesc de raspuns..m-am mai consolat!!!Nu este doar al meu ciudat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

Mergi la inceput