incarca greu
In mod normal ma descurc singura cu problemele legate de IT.Dar,de ce se incarca atat de greu DC?Indiferent de unde accesez incarca ingrozitor de greu.Mentionez ca am 5 gb de ram pe toate trei,adica fiecare,intre 500 si 800 giga de hdd,nu-s incarcate,conexiunea e ok,deci partea de resurse e ok.Conexiunea e cu "teava maxima"..dar....incrca greu,se gandeste mult,dau o comanda si deschide altceva....
Mai aveti nevoie de vreun server?
Raspunsuri
marius spune:
Problema nu este de la DC.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Hai Marius ca nu or fi busite trei calculatoare cu care downloadez orice foarte repede.....hai sa zic unul,dar trei?Cu tipuri de conexiuni diferite.
marius spune:
Nu am de unde sa stiu la cine cum merge insa serverele DC raspund foarte bine. Timpul mediu de raspuns este de 32 ms.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Toate cele 3 calculatoare sunt legate la aceeasi conexiune de internet?
La mine merge super.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
Nu,asta e..unul asta de acum epe romtelecom,optiunea maxima.
Celalat e pe RDS conexiunea cea mai mare.
Al treilea e pe stick dar de la ala nu am pretentii.
capcaunul spune:
eumada, problema e in calculatoarele tale, mai precis in sistemul de operare si mai ales in browser. Plus setari, politica pentru pop-up-uri si add-uri, samd.
Eu am si de unele, si de altele.
In IE (am mai zis, de lene il folosesc) se incarca greu.
In Mozilla, tot sub Windows, DC vine at click speed.
In Chrome, sub Ubuntu, este fulger (zici ca se incarca inainte de a da click!).
Si-am doar 1G RAM, ca-s econom.
eumada spune:
No si ce sa fac?
Ca de pe unu vizioneaza sotul meciuri si filme si nu pot sa-l las fara fire wall-uri,ca-s vreo trei din programe...pe unul se uita fiica-mea la desene si pe unul il folosesc eu.Toate folosesc chrome,IE-ul e de domeniul trecutului.