Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

La multe lunite frumoase si sanatate!
Anastasia Parascheva bulgaras de georgia_c
Cristian bulgaras de izish



Mihacor eu pentru inceput i-am bagat in biberonul de dimineata. Primele zile cate o cupa, astazi am trecut la 2

Problema mea a fost ca am cumparat fara sa ma uit pe ele ce contin de la Milumil ptr 4+ cereale cu mar si au zahar (fitosenia doar milumil a acceptat ca si laptic) si am renuntat la ele si am luat topfer acum.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multe lunite Anastasia de Georgia!!!!!! La multe lunite Cristian de Izish!

S-a comportat frumos feciorasul. Sambata a fost mai agitat si a dormit greu dupa amiaza, dar peste noapte a fost ok. Pe drum a dormit aproape tot timpul.

Azi de la 2 mergem pentru prima oara la piscina de bebelusi!!!! Abia astept sa vad cum reactioneaza

Mihacor cum sa fie mama slab Edi? E foarte ok! Eu zic ca nu are rost sa ii dai cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

La multe lunite frumoase si sanatate!
Anastasia Parascheva bulgaras de georgia_c
Cristian bulgaras de izish





si de la noi! pupici la puiutii satrbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Matza in back in town!!!!!

referitor la bulgarasii cu reflux, stiu ca e bine sa aiba patutul inclinat, se pun niste carti sub picioarele patului.

Tudor al meu a inceput sa se trezeasca si el de 4-5 ori pe noapte. Doar ma duc la el si ii dau suzeta ca adoarme in secunda doi. Sa fie de la caldura? Ma termina oricum trezirile astea dese.

Multumesc de sfaturi.
Am luat taurul de coarne cum zicea Alina, cainele e noaptea acum in tarc in spatele casei. Sambata la 4 m-am vazut cu o prietena in timp ce sotul era in parc cu copilul si ieri am iesit, m-a dus la restaurant la pranz si dupa ne-am plimbat prin parc/oras pana pe la 6 seara. A fost minunat. Am vazut oameni, magazine, copilul era atent la tot, am mancat o inghetata, m-am relaxat extraordinar de mult.
Nu e ca-l neglijez.
In privinta asta petrecem atata timp impreuna ca si inainte. Chiar daca se trezeste in timpul noptii la 9.-9.30 copilul doarme. de fapt face asta incepand cu ora 8 dar la 9 e bagat la baie. Cand vine acasa ca vine mai tarziu suntem practic doar noi doi si pana la 12 noaptea iarasi suntem doar noi doi si vorbim, ne uitam la un film, petrecem timp impreuna fix ca inainte.
Poate asta e problema ca a fost "protejat"prea mult si nu si-a dat seama ca de fapt am si eu limite si mi-e si mie greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

bravo matza!!! asa te vreau...asa e chestia asta cu protejatul barbatului...ii face mai mult rau decat bine! ma bucur ca sunteti mai bine acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Buna dimineata dragelor!

Ce week-end plimbaret! Anda la socru, Adc in Maramu', Ursulet la mare, Alice la piscina, Ligia si Ileana la intalnire, noi la tara!

Ileana, multumesc pentru felicitari si grija! De sambata dimineata nu se mai vedea ca am trecut prin camera cu jucarii, dar macar am eu inima impacata ca am rascolit totul!

Faith, Ana, eu nu mai discut despre kilograme! Bulinuta, si eu tot la +30 sunt dar macar pe tine te mai recunoaste lumea... :(( La intalnirea de 10 ani eu nu am fost ca imi era jena, eram la +10, ce n-as mai da acum... Cu refluxul ne chinuim si noi, iar de 3 nopti nu se mai trezeste noaptea sa manance, in schimb imi regurgiteaza aproape integral primele doua mese din zi pentru ca sanul e prea plin si el mananca ca Haplea! Nici nu vreau sa ma mulg ca sa se regleze productia de lapte de la sine...

Matza, cum esti, te-ai mai linistit? Eu nu as fi asa categorica! Noi am avut discutii mari pe tema cainelui, eu nu am vrut o grija in plus, ca sa nu mai vorbim ca mi-as fi dorit o gradina, nu doar o curte! In schimb cand mi-a spus cat a suferit in copilarie ca ma-sa nu l-a lasat sa aiba catel, m-a induplecat... era singura mea sansa de a fi mai buna decat soacra-mea Sotul meu e singurul care are grija de catel, eu nu am strans niciodata un kk, nu i-am dat de mancare decat daca nu era stapanul acasa si nu m-am jucat cu el decat cand aveam eu chef (adica de vreo 10 ori in 3 ani). Dar animalul ma iubeste si ma asculta, dar mai mult ne toleram unul pe altul. Si niciodata nu am simtit ca sotul meu il iubeste mai mult si nu cred ca e cazul nici la tine! Hai la intalneala si mai discutam!

Multumim de pontul cu cartile, eu am pus Istoria Romanilor vol I si II, sa fie cult flacaul Intre timp am vazut ca esti ok, eram precisa!!

Suzieq, imi retrag cuvintele Trebuie sa iau si eu aparatori, a inceput si Tudor sa isi prinda picioarele printre zabrele!

Ane-Maria, cu info despre bani nu te pot ajuta... abia am depus pentru alocatie, iar in CIC nu intru.

Bianca, cum e Iris?

Alina, Sofia face balet la gradi. Si eu am fost singura cu copiii ieri dimineata si am si gatit, cand a venit tati la pranz m-am dus sa ma culc cu Tudor, eram epuizata!! Succes la serbare!

Mihcor, eu i-am dat Sofiei cereale cu lingurita de pe la 7 luni, deci nu stiu ce sa-ti zic. Mie nici unul din copii nu-mi accepta biberonul (greseala mea ca nu am insistat). Dar din auzite stiu ca se dau de obicei seara ca sunt satioase si doarme copilul bine.

Bulinuta eu il tin pe Tudor pe jos pe salteluta de joaca, tocmai de frica sa nu cada. Pleaca de pe ea, dar nu ajunge departe Succes la serbare si voua!

Ma duc sa hranesc flacaul si revin!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am mai scris de ceva vreme...
De o saptamana ne-am adunat pe la casa noastra si azi e prima mea zi de lucru... Nu ar fi asa de rau daca micuta mea nu ar refuza categoric orice tip de mancare... inclusiv laptele meu muls. Tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna ca nu accepta nici macar laptele meu muls. Ma simt groaznic, oribil. Abia astept sa ajung acasa. Pana la urma, daca nu voi gasi alta solutie, voi veni cu pitica dupa mine la serviciu, nu vad alta solutie.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multe lunite sarbatoritilor din ultima saptamana, inclusiv pentru cei de azi: Anastasia Parascheva si Cristian!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Letitia, si mie mi-a bagat textul cu cutu-cutu cand era mic M-am linistit si l-am pus sa aiba mai multa grija de caine dar si de copil.

Acum alta problema, eu nu am ajuns nici pana acum sa depun actele pentru indemnzatie sau alocatie.
Pentru indemnizatie aproape le-am strans dar ce-mi trebuie pentru alocatie? Se mai da retroactiv?
Am gasit undeva pe net cum ca daca am nascut in alta parte decat localitatea in care locuiesc trebuie sa aduc si hartie de negatie din localitatea in care am nascut. Asa este ca innebunesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sar'na pt urarile de LML,nu-mi vine sa cred...are mama fata mare

carina,daca ti-as fi raspuns ieri dimineata ziceam ca a fost mai linistita pisco...dar nici macar nu pot da vina pe superstitia ca am vorbit inainte sa treaca ziua...care a fost crunta,niciodata nu mi-a mai facut asa..n-a dormit de dimineata de la 10 pana la 16,timp in care mai mult nu a mancat;la 15 am capotat si am scos-o afara pe la umbra sa doarma putin,iar cand am ajuns in casa a mancat iar eu am adormit in genunchi cu capul pe pat langa ea..ce sa zic..minunat

bulinutz,sar'na de oferta,daca se mai fac intalniri dimi ,mi-ar face placere sa merg cu tine cu noua machineta sa va cunosc si eu,sa socializez ,sa vorbim de papacica si alte cele;insa tot as zice sa facem o intalneala si seara ,e si mai racoare,pot si alte fete care in cursul zilei nu au cum..vedem

lexi,daca e lapte muls mai de mult s-ar putea de-aia sa nu-i placa..sau sa refuze bibe,sa incerce sotul cu seringa;cred ca iti e tare greu cu munca si cu gandul acasa

alina,azi dimineata la 4 cantaream fata caci facuse cacuta si o schimbam,plus ca era nemancata de vreo 5 ore,asa ca am constatat ca a luat 590gr..daca o mai lua ziua de azi ,pana seara 10gr,ajungem la 600gr luna 4-5,ceea ce nu e stralucitor dar eu zic ca e ok

letitia,daca pornesc jelania despre +kg , nu ma mai opresc pana maine

intrebare:la cat stau bebeii in fundulet? a mea se trage zdravan de tot de orice ca sa se ridice,iar daca o tin lipita cu spatele lipita de pieptul meu e jale,trage rau de cap sa se ridice

Mergi la inceput