Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
tnicoleta spune:
Buna fetele
Bunulina nu imi pot imagina prin ce ai trecut, dar imi place de tine ca esti optimista.
Si eu care credeam ca doar In Ro se asteapta mult la spitale, deci suntem norocosi ca scapam in 5-6 ore de asteptare.
Menisc, Popi - Sa dea domnu sa aceti un rezultat buna de la amnio si fara alte evenimente
Angeliq - poate ajungi la spital totusi mai pe seara
Ary - felicitari pentru baietel
Nicoleta
Ina_3040 spune:
Neata fetelor,
cand va citesc ca va plangeti de caldura mai ca imi e ciuda, aici de dimineata erau 11 grade, dezastru ce vara au astia pe aici.
Bubulina mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea ta. tare rau imi pare ca ati trecut prin asa experiente, si va urez sanatate si un bebe la termen si sanatos.
aici e mai bun sistemul, mai mult de 2 ore nu am asteptat niciodata la urgente si de fiecare data cand am fost cu copilul in maxim 30 de min intram direct. bani nu se dau deloc dar uneori cu febra si dureri maxime de gat primeam sprayuri homeopate si ceva pastile de supt :)
Menics Doamne ajuta si te asteptam cu vesti din cele mai bune!
Ary felicitari pentru cocosel, sa creasca mare si sanatos.
Angelique cand mergi la medic? ne dai si noua de veste. nu stiu de la ce pot aparea contractii, trim II in general e unul linistit, sunt sigura ca va fi bine.
va tuc, ma bag la lucru ca am o tona.
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 18+ s
Mami_de2 spune:
Multumesc fetelor de sfaturi;
le-am urmat pe majoritatea!
- fac numai ceai de lamaie (lamaie cuburi fiarta 10min ) si apoi amestecat cu miere baut cald.
- aseara am facut gargara cu sare..Godd ce naspa e.. apoi am baut apa normala ca nu imi mai simteam gura de la sare;));
- diseraa imi pun si eu cartof crud la gat ca sa nu ma mai doara amigdalele;
- zicea mama sa ma intersez daca am voie propolis (cica exista la plafar si fara alcool pt copii) sa iau d-ala .dar nu stiu ce indicatii are in sarcina..ma mai interesez.
- si acum m-am dus si mi-am ras usturoi si l-am amestecat cu miere; si iau din 3 in 3 ore cate o lingurita;
- azi nu mai am chef sa fac nik; stau tolanita; dar maine imi fac si o supa de pui, fara prea mult patrunjel:))
Menics bafta maine la amnio!! sunt sigur aca va fi totul bine!!!!!!!
16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;
ipraty spune:
Buna fetelor,
Eu nu prea scriu ca suntem mai mici si nu aducem informatii noi dar va citesc. Acum insa, am citit la prima sarcina, ca mangaiatul burticii favorizeaza contractiile. Nu stiu daca e adevarat, mai ales ca aveam impresia ca e valabil doar pentru trim 3.
Menics, Popica bafta multa la amnio. Pot sa va intreb unde o faceti?
Pupici!
dana0000 spune:
Offff cum m-a avertizat dr am Ureaplasma pozitiv.Nu mai pot de nervi,de ce puii mei se face asta? Ca nu inteleg!!!!!!
Am si antibiograma :e sensibil la Azithromycine,Clarythromycine,oxycycline,Erythromycine,Josamycine,Pristinamycine si Tetracycline.Probabil nici nu am voie sa iau vreunul din ele
Ce ma fac?Voi ati patit?Stiu ca nenorocirea asta poate provoca ruperea membranelor,nastere prematura...offf
andie_n spune:
Dana, nu te stresa prea tare, e bine ca ai facut analizele si ai descoperit, sunt sigura ca daca faci tratament totul va fi ok. Despre antibiotice, uite-te aici: http://www.desprecopii.com/info-id-1617-nm-Antibioticele-si-sarcina.htm. Pare ca azitromicina si eritromicina sunt ok, deci o sa aiba ce sa-ti dea. Sanatate!
Andreea 17+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
Mami_de2 spune:
Doamne ajuta Danaa sa scapi repede de ea
am avut-o si eu anul trecut chiar inainte sa raman..din cauza ei am stat 2 luni pe bara cu protectie ca altfel ne apucam de 'bebelit' mai devreme;)
ureaplasma ca si canddia exista in flora vaginului numai ca se activeaza peste limita doar daca ai ceva netratat stiu..sau se mai ia de la wc cine stie.. eu am avut o vaginita pe care nu am tratat-o la timp si a dus la ureaplasma..
e trecuta la BTS dar stiu ca nu e adevarat...incurca lumea mie asa mi-a zis medicul; trebe sa urmeze si sotul tratamentul.
eu am scapat de ea dupa 2 luni, de tratament - nenorocita!
16+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;
menics spune:
ipraty, eu o fac in constanta la un cabinet particular al dr Cristureanu
IPopica, tu faci si fish si cariotip? eu asa as vrea...
19+
douradoudou spune:
angelique mergi urgent la doctor dar urgent..daca cu no spa nu au cedat compet nu e ok..nu vreau sa te sperii dar du-te pana nu e prea tarziu...daca se deshide colul e grav...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
IPopica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics IPopica, tu faci si fish si cariotip? eu asa as vrea... |
Eu am determinare ADN CMV si cariotipul pe recomandari. (cariotipul nu e in principal pentru clasicele 3 trisomii ci pt alte belele - suntem mai smecheri noi )
gogoasa hormonizata