In vizita ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

in poza nu se vede toata camera...comentariu spune "off" se afla un dulap...concluzia mea e ca nu a fost prins in poza... pozarul e cu spatele la dulap...

Nina,mami de,

aha, multumesc de lamurire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

eu zic ca sa sunt ei ..indieni
ca asa e si prin filme:))))
deci sa spunem-" genetica":)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

LOL.

Macar indienii (India, da?) au traditie. Si inca ce traditie!

Si tu te iei dupa filme? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

acum 2 minute am fost intr-un birou unde au tv...pe antena 1 despre pozele astea se discuta!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, a fost la Acces Direct dar s-a terminat, acum vorbeste Dan Bittman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olina87

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Tangential cu subiectul: case mari, pe cateva etaje (eventual cu lift), nelocuite, cu familia locuind intr-o casuta mai mica langa cea mare, sunt si in alte straturi socio-culturale. De exemplu la osenii din Satu Mare - Certeze. Unele sunt excesiv decorate (am trecut pe langa una, Fontana di Trevi era o lucrare palida pe langa ea). Reconstruiau biserica, noi ne-am dat cu parerea ca din cauza casei de langa, ajunsese sa fie mai inalta decat ea .
pai casele din Certeze au fost facute de certezenii plecati prin strainataturi, in curtea parinteasca au inghesuit cite una - doua vile, dupa citi frati aveau de facut - iar daca nu s-au mai intors, au ramas nelocuite...

Eu stiu ca s-au intors multi dintre ei, ca e criza peste tot. Stiu asta de la firme de amenajari din zona, cand se intorc osenii si cei "de pe vai" le creste cifra de afaceri. Cand am trecut prin sat az' iarna, era cam pe la amurg. Din casele mari doar cateva aveau ferestre luminate. Casutele de langa aveau lumina. Si am inteles ca iarna e cam greu sa incalzesti o casa cu cateva niveluri, de-asta stau mai mult in casutele mai mici.

P.S. N-am nimic cu ei, fiecare isi construieste ce vrea si ce poate. Ca doar nu stau eu in casele lor. Eu doar ziceam ca fenomenul caselor mari nelocuite il intalnesti si prin alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
arna e cam greu sa incalzesti o casa cu cateva niveluri, de-asta stau mai mult in casutele mai mici.
asta e un motiv serios, intr-adevar - dar rromii care stau in cort in curtea casei probabil au alte motive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sunt 2 fraze fara legatura intre ele.

atunci poti te rog sa mi-o explici pe prima? cea cu contrastul violent. ca eu una stiam (sau imi inchipuiam ca stiam ) ca le place genul asta. nu-mi imaginam ca palatele cu turnulete pe langa care-am trecut de-atatea ori (imi place la nebunie cand am langa mine in momentele astea un coleg/o colega din strainatate, sa vad ce ochi mari face ) sunt zugravite in interior discret in alb, au mobila minimalista si cate-o biblioteca cu carti cu-adevarat citite, nu doar sterse de praf, la loc de cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

E plin de kitch de prost gust....astea au mai fost publicate....dar e kitch si cu asta basta.

Madalina

exista si kitsch de bun gust?

Alina

kitch-ul este actualmente un stil. asa cum e minimalismul, barocul sau art-deco. daca e de bun sau de prost gust, asta presupun ca depinde de gusturi. totusi, m-as hazarda sa spun ca cine gandeste in termeni de bun-gust / prost-gust, are o viziune extrem de ingusta despre arta decorativa.

si on-topic: pozele sunt absolut fabuloase, iar interioarele sunt lucrate. mie mi-a placut ala cu scari de marmura si nenumarate girlande de flori artificiale agatate peste tot. desi nu-mi plac, florile artificiale in abundenta ma emotioneaza cumva, ma fac sa ma intreb ce-a fost in capul omului care s-a chinuit sa le intinda prin acel spatiu. o aspiratie spre frumos, fara indoiala. si aspiratiile emotioneaza intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:

Citat:
arna e cam greu sa incalzesti o casa cu cateva niveluri, de-asta stau mai mult in casutele mai mici.
asta e un motiv serios, intr-adevar - dar rromii care stau in cort in curtea casei probabil au alte motive

Alina

Fiecare sta unde vrea si unde poate, subliniez din nou ce am zis. Si n-am zis nimic de rromi, daca citesti cu atentie.

E greu sa incalzesti o casa de-asta pentru ca nu-s gaze in Certeze, trebuie sa incalzesti cu lemne. Cam cate lemne crezi ca-ti trebuie pentru o casa cu 3 niveluri si-o mansarda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

kitch-ul este actualmente un stil. asa cum e minimalismul, barocul sau art-deco. daca e de bun sau de prost gust, asta presupun ca depinde de gusturi. totusi, m-as hazarda sa spun ca cine gandeste in termeni de bun-gust / prost-gust, are o viziune extrem de ingusta despre arta decorativa.

si ce valente ar cuprinde o viziune laaarga?

Mergi la inceput