In vizita ...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

soba aia m-a lasat masca

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
la una din poze cu sobe (cred ca era cea din dormitor, cu tatal si fiul) comentariul era ca e un dulap! nu se prinsesera ca e soba (sau gresesc eu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite de ex. in Ardeal, etnicii maghiari au preferinte pt. un decor mai colorat decat romanii.Poate originea lor asiatica sa fie cauza.
Priviti pe google imagini cu interioare din zonele folclorice pe care le-am mentionat si va veti convinge.

Mergi la inceput

Ceea ce mi se pare spectaculos este cum Regina Maria a Romaniei , cu origine alta decat romaneasca, cu un gust desavarsit venit din stirpea ei nobila europeeana, s-a atasat total de stilul romanesc de interior.
Aduc ca argument vizibil Palatul de la Balcic si Branul de care s-a ocupat personal in decorare, iar ca marturie Jurnalul zilnic al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
[
[

ca sa nu mai spun concluzia la care a ajuns un alt user cum ca tiganii nu ar avea cultura muzicala, ca ar fi limitati la manele si lautareasca...hm..oare?!...sa luam la purican orchestrele, dirijorii, solistii..etc...

nu ar fi mai bine sa nu ne mai ocupam din paiul din ochii altuia/altora?!

Nina,mami de,

corect, am generalizat si nu trebuia sa fac asa. imi cer scuze, nu a fost cu intentie. am tot scris, am sters, am completat si a iesit o mica harababura. inca o data imi cer scuze.

Mergi la inceput

.

[/quote]
ca sa nu mai spun concluzia la care a ajuns un alt user cum ca tiganii nu ar avea cultura muzicala, ca ar fi limitati la manele si lautareasca...hm..oare?!...sa luam la purican orchestrele, dirijorii, solistii..etc...

[/quote]
Sper ca nu te-ai referit la mine pt. ca inseamna ca nu ai citit cu atentie ceea ce am postat.
Nu cred ca sunt multi romani cu ureche muzicala SI CU TALENT MUZICAL CA CEI DIN ETNIA RROMA!
Intre ei se fac delimitari clare si fara echivoc intre manelisti si adevaratii muzicieni.Ca primii fac mai multi bani si ii sfideaza pe ceilalti este alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

b.nica, la mine s-a referit. sau ma rog, eu m-am simtit cu musca pe caciula pentru ca am generalizat si i-am bagat pe toti in aceeasi oala. fapt pentru care mi-am cerut scuze deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

nu suntem pe aceeasi lungime de unda si ca atare, ma retrag din discutia cu tine, caci, am vaga senzatie, ca as iesi cam ciufulita!

"ocupatia mea" nu era paiul din ochiul nimanui!ci o discutie in litera si spiritul situatiei date-decorarea caselor/vilelor/palatelor si modul/stilul de viata romanes-discutat la modul general, intr-o maniera diplomata

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olina87

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

soba aia m-a lasat masca

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

Nimic nu-i intamplator!
la una din poze cu sobe (cred ca era cea din dormitor, cu tatal si fiul) comentariul era ca e un dulap! nu se prinsesera ca e soba (sau gresesc eu?)

Alina

in poza nu se vede toata camera...comentariu spune "off" se afla un dulap...concluzia mea e ca nu a fost prins in poza... pozarul e cu spatele la dulap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

b.nica, la mine s-a referit. sau ma rog, eu m-am simtit cu musca pe caciula pentru ca am generalizat si i-am bagat pe toti in aceeasi oala. fapt pentru care mi-am cerut scuze deja.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

nu trebuia nici tu nici b.nica, eu am fost atacata ca avand idei preconcepute cand se putea lega de orice alta afirmatie din sirul de comenturi...in fond eu facusem o gluma si se putea verifica baza glumei in comentariile din revista click...

ps. nu putem alege noi reprezentantii unui anume grup, cu atat mai mult cu cat nu facem parte din grup; si oricat de in detrimentul grupului ar fi, fiecare individ in parte reprezinta grupul...greselile majoritatilor este ca vor sa niveleze totul la nivelul lor...iote ca nu se poate, unii sunt mai cu mot si altii mai fara mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Tangential cu subiectul: case mari, pe cateva etaje (eventual cu lift), nelocuite, cu familia locuind intr-o casuta mai mica langa cea mare, sunt si in alte straturi socio-culturale. De exemplu la osenii din Satu Mare - Certeze. Unele sunt excesiv decorate (am trecut pe langa una, Fontana di Trevi era o lucrare palida pe langa ea). Reconstruiau biserica, noi ne-am dat cu parerea ca din cauza casei de langa, ajunsese sa fie mai inalta decat ea .
pai casele din Certeze au fost facute de certezenii plecati prin strainataturi, in curtea parinteasca au inghesuit cite una - doua vile, dupa citi frati aveau de facut - iar daca nu s-au mai intors, au ramas nelocuite...

Mergi la inceput