In vizita ...
Raspunsuri - Pagina 12
b.nica spune:
Hai sa vedeti voi ce frumos o sa vorbiti voi de etnicii nostri cand s-o alege praful de EURO si ei isi vor flutura salbele cu galbeni!
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna si ce valente ar cuprinde o viziune laaarga? |
de exemplu toleranta, acceptarea faptului ca poate altii vad viata diferit, au alte radacini, alte valori, alta mostenire culturala. frumos si emotie exista pretutindeni, dar trebuie sa ai ochi sa le vezi.
si dincolo de asta, mai trebuie putina educatie estetica si-un ochi educat sa vada dincolo de sabloanele curente. si-ar trebui sa mearga.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click dude, where's my mausoleum? |
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
sanziana27 spune:
M-am uitat la poze si mi-au trezit interesul, deoarece acum cativa ani, in 1999 cand mi-am facut lucrarea de diploma am optat spre un subiect similar:decoratiile interioare....dar i-am dat Titlul Kitsch-ul in decoratiile interioare in comuna X (nu este comuna locuita de etnici)
Una din definitiile cuvantului este "arta uratului"
"Forma fiecarui lucru se deosebeste prin actiune si scop: unele starnesc rasul, altele groaza si acestea sunt formele lor" Aristotel
iulia_b spune:
Nu-s admiratoare infocata a acestor interioare, dar le privesc ca o bucatica din cultura lor . Macar ei reusesc sa-si pastreze identitatea, in schimb romanii tb musai sa se imbrace ca americanii sau nemtii ca sa fie de bun gust. Parca nici muzica pupulara romaneasca nu mai este trendy, e mai buna parca a aborigenilor din Australia.
Vreau insa sa spun ca multe alte lucruri mi se par la fel de caraghioase. De ex moda cu palariile, cu cizmele vara ,rochiile complicate si concurenta creata, chiar si stridenta vopselelor de par, a machiajelor, la fete din ce in ce mai tinere, opulenta plasmelor din sufrageriile de bloc, a telefoanelor din ce in ce mai scumpe etc. Pe mine si astea ma zgaraie pe retina
viviana spune:
Iti dau dreptate Iulia. Partial.
Asta pana la plasmele din sufrageriile de bloc si telefoane. Asta nu-i opulenta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ina.click spune:
acu depinde de sufragerie si de plasma; pntru a te bucura de beneficiile unui flat screen imens trebuie sa stai la o oaresce distanta, ori daca ai o vagauna de 2 pe 2 (ca mine d ex) ar trebui sa vezi meciul de pe balcon, altfel e cam bizar, ca atunci cand nimeresti in primul rand la cinema.
ma refer la super huge ones.
edit: cat despre telefoane eu ma bucur de smartphoneul meu si il consider o investitie buna.
hai cu DC mobile version odata!