In vizita ...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:

n-ai fi zis in veci ca apartamentul e din India

eu nu am fost in India, nu am prieteni care sa fi fost si sa-mi impartaseasca din experienta lor
si recunosc ca nu am habar cum arata interioarele acolo
dar nici anume asteptari..mai mult decat m-a dus pe mine imaginatia citind Maitreyi in adolescenta

iar ce scrie aici despre www.misiuneacasa.ro/decoreaza-ti-casa-in-stil-indian.html" target="_blank">stilul indian nu-mi displace deloc

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cam prea multa mobila...iar covoarele alea trebuie sa fie greu de intretinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

India e tzara contrastelor imense. Sunt oameni care traiesc in gramezi de gunoaie toata viatza, dupa cum sunt si oameni care traiesc in palate. Vazut poze din ambele categorii.

Vad si eu ca sunt asemanari cu rromii / tiganii. Dar... si deosebiri. Chiar si cuplul de azi vorbea un stil de hindi din care eu nu am inteles nimic.

Mergi la inceput

Evita cu orice pret decoratiunile ieftine si de prost gust, din plastic.

Adica fix ce foloseau rromii din palate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

I-auzi care e secretul avutiei lor. Munca cinstita si cumpatare.
Sa mor de ras nu alta

Mergi la inceput

Afacerile cu aur.

Una din surse.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand vad un rrom / tzigan scotzand din buzunar un teanc de bani mari (bancnote mari) gros de 2-3 cm (neindoit de la jumatate), numai sarac nu pot sa-l consider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Singura chestie care ma umple de amaraciune e suspiciunea ca , poate in spatele acestor interioare, stau ore intregi de cersit in frig sau soare ale multor copii sau batrani sau femei, rromi sau nu, sau fatuci duse la prostituat sau pustani pusi sa fure din bancomate si tot asa.

Altfel, fotografiile in sine sunt foarte bine ralizate; ma bucur ca am avut ocazia sa vad o casa tiganeasca si pe dinauntru, din aceste poze. cat despre bun gust exista o zicala neaosa care contine si opinia mea personala vizavi de acest subiect: "Nu te c@%! in gustul omului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

I-auzi care e secretul avutiei lor. Munca cinstita si cumpatare.
Sa mor de ras nu alta

Asta imi aduce aminte de replica halucinanta a lui Videanu, care, intrebat fiind cum de-a reusit sa construiasca acea casa mare cat un mausoleu dintr-un salariu de bugetar, a raspuns cat se poate de serios: eu nu beau si nici nu fumez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

pai nici eu!
dude, where's my mausoleum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

pai nici eu!
dude, where's my mausoleum?

Io mai beau din cand in cand, iaca iesplicatzia!!!
Da' am auzit dintr-o sursa credibila ca de fapt pozele astea sunt scoase de la naftalina de Daily Mail, fiind vechi de 4-5 ani, iar presa romana gen Click repede a pus botul, ca vai, ce stire proaspata, aburinda...cand de fapt autorul pozelor a luat locul I la World Press Photo cu aceste poze...in 2009.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput