FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 6
irilac31 spune:
Aaaaa uitasem....Lara tu ai impresia ca eu stiam ceva ce trebuie sa fac dupa beta? Aveam impresia ca cel mai greu e sa obtii beta pozitiva, ca apoi am sa plutesc, am sa fiu zen, ca vb ta....cand am sa fiu gravi am sa port numai haine vesele, colorate nu doar cele non culori .....ei da de unde. Fiecare etapa e cu emotia ei, cu teama aferenta, mai ales la noi cand facem atatea pt a avea un samburel in burtica suntem mai panicoase si mai disperate in unele cazuri. Eu eram doxa de ce trebuie sa fac pana la beta, tabelase peste tabelase, fiecare zi planificata iar dupa beta m-am trezit dezorientata complet parca eram a nimanui nu stiam ce am de facut si nici acum nu stiu exact dar incerc sa nu mai fiu atat de panicoasa si sa las in voia lui DD sa decurga toate. am ajuns la concluzia ca oricat ai vrea tot nu le poti controla pe toate si cateodata mai tare te stresezi si mai rau faci ca incerci sa controlezi tot.
Eu iti doresc sa ajungi cat mai repede sa ai aceste emotii si griji
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
Bichi spune:
Buna fetelor!
Alina bine ai revenit printre noi, imi pare rau prin ce ai trecut, tot acest stress din cauza unor incompetenti!!!
Dorinta te asteptam cu vesti pozitive!
Irilac iubita m-ai facut sa rad despre dulapul tau cu bunatati, eu trebuie sa fiu cam atenta cu dulciurile caci mi-a iesit glicemia 94. din cand in cand si eu dau iama prin dulapior dar il deschid ca hotii, incetisor, iau si dispar de parca trebuie sa ma ascund de cineva!!! sunt singura acasa mai toata ziua!
Amalia iubita pe unde umbli?!?
toate fetele!
amaliaro spune:
Buna dimmi !
Bichi azi sunt sef la serviciul auxiliar curatenie generala ieri nu am avut chief de nimic si azi dau casa cu fundu n sus
Dorinta hai cu vestea buna si spune ne cum te stimnti hai ca am chief de scos pampoanele ca nu le am mai scos de mult
poop burticile jucause si mai trag cu un ochi pe aici intre o matura si un sters pe jos
amalia tsakoniati(matusa)
Teli spune:
Buna fetelor!
Bine ai revenit Alina , imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme dar sa speri ca de acuma ai scapat , ajunge pentru 9 luni ce ti s-a intamplat .Despre dr albu si eu am o parere f buna , e un medic f bun , mergi cu incredere.
Dorinta , mult noroc sa dea Dumnezeu sa ne comunici un beta baban , abia astept sa ne bucuram pentru tine.
Eu am probleme cu bebeii , sunt cam nesuferiti , nu le place deloc parfumul si sprayul , in fiecare dimineata ii fac cu ou si otet ca nu vor sa miroase frumos , dar eu ii fortez .
Va pup e toate
sper spune:
pentru prima pagina
raisa2012 44 ani, AMH 0,22,E2 247,6,FSH 29,46, LH 18,14, TSH 3,01,PRL 235,3, o sarcina intrerupta din cauza unei radiografii, 2 IA la GYNERA Buc, un FIV la Szeged cu dr Zadori (cu stimulare puternica), s-a transferat un embrion dar nu s-a prins. Astept raspuns de la Reprofit BRNO.
Raisa esti candidata la ET cu ovule donate sau cu embrioni donati? Ce inseamna stimulare puternica, ce doze si cu ce ai facut tratament?
TSH-ul ala e cam maricel, tb sa faci tratament endocrinologic pt el.
Endometrul tau e bunicel
Irilac ar tb sa stropesc tot cartierul, degeaba stropesc doar gradina mea pt ca migreaza
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
echinox spune:
sper,cand merg la mare,la Vadu,sau in delta,imi iau autan sau off,exista si spray si crema.Nu stiu cat sunt de toxice,dar nu am avut niciodata vreo neplacere ,alergii sau intoxicatii ,si chiar au efect impotriva tantarilor.Le gasesti in farmacii si nu sunt f scumpe.Mai stiam si de administrarea de complex vit B care se elimina si prin piele si mirosi intr-un fel in care te ocolesc tantarii (dar nu stiu daca te ocolesc si alte vietati )
Looana spune:
Buna Dimineata
Raisabine ai venit si sa fie cu noroc si pt tine in acest minunat grup de fete,sper din suflet anul acesta sa-ti se indeplineasca dorinta de a devenia mamaiar endometr tau e foarte bun de 11 mm,eu in ziua transferului l-am avut de 9mm,intrebind Dr daca al meu nu e prea micut mi-a spus ca este exact cit trebuie sa fie cel putin si ca atare in urma endomentrului am un nasuc mic obraznic in burticaasa ca gindire pozitiva si totul cu ajutorului lui DD va fi bine
Alina_alba bine ai revenit sau mai bine zis bine ca te-ai gindit sa ne scrii ca de citit ne-ai mai citit cu siguranta printre picaturi,pina una alta sarcina usoara si dusa la termen
Matusico ce faci? cum ai dormit ? eu dusa abia m-am trezit azi dimineata.
Fetele o zi buna pt toate sa aveti si usoara celor care sunt la servici
Looana
+18
sper spune:
Echinox nu la acest gen de intoxicare ma refer ci la afectarea ovocitelor caci eu inca mai fac cateva incercari cu productia mea.
B-ri iau la greu dar iau din cele methylate (methylcobalamina si metafolin) +MgB6 pt ca am MTHFR C677T homo.
Mai, eu cred ca sunt prea dulce , tot timpul au tras tantarii la mine am gr sang 01 RH pozitiv. Pe sot nu-l pisca ca pe mine si are gr sang A2 RH poz. I-am zis odata ca e asa de rau ca nici tantarii nu trag la el
sper spune:
Loona, Teli si Alina Alba voi nu vreti pe prima pagina?
amaliaro spune:
Loana poop nasucul obrasnic am dormit bine ca am dormit cu aerul deschis tota noaptea am fost in curatenie acum fac pauza sa gatesc
amalia tsakoniati(matusa)