FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna seara fete dragi...am intrat sa va spun noapte buna...si surpriza ...a aparut alina@.
ce sa zic...imi pare bine ca ai revenit printre noi...si imi pare rau pentru cele intamplate si pentru toate starile rele prin care ai trecut!
Felicitari pentru putulica...chiar nici una nu are fetita?...doar brigit in pereche??...te felicit si iti doresc macar de acuma inainte sa ai o sarcina usoara si fara dureri de cap prea mari!

va pup si o seara buna tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bichi
.....................
Sper eu am o prietena care a facut donatie de ovocite la Clinica UZ Brussel cu Dr. Platteau, care este un iluminar in domeniu si a platit 6.500 euro+1.500 euro pt. medicamentele donatoarei+ diverse vizite a ajuns la 10.000 euro fara transport si cazare.
Stiu ca se face si adoptie de embrioni, dar au intaietate familiile belgiene si apoi ceilalti.
Au preturi mult mai mari de Rep. Ceca.
..............

Bichi am uitat sa-ti multumesc pt informatie. Multumesc!! Am o prietena care a reusit cu FIV la dr Platteau si are o fetita superba . Anul trecut a mai facut un FIV dar din pacate a pierdut sarcina.
Sotul are acte de Belgia si vrea sa-mi faca si mie, la ei se compenseaza FIV-ul pana la 43 ani dar nu stiu dc si cu donate.

Lara multumesc pt intelegere si pt ca te-ai oferit sa deschizi cap nou. Inainte de a pleca in CO iti voi comunica pe privat parola contului.

Alina_Alba ma bucur ca esti bine Pe dr Albu Dinu stiu ca-l recomanda dr Uscatescu pt ca e f bun ca ecografist. Era o fata la "Trombofilia..." pacienta lui , e vb de Floare de mac si retin ca era f multumita de el.
Alina, pt greturi e f buna vit B6, nu ti-a recomandat-o nimeni? Mg B6 e f bun in sarcina, intreaba-ti si dr.

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

moah, Alina, acum am cetit..curat telenovela..bine ca esti bine acum, sper sa fii incheiat cu emotiile de genul
sper, multzam'! parola mi-a dat-o intre timp Alina pe pm; acum ca, "titulara"-i, speram, back for good, yeah baby cred ca s-a rezolvat si problema de back-up..oricum, de regula sunt prin zona si dc lipsiti si tu si Alina si trebuie deschis cap. nou, ajut oricand, cu mare placere
coco, cum esti pufoaso? cresteti frumos?
amalia-matusa, ma bucur ca te-ai apucat de treaba
sunteti grozave, girls! va cetesc cu nesat si nu incetez sa ma mir cata putere zace in voi..sunteti cu adevarat, o inspiratie pt orice aspiranta!
p.s.: la voi e ca la un crash-course de gravi', ceea ce e grozav, eu oricum habar n-am ce tre' sa se-ntample dupa un beta pozitiv
daca inainte mi se parea cel mai complicat drumul pana acolo, acum, nu mai sunt asa sigura..

to be continued..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lara27
...........
p.s.: la voi e ca la un crash-course de gravi', ceea ce e grozav, eu oricum habar n-am ce tre' sa se-ntample dupa un beta pozitiv
daca inainte mi se parea cel mai complicat drumul pana acolo, acum, nu mai sunt asa sigura..
...............

Lara sa nu interpretezi ca lauda Cand am reusit prima data (cu prima procedura RUAM) mi-am zis " Doamne ce noroc pe capul meu!" . Aveam impresia ca analiza aia BHCG e cea mai importanta, ca dupa ea nu are ce sa se mai intample dar nu a fost asa. Citeam la odisee tot felul de termeni DT, TT, placenta nu stiu de care, IR-ri , epidurala, rahi .... parca eram pe alta lume. Nu stiam ce am voie sa pap, ce nu am voie si bineinteles ca am facut cateva greseli in alimentatie. Cand am aflat ca bb s-a oprit din evolutie am dat vina pe mine pt ca am papat chestii interzise . Apoi alte BHCG-ri, alte opriri din evolutie.. pt mine un test BHCG nu inseamna ca o sa devin mamica, e un pas mic in acest drum lung de 9 luni.
Multumesc inca odata ca te-ai oferit sa ne ajuti cu deschiderea de noi capitole.

Fetelor asta e subiect de putzulici Dc toate gravidutele erau pe listuta era plina de carucioare albastre.

off topic Am fost in gradina, m-am echipat cu blugi lungi, camasa cu maneci lungi, sosete si pantofi si tot m-au muscat tantarii Ii urasc!! M-au piscat prin camasa, sosete si blugi. Maine ma duc sa-mi iau o crema cu care sa ma dau dar am citit ca au substante daunatoare si nu vreau sa ma intoxic Stiti vre-un ulei ceva care e bun ca repelent pt tantari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper pai cind ti am zis eu ce sa faci ai zis ca te dau vecini de nebuna eu si Miracol o sa spergem ghiata venim cu fetite
Lara da am intrat in piine cum se spune
Alina alba bine ai revenit si sarcina lina sa ai pina la sfirsit si fara socuri

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

PENTRU CAPITOLUL ASPIRANTE RAISA 44 ANI:AMH 0,22,ESTR 247,6,FSH 29,46,LH 18,14,TSH 3,01,PRL 235,3,2,O SARCINA INTRERUPTA DIN CAUZA UNEI RADIOGRAFII,2 INSEMINARI LA GYNERA BUCURESTI,UN FIV LA SZEGED DR ZADORI CU STIMULARE PUTERNICA,S-A TRANSFERAT UN EMBRION DAR NU S-A PRINS.ASTEAPTA RASPUNS DE LA REPROFIT BRNO.

Fetelor, am o intrebare pt voi deoarece unele aveti mai multa experienta: luna trecuta am fost la eco transvaginal si endometrul era 11 mm in ziua 14,e de bine sau ar fi trebuit sa fie mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Sper, eu mi-am luat de la farmacie (parca Sensiblu) o bratara impotriva tantarilor si capuselor. Poate e mai putin toxica. Se poate pune si la picior, ma gandesc ca e ok si daca o pui peste haine... Eu am intrebat farmacista daca e suficienta, pt o tara tropicala cu tantari periculosi si mi-a recomandat sa folosesc si spray, dar pt Ro cred ca e ok...
Multumesc pt listuta de pe prima pagina

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Fetelor ieri a avut ET Dorinta, sper ca totul a fost ok si sa vina cu vesti bune peste 10 zile.

Tusferi nu cred ca are efect bratarica aia, cand umblu pe langa tufe ies puzderie de tantari.

Amalia tu vrei sa fac pe indianul cu bete de fum sa zica lumea ca sunt dusa cu pluta. De zis cred ca zic deja pt ca pe seceta din toamna la sf lui nov udam gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dorinta Doamne Ajuta sa fie totul bine

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete frumoase...ah ce bine e acasuca, am papat linistita, mi-am luat pastilele acum stau in patut poate poate mai motzai putin
Sper chiar ieri m-am gandit la Dorinta ca nu a mai scris de ceva vreme. Sa speram ca totul a decurs bine si peste 2 sapt sa ne dea vestea cea mare sa facem lista gravidutelor mai mare decat cea a aspirantelor . Cat despre probl ta cu tantarii..nu stiu nu ar fi ok sa faci o dezinsectie, sa chemi pe cineva de la DSP( sau ceva de genul) si sa-i anihilezi din start. Stiu ca are efect cateva luni 2-3.... numai bine cat tine vara.
Lara...ti-am urat ieri bine ai venit din concediu dar vad ca nu mi-a aparut mesajul, nu stiu de ce...cred ca am avut eu in mom ala o probl cu netul.....asa ca iti zic si azi....Bine ai venit si ma bucur ca te-ai relaxat si ai profitat din plin de acele zile.Am citit ca ai mancat un desert bestial ......si brusc mi s-a facut si mie pofta de ceva dulce , asa ca am dat iama ieri in dulapiorul meu secret plin de bunatati

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+

Mergi la inceput