rezerva oavariana diminuata

rezerva oavariana diminuata | Autor: trandafirash

Link direct la acest mesaj

dupa o absenta indelungata de pe forum,iata-ma din nou cu un diagnostic crunt,rezerva diminuata,AMH 0,1,FSH 14,5 IN LOC DE 12,6 LIMITA,INHIBINA B 10 IN LOC DE 30,insa lh este perfect si estradiolul la fel,inca mai am ovule insa putine,sunt la premenopauza zice doctora,menstruatia vine la 3 luni sau doua luni din cauza pierderii foliculilor,problema este mai pot face ceva?pot avea un copil?doctora endocrinolog zice sa iau dupahston sa reglam un pic hipofiza care face eforturi dipsrate sa compenseze deficitul hormonal,iar apoi vom recurge la stimulare ovariana,sunt slabe sanse chair si cu FIV,in afara se face stimulare cu dhea nu stiu daca si la noi,se pot inmulti foliculii,voi merge vineri la giulesti la dr Ion Ionut,voi ce spuneti?am 37 de ani si nu pot sa ced ca mi se intampla asa ceva,nu am copii si toata viata mi-am dorit insa atunci cand am ramas insarcinata,la 24 de ani nu am avut posibilitate,va multumesc si astept un raspuns din partea voastra,pooooop

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Sansele sunt mici, nu am sa neg asta desi stiu ca nu e tocmai ce vrei sa auzi. Verisoara mea are AMH mic deasemenea si a facut 8 IA si 3 FIV (dintre care unul in straintate) si a fost in zadar. Dar tu esti mai tanara ca ea deci nu iti pierde speranta. Fa tot ce poti si cat mai repede, nu astepta sa scada si mai mult rezerva.
Exista si optiunea FIV cu ovocite donate. N-ar fi ADN-ul tau propriu zis dar ar fi copilul sotului tau, nascut si crescut de tine, deci nu e o optiune de neglijat in ultima instanta. Ar mai fi si adoptia....

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

[b]trandafirash[/b[ uite aici un topic exact pe tema asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172646&nm=AMH-valoare-foarte-mica-cap-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

multumesc fetelor,eu sunt pregatita pentru orice,sincera sa fiu nu vreau sa fiu purtatoare de ovul,daca nu e de la dumnezeu degeaba poti sa te zbati oricat,poate unii dintre noi avem alt rol in viata asta,altul decat sa fim parinti,eu sunt optimista totusi,foliculii care sunt ii voi folosi in favoarea mea,ideea este ca in cautaerea mea pe forumuri am gasit un forum in strainatate se numeste fertilefriends.co.uk unde sunt f multe probleme legate de fertilitate si am citit un subiect despre o tipa care pierduse 3 sarcini au AMH mic la fel ca al meu dar avea fsh 171,am citit ca acest hormon nu este oscilant si depinde f mult de fsh cu cat amh este mai mic cu atat fsh este mai mare iar specilaistii straini spun ca femeile cu estrogeni prezenti si care au menstruatie de sevraj(iti vine ciclu la adm. de progesteron)au sansele conceperii unui copil chiar si cu stimulare.va pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput