Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Neatzaa!!!
Asteropiii, lume noua!!! Of imi pare rau cs v-au chinuit asa rau colicii, bine ca isi face efectul infacolul! Bravo pentru ajutor! Pe Asteropi o mai trimiti la soacra? Cum va mai impacati? Felicitari si ptr greutate, asta al meu greu de tot vad ca ia. Eh dar ne facem noi baieti mari.
Josefine sa stii ca nu-i asa o placere cu lipsa poftei de mancare ca de mancat as manca, imi e foame, dar nu as baga nimic in gura din ce am prin casa. Aseara am mancat ananas si taaaare mi-a placut.
Joana ce misto ca sunteti la mare! Mama dor de duca am si eu!!! Sper la un weekend la munte in curand ca altfel o iau pe aratura. Si peste vreo luna sper sa mergem si la mare. Felicitari ptr grasan/lungan, tineti-o tot asa.
Eu nu ma mai culc de acum, oricum bb e cu okii benoclati pe pereti, ca vreau sa ies in parc cu copilasii si o sa ma coboare sotul cu caruciorul pe scari. Aseara l-am cantarit di eu pe bb la o sapt dupa cei de la Medicover si pare ca a luat 200 gr. E bine intr-o sapt, nu? Mie mi se pare ca nu prea papa slabanogu asta mic al meu, fata de cum papa Eva la varsta lui...
Va pup o zi frumoasa va doresc tuturor, si sunt cu gandul la ultimele gravidute! Multi pupici.
virgiL spune:
”SUNT LA SPITAL CU MEMBRANELE RUPTE SI CONTRACTII DE-MI VINE SA MA URC PE PERETI.DILATATIE CAM DELOC.HELP!”
Mes trimis de AEVER,as noapte la 4.18.
Deci mai scapam de o gaina.
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
miha81 spune:
Buna dimineata!
Joanna sunteti la mare? Si cum te descurci cu bebe? Nu te-ai carat cu toata casa dupa tine? Eu daca nu ar fi fost nevoie sa merg cu Bianca la mare acum la acel festival mai stateam pana prin septembrie sa mai creasaca bebe...
Asteroam vazut pozele pe fb, sunteti minuntate toate trei. Ma bucur ca ti-ai gasit femeie, sa inteleg ca sta la voi non-stop? Am vazut ca stati la plaja, tu o dai pe cea mica cu ceva cremuta? Feliciraei pentru greutate, ce ii dai san sau LP?
Am inceput si eu de 2 zile sa ii dau Bonnisan lui bebe si pare a fi cel mai bun din toate. i-am dat pana acum 3 sticlute de Colief dar degeaba.
Mihaela si pe mine ma intereseaza cum sta treaba la controlul de 6 saptamani pentru ca urmeaza sa ma duc saptamana viitoare. Chiar nu a fost nimeni sa ne spuna si noua cum e?
virgiL spune:
La mai multe lunite bebe DORIAN!Sa cresti mare ,sanatos!
IOANA,ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine!
ASTERO,pupam printesele grasane si slabanoage(asa-s si-ai mei unu gras si unu slab,numa ca grasu-i barbat)
JOSE,si eu mananc precum impuscata,am o foame si o sete vesnice,da n-am nici o jena sa mi le satisfac,doar n-o sa stric laptele plodului.Mai am de dat jos vo 4 kile,da am tot timpu din lume.Printesa ta cum e?
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
YLARI spune:
Pai eu cand am fost dupa nasterea Evei a fost un simplu control pe masa, la cel de 6 sapt.
Noi suntem in parc. Am iesit cu tati la 8 cand a plecat el la sv. Dar nu cred ca stam mult. Pare ca o sa fie foarte cald.
Fetelor cu riscul de a parea o moara hodotogita eu va spun ca abia astept sa mergem la mare! Sper sa nu fie mai tarziu de o luna. Sanatosi sa fim si bb sa se ingrase. Nu mi-a rasp nimeni, e ok cum a luat in greutate sapt asta? (200 gr)
Aever nastere usoara! Respira, gandeste pozitiv, mai ai putin si tii bebelunul in brate. Gandurile mele sunt la tine, doamne ajuta sa ai nastere usoara si rapida!
Anitta_O spune:
Buna dimi!
Noi anul asta n-o sa mergem la mare, numai pana la Brasov. Stiti vreo pensiune draguta in zona, de preferat sa aiba si loc de joaca?
Pt indemnizatie inca nu stiu ce acte se depun, ceea ce stiu e ca se depun dupa implinirea celor 126 de zile de pre/post natal. Noi nici pt alocatie n-am reusit sa depunem actele, abia azi ridicam certificatul de nastere.
Anitta_O spune:
Ylari, as zice ca e foarte in regula cu greutatea. Eu inca n-am cantarit pana acum gaza, si chiar de ar lua 200 de grame intr-o luna, atata timp cat mananca de rupe, stau lejer. Tot asa si noi suntem, Stan si Bran, asta mica ma mananca de vie, mofturosul familiei e un delikkt, ciuguleste ici si colo cat o vrabiuta.
Anitta_O spune:
Hai, Andreea!!! Of, draga de tine, sper ca pana acum a trecut chinul cel mare! Ma gandesc cu emotie la voi, abia astept noutati!
addya_21 spune:
NU MA MAI JOC.....M-A PARASIT TOATA LUMEAAAA:(((!!!
CE CAUTI LA SPITAL AEVER????:p
GLUMEAM!!!!
SA FI SANATOASA DRAGA MEA!SA ADUCI PE LUME UN BEBELUS FRUMOS SI SANATOS!!!(asta daca nu ai nascut deja).
andreea 40+ KARINNA-MARIA