Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 15
aever spune:
Auzi la ea, sa nasca in masina sau pe munte! Stii ca si eu ma gandeam in weekend ca tare as fi avut chef sa merg la mare? Doar ca eu cu soarele nu prea suntem prieteni acum, simt ca n-as rezista nici 5 minute la soare, dar in apa...ce-as mai fi fost la o baie!
Gagigi, au monopolizat burticile discutiile aici! Alea mari si multe care au mai ramas. Chiar, Cryssa lipseste de aici intr-un mod cel putin suspect...De cand intrase la noi era foarte activa, acum pauza...O fi nascut! E, nu ca daca a nascut si ea iti dai seama Addya ca noi trebuie sa ne dam demisia. Cred ca ne transferam la piersicute de iulie-august. Eu am inceput sa citesc horoscopul pentru copilul rac si m-am luat cu mainile de cap. Pai daca iese rac si o fi chiar asa cum zice acolo si eu si taica-su o sa avem maaaari probleme. O sa fie provocarea vietii noastre sa ne descurcam cu el.
Hm, ce face omul cand se plictiseste! Incepe sa citeasca tot felul de prostii.
Andreea, 40+ cu BebeLUnu in prelungiri
Andra_C spune:
Buna seara, fete dragi! Felicitari Alma si Stefulici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa va bucurati de minunile voastre!!!!!
Va multumesc ca v-ati gandit la noi, suntem muuuuuuuuuuuult mai bine, adica Amana e refacuta, Robbie mai are niste resturi de mucisori iar noi binisor. Inca o data va multumesc!
Am si eu cateva intrebari: Robbie e cam constipat, stiti ce as putea sa fac??
Asta e una, a doua:
Care sunt pasii pt indemnizatie acum ca sunt in cele 126 zile (sau cate sunt). Si la sv ce se face?
Vad ca vb de vaccinuri, eu i le-am facut pe cele cu plata Amanei (zicea pediatra de la RM ca se incearca acum sa se bage gratuit si astea, dar nu stiu dc apucam noi prima vaccinare), i-am facut si Rotarix, si Prevenar (cel pneumococic) iar cel de varicela a intrat in Priorix(ROR), i-am facut Priorix Tetra. Si la Robin voi merge pe aceeasi schema. Nu stiu dc cel pt hepatita sa-l fac, au zis cand intra in colectivitate, deci mai e timp sa ma gandesc.
Sigur am uitat ceva, dar voi reveni!
----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
[url=http://lilyslim.com][/url]
virgiL spune:
Seara buna,dragelor!
ADDYA,AEVER,tare scumpe si nebunatice sunteti!Sa va dea Dumnezeu rabdarik,sanatate si nasteri usoare!Si CRYSEI daca n-a nascut deja!
ALMA,FELICITARI MAMI MINUNE!SA-TI TRAIASCA PRINTESELE !SA LE CRESTETI USOR SI SA AVETI NUMAI BUCURII!MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!
ANITTA,chiar e gata buba?Doar de la un nod aveai durerile alea mari?Sper sa se fi resorbit si hematomul pe care-l aveai.Eu nu-l dau pe LC cu factor de protectie,inca!Am studiat putin produsele din comert,ca bebe e si cam sensibil la pielicica.Trebuie folosit ceva caci ultravioletele astea parlesc si la umbra,si cand sunt nori.
ELLY,imi pare tare rau ca nu dau semne de disparitie colicile lui BOOM.Am o prietena care are fetita cu o saptamana mai mare decat bebe al meu si tot asa se chinuie cu pustoaica si i-a recomandat pediatra (dupa ce i-a facut si echo la burtica)sa schimbe NAN 1 cu NAN 1 HA(hipoalegenic).
ANDRA,pt constipatie incearca si tu in prima instanta un supoz cu glicerina.Elly parca zicea ca Boom era constipat de la apa cu care-i facea lapticul(Dorna parca) si dupa ce i-a schimat-o s-a reglat si scaunul.
DEEA,daca te hotarasti sa mergi la dentist sa stii ca se poate face anestezie fara probleme,cu conditia sa te mulgi si sa-i mai lasi lui bebe o masa pregatita,caci primul lapte dupa anestezie trebuie muls si aruncat.Dupa cum descrii tu problema poate fi si de orl si de stomato,cel mai bine te pot edifica un consult si o radiografie panoramica.(ortopantomografie)
Si bebe LC are mucisori si cam la 2-3 zile dam cu sterimar si apoi aspiram cu batista bebelusului.
Ieri am fost cu el la padure,la un gratar si a dormit ca un boier.S-a trezit doar pt tzitzi si apoi iar a dormit.Cantau asa frumos pasarelele si se auzeau si broastele,caci padurea e pe malul Siretului...nu ne mai venea sa plecam acasa.
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Am venit si eu in valea plangerii, am fost cu bb ieri la doctor pt ochisori si ni l-a cantarit si are 4,000 kg si cica ia putin in greutate, sa incerc sa-l tin mai mult la san sau sa ii dau mai des. Colac peste pupaza aseara si asta noapte nu a vrut sa suga san si pace, am mancat ieri cirese si ficatei, ma gandesc ca una din tre acestea e responsabila. O sa ajung sa mananc numai gratar de pui cu piure si vai de hemoroizii mei, ca fara un fruct nu vad baia cu saptamana sigur. Plus ca ma chinuie fierea rau tare, am o migrena, de 3 zile ma doare capul.
Despre vaccinuri, mi-a dat ieri reteta doctorita, o sa facem schema cu hexa: Infarix, Prevenar si Rotarix, sper ca am scris bine ca nu sunt in stare sa ma uit nici pe reteta la ora asta.
Grele cu tzatzili... da nu ma las, ma duc sa ii bag tzatza in gura iar.
Las niste motzate pentru fetele care urmeaza si felicitari in caz ca s-a mai spart vreun ousor.
Va !
Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC
aever spune:
Neata fetelor! Dau si eu o cana de ceai...de frunze de zmeur!
Virgi multam de laude, dar ai grija sa nu ne-o luam in cap! Si asa vezi ca nu mai aveti loc aici de noi, si suntem numai doua. Cred ca deja v-ati saturat si voi sa ne tot asteptati si probabil abia asteptati sa scapam si noi de burti.
Andra dar sigur e constipat Robbie? Stii povestea...ca cei care sug la san pot face mai rar, bla, bla, bla. Pentru constipatie se poate da si ceai intre alaptari, cateva lingurite asa. Cu supozitorul eu nu prea sunt de acord decat daca e musai, mai bine cu termometrul in fundulet stimulat usor, dar cu grija sa nu se raneasca. Eu sunt convinsa ca le stii pe toate astea de la Amana, dar te inteleg perfect ca atunci cand e puiul bolnav uiti tot ce stiai.
Elena nu stiu daca Eric plange din cauza a ceea ce ai mancat tu sau poate plange pentru ca tie nu prea iti e bine...Nu prea stiu eu cum sa ma explic, dar ma gandesc ca daca mama nu se simte bine, are vreo durere de cap, vreo diaree, vreo ceva cred ca si laptele ar putea fi un pic afectat cu vreo substanta care sa-l agite pe bebe. Nu stiu sigur, e doar o teorie. Pe principiul ca mamele agitate agita si mai mult bebeii si ma gandesc ca tot cam asa, daca tu ai un disconfort atunci poate se transmite si la bebe. Parerea mea e ca trebuie sa ai mare grija de tine si sa cauti sa nu te constipi. Da-l incolo de regim anticolici, eu zic ca daca te constipi o sa fie mai rau cu colicii la bebe. Asa ca baga fibre. Fibre nu inseamna musai ca trebuie sa fie ceva care fermenteaza. Hai ca m-am intins si nici nu cred ca am fost prea coerenta, dar sper ca s-au inteles teoriile.
mi_bebelina spune:
Salutare fetelor!
Felicitari Alma si Stefulici, sa va traiasca puisorii, sa fie papaciosi si necolicosi! Si voua mamicilor recuperare rapida si mult laptic!
Eu sunt cam suparata, aseara am mers la dr pt ca de cateva zile Adela avea eritem fesier si nu stiam cu ce sa-i mai dau sa se vindece, deja banuiam ca ar fi altceva...in fine, pe dr nu asta a ingrijorat-o foarte tare ci faptul ca gaza mea a scazut in greuate...de la 3500 g cat a a vut la nastere, acum dupa 2 saptamani si ceva are 3100 g....oare e posibil? E drept ca doarme foarte mult si papa chiar si la 4 ore, noaptea dormim cam 7-8 ore........insa eu nu mi-am facut griji pana acum ca la fiecare pampers face si kk, pipi nu mai spun...Chestia e ca si la Delia am patit la fel si am bagat repede bibi cu LP, iar apoi a refuzat tzitzi. Ma gandesc sa nu fie diferenta intre cantarul de la spital si cantarul dr...asa ca mai asteptam pana martea viitoare sa vedem daca bagam supliment sau nu...off, si de data asta ma ambitionasem asa sa nu cad ispita suplimentului....
CRYSSAaa spune:
Salutare!
Citat: |
citat din mesajul lui aever Chiar, Cryssa lipseste de aici intr-un mod cel putin suspect...De cand intrase la noi era foarte activa, acum pauza...O fi nascut! E, nu ca daca a nascut si ea iti dai seama Addya ca noi trebuie sa ne dam demisia. ... |
Si cand colo asa e, am nascut :)))
AM NASCUT natural, sambata, 16.06.2012, ora 13.39 o minune de baietel.
Dupa ce am postat aici vineri am descoperit la baie o parte de secretie maron, e pare ca era dopul. Pe la 17.00 mi s-a rupt apa, am fugit la spital. In cateva ore si noaptea au inceput si durerile iar travaliul activ a inceput spre dimineata, pe la 05-06.
La 08.00 mi s-a facut epidurala (eram diltat 4-5) si revenit soarele, adica durerile au disparut (mii de multumiri celui care a inventat epidurala).
Dar..am avut vre'o 2 ore e chin pt cabebele nu iesea, se lovea intr-un os, de aia nici nu cobora. Am fost la un pas de cezariana, dar moasa si doctora chiar si-ai dat silinta sa ii arate calea. Au fost super, numai cuvinte de lauda. Azi s-a dus sotul sa le cumpere 2 buchete mari de flori.
Sotul a fost un scump, a respirat saracu de la un moment dat vedea negru in fata ochilor :))
Oricum, totul a fost ok, l-am hranit la san in urmatoarele 10 minute. L-u lasat imediat cu noi, inclusiv controlul a fost in prezenta sotului.
Acum am lapte de nu siu cum sa opresc robinetul. Pfiu, un san curge de nebun, mi ales daca il vede pe bebe :))
Intru mai trziu sa va citec din spate si mai povestesc cum e cu bebe. Acum tre sa pape :)
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
virgiL spune:
CRISSAA,FELICITARI!SA-TI TRAIASCA FLACAUL,SA-L CRESTETI FRUMOS SI USOR!SA FIE SANATOS SI NOROCOS!SI TIE SANATATE MULTA SI REFACERE RAPIDA!
AEVER,si eu sunt adepta acelei teorii cum ca ,colicile n-au a face cu regimul alimentar al mamei,cel putin la mine s-a verificat.Mananc de toate si doar daca ceva nu-mi face mie bine atunci nici LC nu-i incantat.Si am avut zile in care am mancat de ”regim” si pustiul a plans si s-a zvarcolit (doar pt ca eu nu ma simteam bine fizic,ma durea cate ceva sau eram agitata).
S-a scris pe undeva aici la noi,a nascut Stefulici?
Fug ca scartatie puiu si apoi tre sa plec la treaba...Pupiiiicciiii!
Hai ultimele gaini!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
aever spune:
Felicitari,Cryssa!!! Deci am nimerit-o si de data asta! E foarte frumos ce povestesti tu despre nastere acolo la voi! Iti dai seama ca la noi daca te duci ca ti s-a rupt apa nu sta nimeni sa te astepte sa inceapa contractiile, baga imediat perfuzii sa declanseze contractiile. Ca sa nu mai zic ca nu fac nici un efort sa repozitioneze copilul daca se blocheaza pe drum, baga cezariana cat de repede. Of, ca tare stresata mai sunt pentru nasterea mea... Deci cum ziceam, ma bucur ca sunteti bine si ca ai mult laptic! Sa te bucuri de micutul tau!
Si n-am felicitat-o pe Stefulici ca nu mi-a fost clar daca a nascut... Vin acum si cu felicitarile pentru ea. Felicitari, Stefulici!!! Sper ca sunteti bine si ca vei intra si tu curand sa ne povestesti cum a fost!
Mie stiti ce mi-a zis sotul aseara? Ca azi nu-i o zi prea buna de nascut ca are sedinta. Si de fapt ar fi chiar mai bine sa nu nasc pana in weekend ca ceilalti 2 colegi cu care lucreaza in birou sunt in concediu si ar fi cam nasol sa lase totul balta. Si parca vad ca maine doctorita o sa-mi spuna ca in weekend pleaca pe cine stie unde si tot asa. Ce idei au si astia! De parca eu as putea sa nasc cand vor ei, eu nu pot sa nasc nici cand vreau eu. Evident ca am ras la faza cu sedinta si am zis ca asta e, daca vine vine, cu tot cu sedinta lui. Dar se pare ca o sa ajunga la sedinta dupa cum se simte treaba.
A, si nu v-am mai batut la cap cu bubitele mancacioase de pe piele. Pai nu v-am mai batut la cap pentru ca mi-au cam trecut. De fapt mi-au trecut de tot, dar pielea e foarte uscata pe unde au fost ele si pe picioare si maini a inceput sa se cojeasca. Cel putin pe picioare se cojeste in strat gros si chiar si dedesubt e uscata pielea. Dar e biiiineeeeeee!!! Nu mai sunt ca o broasca raioasa, cade pielea rea si rapanoasa, naravul ramane la fel.
addya_21 spune:
felicitari crissaa!!!sa fiti sanatosi!
AEVER,EU PROPUN SA MAI ASTEPTAM PANA LA SF.ANDREI,MACAR SA SE NASCA BEBICII DE ZIUA NOASTRA :)) CA ORICUM NU AU NICI UN GAND....
andreea 40+ KARINNA-MARIA