Pufi de 2010 (79) - Bine ai venit bebe Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 4
micki_mica spune:
Neataza!
Multumesc de cafeluta, Simply! Tare bine imi prinde inca una.
Noi suntem in ultima zi de antibiotic. Mai are pe seara inca o doza si gata. Dupa pranz mergem la control si cam gata cu mersul la spital. Sper sa mai luam si noi o pauza ca tare l-am stresat.
O branula i-a tinut max 2 tratamente, asa ca de fiecare data cand intram in cabinet, plange si vrea pa. Invariabil.
Cu gradinita ne potolim un an, pt ca se pare ca de fiecare data cand l-am dus, am ajuns pe la spital. Stiu ca oricand reluam mersul in colectivitate, va pati la fel, dar macar sa fie mai mare, sa suporte mai usor.
Mai avem de verificat faza cu astmul, pentru ca vrem sa il consulte si un pneumolog. Cam devreme diagnosticul de astm si nu il putem accepta asa usor.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si cu racoare, acolo unde trebuie (adica nu la Simply)
tomaca spune:
Buna dimineata,
Servesc si eu din cafea. Am trimis pe email un filmulet si am postat poze noi.
Haircut - distractie placuta la mare
Dana - si eu as fi vrut sa-l duc cu vaporasul in Herastrau, dar nu m-am urnit la timp. Plus ca am zis totusi sa stea mai linistit ca ma dispera nasul. De unde colecteaza atat dupa 3 saptamani?
Adica a avut o prima viroza cu nas infundat si muci vascosi, dupa care, saptamana, sambata, trecuta a trecut la alta, dar cu febra (maxim 38.7). M-am pregatit de antibiotic, dar nu a fost cazul, dupa 3 zile n-a mai facut febra. In schimb rosul din gat a trecut la tuse productiva si nasul parca s-a redus (oricum nu era mult, dar aduna niste chestii alburii). Am inceput sa-i dau colostrum.
La virozele astea a reactionat mai bine fata de prima cand a facut gripa luata de la mine. Adica nu s-a mai vaitat, n-a mai zacut, a mancat, n-a mai varsat la inceput etc.
Asa ca azi a plecat la gradi. Dupa o saptamana de pauza, n-a zis nici pas, a plecat cuminte si a facut pa. E intr-o faza de mare iubire, ar iubi pe toata lumea.
tomaca spune:
Micki - din ce am citit eu, diagnostic de astm nu se poate pune la copii pana la 4 ani. eu am fost la un pneumolog de copii cam anul trecut in primavara cu radiografia lui Tudor la Siptalul specializat de pneumologie si TBC pentru copii. Nu mai stiu numele persoanei, dar este un spital in strada Florilor. Nu m-am dus cu Tudor ci doar cu radiografia sa-mi spuna parerea ei.
La adulti, eu stiu ca astmul se vede la radiografie.
Daca citesti pe net experientele altor mamici (am vazut pe DC cand cautam despre colostrum de la First Child), ai sa vezi prin ce au trecut cu copiii ca apoi sa li se infirme diagnostic de astm caci pana la 4 ani nu se poate diagnistica asa ceva. Inainte sa-i dai tone de corticoizi, asa cum ai zis, trebuie gasit un doctor bun.
simplicity spune:
Tomaca am vazut filmuletul speechless .Ariana l-a servit cu inghetata pe Tudorel-mi-a si murdarit monitorul :))
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Tomaca am vazut filmuletul speechless .Ariana l-a servit cu inghetata pe Tudorel-mi-a si murdarit monitorul :)) Simply,mami de fetita frumusica |
Ce dragutz! Cred ca ce ar mai fi luat-o Tudor in brate....! Cum vede fetite, hop pe capul lor.
dandanaG spune:
buna fetele!
ms de cafea simply
lui DRagos i-a placut mai mult prima plimbare, acum cred ca era cam obosit, a stat cuminte, dar vroia acasa, nu stiu de ce
si cum ne-am dat jos a cerut acasa sa papam ii face foame aerul de mare
aseara am fost la plaja si iar a mancat bine
eu nu mai am parola de la mail
Micki sper sa veniti cu vesti mai bune
larisel spune:
'Neatza la amiaza...
micki Si eu sunt de parere ca trebuie sa invetsigati... si sa cautati un doctor in care sa aveti incredere...
Cum ramane cu ce te-am intrebat pe pm?
dandana Cum e apa de mare? Calda?
Eu cu siguranta as ajunge sa car si puf si bicicleta ... La noi mereu se lasa cu zbierete si plonjeuri pe jos .
Fug sa vad si eu noutatile lu' Tudor..
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel 'Neatza la amiaza... micki Si eu sunt de parere ca trebuie sa invetsigati... si sa cautati un doctor in care sa aveti incredere... Cum ramane cu ce te-am intrebat pe pm? dandana Cum e apa de mare? Calda? Eu cu siguranta as ajunge sa car si puf si bicicleta ... La noi mereu se lasa cu zbierete si plonjeuri pe jos . Fug sa vad si eu noutatile lu' Tudor.. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
daaa, e calda
a fost frumos ca sta la mal si nu se aventureaza deocamdata prea mult, se joaca mult cu nisipul
si Dragos plonjeaza pe jos, dar asta cand nu vrea el sa mearga, in tricicleta sta deocamdata... si ieri am plecat tot de manuta ptr ca aveam bagajul + galetusa cu lopatele dar pana la maxi taxi l-am pacali eu si cum am ajuns in mamaia a luat-o la fuga spre plaja