Pufi de 2010 (79) - Bine ai venit bebe Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 3
miremia spune:
Eu acum am observat ca apare capitolul ca fiind facut de pe userul meu si nu de pe userul comun. Si zau ca nu inteleg cum s-a intamplat asta, doar ma delogasem, altfel nu aveam cum sa editez primul post al pufuletilor.
simplicity spune:
Neata,
Doamnelor haideti la un cappucino,cafea sau o cana de ceai :)
Weekend placut sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Tot eu,
Sunt franta,nu stiu daca de fapt sunt obosita sau mai mult necajita. Ne termina vremea asta,daca nu ploua bate un vant de ne zgaltaie geamurile, daca prindem un pic de soare e super bine(o zi pe sapt daca avem noroc)...majoritatea timpului e innorat si bate vantul.Ideea e ca nu putem iesi afara la joaca,la piscina sau centru nu ajung decat mai rar(tot din cauza vremii , ca eu nu stiu sa conduc ). Ma plang si eu desi asta nu e problema mare fata de multe altele din lumea asta, dar trebuie sa zic si eu of-ul
Un copil activ care cere multa atentie si cu o mami care trebuie sa faca cv/cover letter,care trebuie sa invete zilnic plus altele ce tin de casa = combinatia perfecta ;si e si o perioada dificila in cresterea lor,o perioada care cere multa atentie si plus de asta tanjesc la 2 ore de masaj/salon sau ce o fi ...
Si acum ca am scris si m-am racorit va servesc cu o limonada ca stiu ca la voi e cald de numa
Scuze de off-topic ,dar daca voi nu ma intelegeti atunci cine?!(excludem sotul )
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Tot eu, Sunt franta,nu stiu daca de fapt sunt obosita sau mai mult necajita. Ne termina vremea asta,daca nu ploua bate un vant de ne zgaltaie geamurile, daca prindem un pic de soare e super bine(o zi pe sapt daca avem noroc)...majoritatea timpului e innorat si bate vantul.Ideea e ca nu putem iesi afara la joaca,la piscina sau centru nu ajung decat mai rar(tot din cauza vremii , ca eu nu stiu sa conduc ). Ma plang si eu desi asta nu e problema mare fata de multe altele din lumea asta, dar trebuie sa zic si eu of-ul Un copil activ care cere multa atentie si cu o mami care trebuie sa faca cv/cover letter,care trebuie sa invete zilnic plus altele ce tin de casa;si e si o perioada dificila in cresterea lor,o perioada care cere multa atentie si plus de asta tanjesc la 2 ore de masaj/salon sau ce o fi ... Si acum ca am scris si m-am racorit va servesc cu o limonada ca stiu ca la voi e cald de numa Scuze de off-topic ,dar daca voi nu ma intelegeti atunci cine?!(excludem sotul ) Simply,mami de fetita frumusica |
si
iti trimitem niste caldura si vreme insorita de la noi. merge?
simplicity spune:
Micki da da,cum sa nu mearga vreme insorita!? primim cu mare drag
haircut spune:
Simply, Te inteleg bine, si noi ne chiunim in casa atunci cand vremea e proasta. Din fericire aici sunt mult mai putine zile urata/an.
Mire, multumim de pontul cu dentestet. Am ajuns astazi, Maia se pare ca face deja o cariuta, vom spala dintisorii cu mai multa grija. Maia a lasat-o pe dr sa se uite putin la dintisori, n-a stat pe scaun, dar a fost suficient sa vada ce era nevoie. cat am mai stat eu cu dr la discutii, ea a plecat cu asistenta la ceilalti copii si-am inghetat cand am vazut-o mancand un mar(fusese servita cu platoul cu fructe si, din fericire, a ales o bucata de mar si nu banana sau piersica la care face alergie)Greu tare cu problemele astea alimentare, nu poti lasa copilul nici o clipa nesupravegheat de cineva care stie ce poate/nu poate manca.
Ne pregatin de mers la mare, sunt tare happy.
Noapte buna!
dandanaG spune:
neatza!
proaspata si o adiere de briza va trimit
pe mine m-au trezit pescarusii la 6 dimii ptr ca am dormit cu geamul deschis, asa ca am iesit in curte sa simt briza
dandanaG spune:
haircut cred ca Maia stia ce sa ia de pe platou de acum ca sunt mai marisori mai putin intreaba cineva daca au voie sau nu, iar la fructe sigur nu se gandesc
Distractie placuta la mare, vremea sigur e f buna, unde mergeti?
mie mi se pare taaare greu cu alergiile astea, eu nici macar nu am descoperit de la ce face bubitze. Trebuie sa ma mobilizez sapt viitoare sa ajung la alergolog.
micki_mica cum mai sunteti?
simply eu trimit muuult soare, cand isi mai revine vremea la voi?
si sa zic si euu... Dragos nu vrea sa mearga pe unde vreau eu
ieri am fost singura, si m-am incumetat sa plecam in port sa ne plimbam cu vaporasul. DE acasa trebuia sa mergem putin pana in statie sa luam autobuzul si pe urma inca putin pe jos pana in port. Nu merge, se opreste, studiaza toate gardurile, adunna pietre de pe jos si arunca cu ele, se intoarce inapoi si tot asa, daca era dupa el nu mai ajungeam. La un moment dat s-a oprit la gardul unsei terase, si il stergea de praf, oamenii mancau pe partea cealalta si Dragos nu mai pleca de acolo. Nu mai merge nici cu distratul atentiei.
zic si eu ... trece si faza asta, dar nu mai plec prea curand fara bicicleta
simplicity spune:
O cafeluta calda sau un frappe racoritor serviti?
Noi am avut parte ieri de o zi frumoasa(prima jumatate a zilei),chiar ne-am bucurat mult;astazi ploua cu galeata :))
Haircut sa va distrati la mare
Dandana i-a placut lui Dragos plimbarea cu vaporul?
Sa aveti o zi minunata