Pufi de 2010 (79) - Bine ai venit bebe Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Si pentru ca am vazut sondaj de plecat la mare si nu stiu daca am fost capabila sa postez raspunsul, noi plecam la mare de pe 15 august, 5 zile in Bulgaria la Obzor. Cand a fost atentatul la Burgas, am platit si eu biletul. Dar noi mergem cu masina, nu suntem grup, nu simt un pericol.
atlantique spune:
Buna!
Bine ai venit acasa Ana! Noi am scapat de colici cu Espumisan si cu un preparat de la o farmacie de aici. I le dadeam alternativ inainte de masa. Au ajutat, dar cum a spus si BF tot avea 2 ore colici (la noi erau de la 5-7 dimineata).
Tomaca, Simply, multumesc de sfaturi! Nu ma gandeam sa il resping sau ceva, dar trebuie sa fiu f atenta cu el ca deja cum nu obtine ce vrea de la mine se lipeste de mine si plange. Tare mult imi doresc sa fie doar o etapa!
Tomaca bine ca nu a fost nimic mai grav la Tudor! Si pe mine ma uimesc cat de rezistenti sunt ei la varsta asta.
Concediu placut! Nu mai aveti mult nici voi pana plecati. Si noi am zis ca o sa incercam anul viitor sa plecam cu moaca in Bulgaria ca Mamaia este la concurenta cu Nisipurile de Aur si serviciile nu se compara.
Simply ce bine ca reusiti sa veniti in tara! Ce fericire va fi pe Ariana cand o sa-si vada bunicii!
Nyny concediu placut si vreme buna sa aveti!
Dandana, ce bine ca Dragos a reactionat atat de bine!
sa aveti o dupa amiaza placuta!
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am vazut ca s-a servit deja cafeaua in alta parte, dar cred ca nu stica una si aici.
Am mai vazut si o tema interesanta postata de danasor (sper ca am descifrat bine personajul), dar acum sunt pe fug si incerc sa revin.
simplicity spune:
Salutari de la vreme calda si frumoasa :)
Tomaca,nu stiu daca te-am mai intrebat cate examene de ACCA ai dat intr-o sesiune?Cate recomanzi?
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Si pentru ca am vazut sondaj de plecat la mare si nu stiu daca am fost capabila sa postez raspunsul, noi plecam la mare de pe 15 august, 5 zile in Bulgaria la Obzor. Cand a fost atentatul la Burgas, am platit si eu biletul. Dar noi mergem cu masina, nu suntem grup, nu simt un pericol. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Noi am mai tras o tura de mare uichendul trecut, ne-am luat vineri liber si am plecat. A fost super bine. Am fost la Marina Surf in Navodari. Chiar e ok, am incercat sa rezervam si pentru august, dar au plin peste tot. Bungalow-urile cel putin arata f f bine.
In Bulgaria tot n-am curaj sa merg. Avem o alta pereche de prieteni care au zis ca nu calca in Bulgaria cu copii nici batuti....sotul a fost urmarit pe autostrada pana in oras de o masina, era singur in masina din fericire, dar oricum adrenalina a fost prea multa.
Si de Phoenicia am auzit lucruri bune, poate mergem si pe acolo tot asa, un uichend prelungit.
Am vrea si la munte, dar nu stiu unde si eu personal ma plictisesc ingrozitor la munte, copilul de asemenea, nu are ce face....nu stiu cum sa rezolvam dilema, ca nevoie de aer de munte ar fi....
Concediu placut Tomaca.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Salutari de la vreme calda si frumoasa :) Tomaca,nu stiu daca te-am mai intrebat cate examene de ACCA ai dat intr-o sesiune?Cate recomanzi? Simply,mami de fetita frumusica |
Maxim 3, dar e greu cu 3 odata. Daca poti 2 ar fi bine ca poate te mobilizezi mai bine. Cand aveam doar 1 ma urneam mai greu.
Totusi cu copil mic, mi se pare greu si cu 2, dar din perspectiva mea. N-ai incercat de loc pana acum?
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Noi am mai tras o tura de mare uichendul trecut, ne-am luat vineri liber si am plecat. A fost super bine. Am fost la Marina Surf in Navodari. Chiar e ok, am incercat sa rezervam si pentru august, dar au plin peste tot. Bungalow-urile cel putin arata f f bine. In Bulgaria tot n-am curaj sa merg. Avem o alta pereche de prieteni care au zis ca nu calca in Bulgaria cu copii nici batuti....sotul a fost urmarit pe autostrada pana in oras de o masina, era singur in masina din fericire, dar oricum adrenalina a fost prea multa. Si de Phoenicia am auzit lucruri bune, poate mergem si pe acolo tot asa, un uichend prelungit. Am vrea si la munte, dar nu stiu unde si eu personal ma plictisesc ingrozitor la munte, copilul de asemenea, nu are ce face....nu stiu cum sa rezolvam dilema, ca nevoie de aer de munte ar fi.... Concediu placut Tomaca. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
N-am mai auzit pana acum, in epoca asta moderna. Poate pe vremuri cand se facea comertul in Turcia, via Bulgaria. Eu am fost de multe ori in Turcia in concediu, mai mult pe la Vama Veche, doar odata prin Ruse.
Strazile lor sunt destul de libere (chiar pustii as spune, nu sunt multe localitati), si cele mai multe masini sunt cu RO.
Sigur l-a urmarit? Sau doar aveau acelasi drum spre acelasi oras? Au aratat semne de agresiune?
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
N-am mai auzit pana acum, in epoca asta moderna. Poate pe vremuri cand se facea comertul in Turcia, via Bulgaria. Eu am fost de multe ori in Turcia in concediu, mai mult pe la Vama Veche, doar odata prin Ruse. Strazile lor sunt destul de libere (chiar pustii as spune, nu sunt multe localitati), si cele mai multe masini sunt cu RO. Sigur l-a urmarit? Sau doar aveau acelasi drum spre acelasi oras? Au aratat semne de agresiune? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
da, stiu ca sunt multi oameni care isi fac concediul in Bulgaria, dar mie personal mi-e frica. De hoti mascati in politisti, de furat masina din fata hotelului, de drumurile lor pustii, prefer multe masini, decat pustietate.
Am trecut prin Bulgaria in drum spre Istanbul si cu greu am oprit pt toaleta , mi-era frica.
Avem niste prieteni care au fost in primavara asta in Sofia la un hotel pentru 2-3 nopti, un uichend in 2 si si-au gasit geamul spart la masina dimineata si furat/stricat prin masina, in conditiile in care masina era in fata hotelului de 4* in Sofia....nu in cine stie ce statiune.
Da, cred ca cine s-a invatat sa mearga nu mai are frica, dar eu nu calc in Bulgaria nici daca e gratis.
simplicity spune:
Tomaca multumesc de raspuns
Nu am mai incercat pana acumm,ca in aprilie am terminat la AAT si abia pt sesiunea din decembrie m-am inscris,initial am vrut pt 3,dar acum imi dau seama ca ma duc la prea mult(mai ales ca nu stiu exact cum e si sunt multe chestii pe care nu le-am invatat sau practicat,deci cam nou pt mine); e destul de dificil pt ca Ariana ma solicita mult in timpul zilei si acum am ajuns sa ma trezesc la 5-6 ca sa prind macar 2 ore intregi de invatare.
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Am aflat ca educatoarea lui Tudor (care este si vecina cu noi cumva, sta destul de aproape de noi) pleaca din toamna in Italia pentru 10 lunila o specializare pentru invatamant primar. Vor sa dezvolte si partea de scoala primara din cate povesteste ea. Nu sunt prea multe scoli Montessori in Bucuresti, parca vreo 2. Probabil le-a stimulat si inspectia din partea Montessori international la care au trecut cu bine. Asta e un lucru laudabil pentru comunitatea internationala Montessori. Monitorizeaza activitatea institutiilor care merg pe aceasta metoda si sunt afiliate la asociatia internationala, pentru a evalua in permaneneta ca se respecta normele Montessori.
Cam asta a lipsit la Step si Valdorf. ca nu au urmarit ca se respecta in permanenta "licenta".