Pufi de 2010 (79) - Bine ai venit bebe Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 12
tomaca spune:
Multumiri de cafea Dece.
Sigur ca lui ii este bine la aer curat. Nu poti sa-ti iei si tu un concediu scurt cu el?
Beatrice1982 spune:
cine mai intra pe la poze poate sa stearga albumul meu sau eventual sa lase o poza.......poate apuc sa mai pun si eu ceva poze..desi nici nu mai stiu nici o parola.........:)
sper ca sunteti bine.......
eu nici nu stiu cum sa ma descriu........mama turbo.....cred dar nici asa nu e suficient..... ar trebui ceva si mai turbo........
e frumos cu doi copii dar e al naibii de greu......
stau acum si ma gandesc cate mamici am avut noi la odisee cu 2 copii si nush frate cum au avut timp si de forumuit,...poate nu au avut de sapat.plivit/strans/////alea alea...........
Beatrice1982 spune:
si ca sa salut pe toata lumea...ca am intrat asa ca voda-n loboda........
nu am mai scris de o vesnicie nu mai stiam cum stau lucrurile pe aici......
va salut cu drag pe toti..imi e foarte dor de o poveste de o barfa ceva..............mereu ma gandesc la cum era la inceput prin 2009...:)
of offffffffffffffffffffffff
pufuleti2010 spune:
Mamici dragi scoateti majoretele ca maine se pare ca mai apare un fratior de pufulete!
HAIDE ANA!
TE ASTEPTAM IN GASCA NOASTRA BEBE ALEXANDRU!
ana_g spune:
Mersi mult simply
Nu stiu cum sa va tin la curent, am o porcarie de telefon de pe care nu pot trimite sms-uri, de fapt asa e abonamentul...in fine....vedem.....o sa il rog pe sotz sa va trimita un mail.
simplicity spune:
Ana important e sa fiti voi sanatosi,ca de anuntat va fi timp.
Suntem langa tine.Te imbratisam
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
De cand asteptam sa postez si eu majorete! Ma uitam lung la voi cand le foloseati la greu