Cand eu sunt gazda intreb doar o data. Cine vrea ia cine nu, nu. Restul este pe masa si cine se razgandeste poate lua singur.
Daca as fi invitatul si as refuza prima data, in cazul in care ma razagndesc cer sau iau pur si simplu, depinde de situatie.
Niciodata nu as gandi nimic rau despre gazda. Cand ma duc undeva ma duc sa ma simt bine, sa ma relaxez nu sa critic un anume comportament.
Comunicarea, mai ales intre prieteni ar trebui sa fie reciproca. Modesti sau nu ar trebui sa aratam daca ceva ne face sa ne simtim inconfortabil. Cu tact bineinteles.
Piatra mea de incercare este tortul. Pur si simplu nu imi place. Cel mai rau pentru mine este cand gazda insista asupra feliei.
Bineinteles ca iau 2 lingurite din politete.
Asa ca le-am spus pritenilor mei ca pur si simplu nu-mi plac torturile. Nu exista nici un model si nici o reteta care sa ma faca sa mananc chestia asta.
Asa ca nimeni nu mai insista.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mie nu imi place aproape nimic de pe masa de Pasti. Nu sunt fan oua fierte, in nici un caz tari si reci. Mielul imi cam sta in gat exceptand friptura asezonata cu un sos de menta ceva, clar nespecifica modului de preparare romanesc. Drobul nici atat. Cozonacul sa nu-l vad.
Cand vine Pastele imi vine sa ma incui in casa.