Clubul "babelor" FIV-oase 44
Raspunsuri - Pagina 9
anaasta spune:
Huh, Ady, numa' mica dereglare nu e. La mine vine alandala, asa ca nu am asteptari prea mari din partea lui. Speram doar sa fie intelegator si sa joace in echipa mea macar atunci cand e important... Deci, de aici, frustrarea si lamentarea mea... Nu fac nici un test - le cam urasc... Ma bucur ca tu esti ok, insa.
Lara, ce de bunatati, m-ai omorat!
Daniela, te referi la stafidele in ciocolata? Pai, nu am in casa. Si de cumparat, ma chinui sa nu o fac... Adevarul e ca am cam neglijat fructele, de acolo mi se trage... Trebuie sa fac aprovizionarea la sfarsitul asta de saptamana.
5ab1na spune:
adjio felicitari. 9 luni sau cate au ramas fara peripetii iti doresc.
many nu mai stiu cat mai sunt preturile la cazare la danubius dar mie mi s-au parut exorbitante.
eu am stat la bradet si am mers la danubius pt piscina. in legatura cu tratamentul, pe vremea mea cerea sa vin cu papa nicolau facut, cu o eco din care sa rezulte ca n-am chist sau fibrom. fara trimitere de la medic de familie. dar asta poti s-o iei pt orice siguranta.
se merge lejer de la bradet la danubius pt ca se merge cu liftul. cele doua hoteluri sunt unite.
eu am mancat la bradet. mi-a parut chiar rezonabil. in statiune, pe la localuri, mancarea mi s-a parut si scumpa si proasta.
gen cartof cu carne si scump pe deasupra. putine localuri totusi, sa ai si copil mic dupa tine imi imaginez ca putinele optiuni nu sunt convenabile.
nu mi-a placut la lac. prea multa lume si m-am gandit la microbi.
eu nu am facut pana la urma tratament la sovata din cauza faptului ca cereau 14 zile. dar am adresa de mail a doctoritei de acolo cu care m-am conversat si stiam de pap si minuni. poti plati separat procedurile alea fara sa stai neaparat la danubius. cand am fost eu erau bradet si faget. faget arata mai rau dar m-am intalnit cu lume care parea multumita. la bradet era comunist dar racoare, liniste ok.
eu am sperat ca stand asa la sare imi va face bine chiar daca nu stau 14 zile.
dupa 3 zile de stat in apa cu sare m-am umflat. mi s-au umflat pielea de la ochi si picioarele. nu prea mi-a priit. concluzia mea a fost ca a danielei: mult fas pentru nimic.
QiaoBing spune:
Pup si eu fetele de noapte buna. azi Gugulush nu m-a mai batut, a reusit sa intre si sa iasa singur din cutie si de bucuria mi-a tras si niste "cantari" porumbesti
Ma bucur ca nu sunt singura cu foame de lup. si eu inghit vitamine si uneori imi vine sa rod si clanta de la usa. azi dim m-am cantarit si aveam cu 2 kg mai putin, cred ca s-a dereglat cantarul ca e imposibil sa fie pe bune.
fug a nani ca maine decolez devreme catre eco
many_bani spune:
Fetelor multumesc ptr. informatiile legate de Sovata .
Sabi cazarea pe noi ne-a costat 530 lei/zi camera la Danubius cu pensiune completa. De proceduri voi vedea acolo, asa este, se recomanda in curele ginecologice 14 zile, deci nu am cum sa fac o cura completa, daca este sa fac ceva voi achita separat, insa acum stau pe ganduri daca este chiar ok ca am mai luat si sejurul asta
Un sfarsit de saptamana fain va doresc
QiaoBing spune:
ari numaratoarea mea de azi a fost f simpla: 1 ! atat, un singur folicul si ala pe ovarul stang. il clocesc cu grija si ma rog sa fie cel mai grozav ovocit al meu acolo care sa imi scoata noi peri albi cand i-or iesi dintii.
azi am o zi inceputa cu stangul. mi-am pus grauntele (pastilele) in cutiuta de medicamelte a sotului, ca e compartimentata, dar mi s-a deschis in geanta si s-au amestecat. acum stau si ma uit ca vitica la poarta noua ca acidul folic seamana cu femara, iar aspirina cu cycloproginova si nu le pot deosebi cu certitudine
o zi minunata la toata lumea
anaasta spune:
Qiao, asa ai tu de obicei sau e din cauze de AC? Prin stimulare pot sa apara si altii sau nu?
Nah, e grav daca nu le iei la orele sau ordinea in care trebuie o zi?!
aristica spune:
qiao mergi mai departe cu un foli? sa nu te superi pe mine, e doar o intrebare, ca nu stiu prea multe despre fiv-ul asta natural
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
Brigit spune:
Quiao, dar ce rol au estrogenii in fiv-ul tau pe natural?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
QiaoBing spune:
asta e fetelor, la closca batrana cate oua vreti ?!? Asta e singurul meu antral pe luna asta si profit de el ca nu se stie cat l-oi mai avea si pe asta. daca am bafta, poate mai apare ceva marti, dar comparat cu anul trecut la IA se vede declinul. am o prietena de-o seama cu mine care face FIV-uri pe natural (dar 100%, fara nici o hormonizare) la Giulesti si de la inc anului 2 luni le-a ratat ca a ovulat inainte de punctie, iar 2 punctii au fost oarbe. deocamdata ma rog sa fie ceva in foliculul asta.
cum zice daniela, c'este la vie, pas le paradis