Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonavlas spune:
Noi avem nasii, sunt cei care ne-au cununat si au botezat-o si pe Raisa. Suntem de aceeasi varsta si au si ei un baietel cu 6 luni mai mare.
Eu tot cu cezariana am nascut prima fetita, insa nu m-a durut niciodata, nu am simtit niciun discomfort.
Nume de baieti, ce avem noi prin preajma: Raul, Matei, Andrei, Bogdan, David.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
ramonavlas spune:
Botezul noi l-am facut la fix 4 saptamani dupa ce s-a nascut. Se implinea in acea data 1 an de la casatorie. Acum nu cred ca as mai avea curaj sa o botez asa repede.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
b_1403 spune:
Buna fetelor. Eu nu am mai apucat sa scriu. Valy cand ai timp spune-mi te rog, eventual intr-un Pm, ce diagnostic aveai tu pentru BB pentru ca ce am inteles asa in mare ar fi vb despre aceea treaba ca si la micuta mea.
Imi pare tare rau sa vad ca sau incins spiritele pe forum si asa ce nevoie aveam de niste Zen sa va zic si de ce: ma chinui de ceva timp sa termin licenta. De vreo 3 zile ma trezesc la 6 si ma culc la 11 si scriu incontinuu de saracele mele picioare is triple de marime de la stat in fund ca sa nu zic ca saraca mea copila crek o sa fie geniu, si astazi aveam intrevedere cu profa la facultate. si stau eu de dimineata de la 9 si o astept cuminte si mandra cu lucrarea terminata si am ast mult si bine pana acum cand m-am intalnit cu un alt prof de-al meu si mi-a zis ca pana joi nu o gasesc. Si intalnirea a fost stabilita de comun acord. Si normal ca sensibilitatea mea de gravida nu ma lasa sa ma opresc din plans pentru ca mie teama ca nu o sa reusesc sa obtin acceptul ei de a sustine licenta si mama ce m-am mai chinuit. Si acum nu stiu cum o sa fac ca facultatea o fac intr-un oras la 150 Km distanta si cu programul de la servici (unde inca mai merg), ca sa nu mai zic ca azi aveam si un examen si nu am apucat sa citesc mai nimic din cauza ca vreiam sa am licenta terminata. Mama masii de treaba ca asa ce ma termina de nervi. Si ma dor si picioarele de mor creca o sa plesneasca. Astea vi le zic ca sa ma consolati putin eventual sa puneti o vb buna la profa.
In alta ordine de ideii nasi nu am nici eu si nu pare sa se omoare lumea cu ofertele. Da pan la urma mi-a boteza-o cineva.
Eu cand inca speram sa fie baiat vreiam sa se numeasca Carol, mi se pare mie impunator.
Fetelor am pus poze pe picasa cu micuta mea. Fleur sa intri sa o vezi acum sigur o sa iti placa de ea.
Acum imi continui sesiunea de bocete si regret ca am crescut ca asa e de greu sa fii mare. Macar ceva bun mi-a adus si mie anii astai pe mandruta.
Gata am scris un roman si cred ca as putea face si vol 2 la cate as avea de zis acum. Va pop
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
roxypuy spune:
gagici, noi nu am deschis terasa la antipa, din pacate mai dureaza vreo 2 sapt cred asa k ramane valabila doar varianta cu inside...pe mine m-ar tenta mai mult sa iesim dimi mai pe racoare pt k dk merg la pranz la dr nu cred k mai ies si dupa masa sa mai infrunt iar caldura :(
laura, ali - ati fost super tari cu nashii io zic sa nu va stresati k de gasit se gaseste cineva sa boteze bebelashii si pana la urma, daca asa stau lucrurile, mai bine sa fie un outsider k sa nu existe discutii.
noi Slava Domnului nu avem probleme la cap asta, avem 2 perechi de nashi de cununie si ei o vor boteza si pe piersicutza. nu ne-am certat niciodata cu ei, nu am avut probleme, ne-am ajutat intotdeauna unii pe altii si suntem k fratii, cred k nici daca ne erau rude nu ne-am fi inteles asa de bine (de-aia i-am si ales )
voi cum suportati caldura? io simt k ma sfarsesc m-am baricadat, am tras draperiile si tot simt k ma sufoc mi-a venit si ventilatorul comandat si m-am apucat sa-l instalez dar m-am poticnit la un surub care nu vrea in ruptul capului sa se desfaca si mi-e teama sa ma opintesc prea tare asa k va trebui sa-l astept pe sotz sa finalizeze...culmea e k in casa nu e f cald, cel putin asa zice sotzu' care trust me chiar e rau de caldura, insa eu tot timpul simt k nu am aer si transpir anul trecut a fost mai cald si chiar nu am simtit asa disconfort, nici macar de ventilator n-am avut nevoie in casa d-apoi de aer cond sa vad cum ma simt zilele urmatoare cu ventilatorul si dk nu rezist o sa punem aer cond...
Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!
Carmen_80 spune:
Atunci putem incerca si ceva mai devreme, daca pot toate fetele. Dar va rooog, nu prea devreme ca nu ma simt in stare sa ma dau jos din pat cu noaptea in cap si nici sa iau in bot traficul de la prima ora... :(
Luca, Sasha, Mario, Marco, Eduard.
36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani
ioana3110 spune:
Laura, Ali, dragele mele.....voi nu aveti alta treaba decat sa va stresati din cauza altora?
Si nashii mei au divortzat, si Nasha de-abia astepta sa imi boteze copilul, si i-am spus:" draga mea, sper sa nu te superi, dar am ales alti nashi pentru botez!"
Nu cred ca i-a picat bine, dar a trecut peste moment si aia e!
Laura draga, daca vor concediu, sa mearga in concediu si tu faci programul tau cu ce nashi vrei! Eu zic ca e prea mult sa iti puna problema asa...parerea mea...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
roxypuy spune:
bea - cheer up! o sa fie bine cu licenta ai sa vezi, n-ai muncit degeaba e doar profa neserioasa mergi akasik si intinde-te k sa mai odihnesti piciorushele
carmen - stai lini k nici eu nu planuiesc sa pic din pat adik oricum ma trezesc dvrm, dar mai zac, ma uit la TV, ma iubesc cu motanul etc asa cum spuneam, io pe la 13.20 treb sa fiu la grivita asa k dk ne vdm undeva dupa 10 io zic k ne ajung 2-3 ore de palavrageala
numele meu favorit pt baiat este Robert Andrei si mai aveam pe lista David, Matei, Luca, Mario, Catalin Gabriel...
Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!
ioana3110 spune:
Eduard si Eric- like it!
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 exact de nume ma gandeam sa va intreb si eu dimineata si am uitat.nici eu nu am inca unul pregatit.la sot ii place denis.mie mi e frica sa nu fie pericol public iar la baiat nu ii place. mie mi ar placea fabian,eduard,eric,criss,mark dar nu le place lor.vi le am scris totusi poate va inspira pe voi. aaaa si imi mai place kevin,patrik dar nu pot sa le pun ca le am in zona 35+ amr 4 sapt+ rafael albert(25.05.2007) |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Carmen_80 spune:
Bine, dc e vb de un 10+ ma bag, mai devreme nu garantez. Dc vreti la mall baneasa, nu am nimic impotriva. Sa zica si restul fetelor.
36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani
IIuli spune:
nici eu nu ma grabesc cu botezul, eu abia astept sa il vad pe bebe, sa ne imprietenim si sa ne iubim toata ziua si apoi mai vedem. doamne ajuta sa fie totul bine, ca il si botezam noi la un moment dat. nasa avem si nu are pareri, ceea ce e foooaaarrte bine.
pana la urma cum ramane cu joi? ne mai vedem dupa amiaza? cine mai are curaj de o inghetata pe la 5?
30+ Mihai