Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fetelor cu cerclaj (Balanta, Alilumi, si scuze daca nu mai imi amintesc de alte nume), cand va scoate cerclajul? ;ati discutat cu doctorul?
Dr. mea vrea sa-l scoata la 37 de saptamani,mi se pare putin cam devreme (deoarece nasterea se poate produce imediat).

Ce de grasunei..dupa ce am citit, imi dau seama ca a mea e mica cu 2.100 la 33 sapt.

33+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

ali, adica lubenita poate da colici la bb-i?
eu citisem ça periculoase pt colici sunt fasolea, muraturile, varza, ceapa, usturoiul, citricele.

nu neaparat

depinde de organismul mamei

cand alaptezi introduci treptat alimentele in cantitati mici sa vezi dc reactioneaza sau nu

eu am mancat absolut orice pe timpul alaptarii (un an jumate); doar alcol nu am baut deloc pana la 6 luni (apoi cate o gura ocazional pana la un an )

la fel m am ferit de dulciuri si cafea in primele luni (cand poti alapta si la 30 de min) dupa nu pt ca deja cam stiam ca am 1-3-4 ore pana la urmatorul supt si are timp sa se dupa "efectul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu mai intru diseara sa vad dc si cum ramane cu intalnirea aia de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Tocmai ce m-am intors de la TNS ... nimic surprinzator, contractii ca de obicei, valoarea e dubla fata de acum 2 saptamani si dureri aproape inexistente . Mi-a zis dr. ca nu se astepta sa nu nasc in cele 2 saptamani care au trecut , i-am zis ca m-am chinuit si am stat mai cuminte decat de obicei ca sa se mai coaca nitel piersicuta . Am stabilit data cezarienei pe 26 iunie, ea in continuare se asteapta la o nastere neprogramata, eu in continuare ma incapatanez sa mai rezist 13 zile ... mai aveam putin si puneam pariu .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26.06.2012 Maria Natalia ( AMR 13 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Operatia veche de cazariana ma doare doar atunci cand vine ploaia, in rest nu am treaba cu ea.

Nasii pentru bebe nu vor fi nasii nostrii de cununie si ai Sofiei, pentru ca in ultimii 2 ani mi-au facut o gramada de scheme si m-am saturat de ei .... imaginativa ca la petrecerea Sofiei de un an, cand se taie motul in loc sa vina la ora 15 cum facusem invitatiile au venit la ora 19 , timp in care i-am asteptat vreo 2 ore, pana la urma ne-am asezat la masa si in final tot ei au fost ofticati ca nu i-am asteptat pe domniile lor ca sa incepem masa .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( 26.06.2012, AMR 13 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

meyyy burtici cu bebei grasunei! da' stiu k e ceva concurenta la cel mai grasun poate imi zice si mie dr maine cam pe la cate kg a ajuns piersicutza k cred k a luat ceva in astea 3 sapt de la ultima echo (io am luat vreo 2 kg, dar nu se vad in afara de burtik, asa k sper sa se fi pus pe piersicutza ).
am observat ca de vreo saptamana as manca intr-una parca mi-e foame tot timpul...

confirm k ramane sa ne vedem maine la 5 la cafe antipa. am retinut o masa de 8 pers la parter pe numele meu

pupix!

Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce faceti fetelor?Chiar mi-e dor de voi si poate reusesc sa vin si eu sa va vad maine.Vreau sa stiu si eu cine naste la Polizu, in afara de Laura si Miruna? Noi oricum mai stam si luna asta, apoi urmeaza sa ne mutam la etajul 4, dar mai e pana atunci si daca cu ajutorul lui Dumnezeu totul sa fie ca pana acum.In rest, noi ne-am obisnuit. Este un bebelus mai micut,tare dulcel, si care va recupera si el in greutate.Dar, e al meu si asa papusoi cum este il iubesc de anumai pot.Va pup si mai intru dupa ce-l vad in seara asta pe Nectarel.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu dupa scoaterea cerclajului am mai stat 5 sapt.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada, eu mai nasc la Polizu

Balanta- deci am avut intuitie buna cu celestene. Si mie mi-a zis doctorul sa iau la 28 si la 32 de saptamani. Cica asta tine o luna ca efect. Dar m-am gandit ca daca colul meu e ok, lung, inchis, contractii nu am cine stie ce si asta fara no spa, caci cred ca am luat un blister de no spa toata sarcina....de ce l-as lua. Asa ca ma bucur ca il am pentru orice eventualitate, dar mai bine sa nu fie nevoie sa il folosesc.
Si ai grija cu ciresele ca cica nu sunt f indicate ca sunt laxative si pot declansa contractii. Nici eu nu ma pot abtine dar incerc sa le combin cu alte fructe: capsuni, caise, pepene galben, nectarine.

Apropos de greutate, eu am evoluat f ciudat: am luat 3 kg in perioada de fiv, inca 10 kg in primele 3 luni de sarcina si in lutimele 4 luni, am luat 3 kg...Adevaraul e ca eu nu prea pot manca orice. Dimineata e regula cu cereale cu lapte, dupa un sandwich cu paine WASA din fibre (adica 80% fibre), la pranz azi am macat un ou ochi cu rosii si castraveti si acum niste pui cu orez cu legume. Dar cantitativ manannc putin si vreau sa va zic ca nu am avut prea multe neplaceri cu acidul. Rar am a\vut reflux gastric iar in rest, pana acum...sunt super ok. Fara constipatii ... si evident cand am pofta de ceva dulce, bag fructe la greu.

Carmen - esti zuza rau. Am avut si eu una cu utrogestanul, tare de tot. L-am bagat prea sus, prea aproape de clitoris, si s-a blocat acolo si nu-l mai puteam scoate si ma ustura si durea de innebuneam. Atunci mi-am dat seama ca ca gaura mea e mai spre periferie :-)

Legat de sex, eu sunt aia care am orgasm in somn fara sa fac nimic. Asa ca nu am probleme mari ca se descarca corpul by default. Al meu, noroc ca e varza de obosit dar si el e foarte temator mai ales ca ne-am chinuit atata sa facem BB. Asa ca de cand am ramas, sex zero. Dar sper ca dupa sa revenim la normal.

Pup fetele si sper sa ne vedem maine cat mai multe :-). Roxy, cred ca ma tin pentru o salata la tine :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

uuf, abia acum m-am intors de la doctor. Ali, am fost sa stabilim data cezarianei:
2 iulie!
pe 25 ma interneaza dimineata pentru un ultim set de analize printre care streptococ B si TNS, dicutat cu anstezist etc. si pe 2... :curaj, gaina, ca te tai!"...
Pusi, cerclajul mi-l indeparteaza chiar in ziua cu cezariana, pentru ca eu sunt mica, bebelul mare, colul cam invizibil... si nu vrem sa riscam nimic...
saptamana viitoare merg la eco, mai pe vineri asa, sa il vizionam pe Gabita si... in sfarsit mai m-am linistit si eu... asta pana ma apropii de termen... ca nu sunt vreo curajoasa!

mamici cu burtici

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput