Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 28

anca_nicolae spune:
asa, am uitat sa precizez ca doresc mult de tot ca ELA sa nu rateze emisiunea.
Asta nu inseamna ca vreau ca doar ea sa citeacsa, nuuu, mi-ar place ca TOATE sa cititi, ca deh, tre sa fiu in sufletul tuturor dintre voi, :), dar ea va percepe ceva in plus, despre mine.. asa mi se pare mie.
dodo-pui , luni si miercuri sapta ce vine da vero la ro si mate, apoi vedem media afisata, abia apoi inscriem nspe optiuni de licee, si abia apoi vedem unde ajunge :)
revin
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 3 anisori

anca_nicolae spune:
si ultimul subiect pe ziua de azi:
vreau sa propun si eu o tema :))) [stiu, o sa para ca postarile anterioare doar va pregatesc pe voi pt tema mea :)))]
In toate relatiile voastre afective, prezente si trecute, ati fost mereu in acelasi "rol", dominant sau dominat, sau ati variat? Credeti ca "rolul" depinde preponderent de propria personalitate/gandire/ratiune sau depinde mai mult de particularitatea legaturii?
Gata, fug unde credeti? la masaj, am o prietena carem niste luni de zile a avut nevoie de niste banuti imprumut de la mine si pt ca este medic si maseur, si pt ca nici azi nu sta bine cu banii, e la leu, atunci am decis amandoua sa imi "returneze datoria" sub forma de un numar de sedinte de masaj... mi s-a aprut ca amandou iesim in castig..., ce fac eu cu niste banuti acum, in plus? poate nimic placut, poate doar ceva strict, vreun obiect sau vreo factura, dar asa, cum eu nu m-as fi indurat sa merg la masaj, atunci imi fac cadou niste clipe de placere
O sapta placuta!
aaaa, si apropo, la analize si eu sunt cam de mijloc, asa, la 2 ani, mai fac si eu un set basic, pt v+t+r, dar chiar ma intrebam acum, si vreau sa imi zica georgiana: ce analize anume faci pt depistarea [doamne fereste pe oricine] cancerului? markeri din sange si/sau pet scan?
si... oare cami ce o face... ce rezulatte o fi primit de la medici, stie cineva?
multe clipe frumoase va doresc!
simpli, gigelica, ela, hai.. mai vino seara pe la noi, ionele draga... :)
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 3 anisori

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae In toate relatiile voastre afective, prezente si trecute, ati fost mereu in acelasi "rol", dominant sau dominat, sau ati variat? Credeti ca "rolul" depinde preponderent de propria personalitate/gandire/ratiune sau depinde mai mult de particularitatea legaturii? |
Eu am variat; in cazul meu, fiecare relatie si-a "dictat" ritmul, dinamica si posturile asumate. De altfel, posturile astea au fost destul de nuantate, fiindca nu m-am aflat mereu in aceeasi ipostaza: ipostaza (de dominat sau dominant) a depins mult si de circumstante. Sunt bucuroasa insa ca am fost implicata in relatii in care niciunul dintre parteneri nu a tinut cu dintii sa isi asume mereu si mereu pozitia de "mare capetenie".

Anaan spune:
Simply, sa te uiti si la sezonul 2 din "The Killing" - stiu ca tie ti-a placut serialul asta. Eu l-am finalizat aseara si a meritat!

olishka spune:
Multumesc tare mult pentru urari
Bebe am descoperit un magazin (au si pagina pe facebook) cu rochii tare dragute si preturi ok. PNK Casula ii zice. Poti sa-i cauti pe facebook si sa vezi ce au pe-acolo. Eu am pus ochii pe cate ceva.
Ilinca felicitari La noi este distractie mare in fiecare seara la baie, caci se balaceste cu Chiti. Dar de fiecare data imi inunda baia. Ii scot incretiti de-acolo
Pe cap nu-i place nici lui David sa se spele, asa ca il spal cam rar - 1data pe sapt.
Ina, am uitat sa-ti raspund...m-ai intrebat de David cum este la gradi: este mult mai bine, nu mai face crize cand il duc, pana acolo chiar este fericit caci ascultam melodiile noastre preferate, dar se smiorcaie un pic cand plec. Oricum am cam observat ca este rasfatatul gradinitei acolo si nu stiu daca este bine sau nu. Migreaza dintr-o grupa in alta, alta data se juca singur in timp ce toti ceilalti stateau in rand pe scaunele si se pregateau de o activitate si mai mereu este cu educatoarea de mana. Asa este el, vrea sa faca mereu altceva decat fac ceilalti si greu il convingi sa intre in "hora" . De mancat, mananca f bine, mi-au zis fetele ca este un mancacios si imi place ca de fiecare data cand il intreb ce a mancat la gradi, imi zice "ceva gustos" Nu pot nicicum sa aflu amanunte din viata lui de gradinar, caci in fiecare zi imi da aceleasi replici. Am observat ca nu prea ii place sa povesteasca ce face pe-acolo asa ca iti raspunde scurt si la obiect
Ma deranjeaza insa caci in continuare este mucios si ma ia groaza cand ma gandesc ca daca vara raceste asa, la toamna-iarna ce-o fi?
Anca sper sa treaca cu bine vero peste acest prag al vietii si sa intre la liceul pe care si-l doreste Bafta la examene!!!