Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Seara buna si de la noi!
Ronina, bv pt bilantul Biencutai! Poate totusi va va surprinde placut si-i va placea papica
Miha, cum mai esti cu degetul? Sustin si eu betadina, dar si ceapa stiu ca face minuni asa ca poate se rezolva totusi asa, fara bisturiu
Dara, tot vroiam sa te-ntreb, tu ti-ai refacut analizele, esti ok cu glicemia acum dupa sarcina?

Eu am o problema existentiala, nush ce sa-mi iau de imbracat pt botez, ce fel de marturii sa iau si de unde (nu-s fan shopping online)...... Si nici ce decoratiuni sa pun, nu am vb inca cu cineva specializat. Practic sala arata bine, nu am nevoie de huse de scaun sau masa, ma gandesc doar la ceva aranjamente florale pe mese dar nush daca sa iau si baloane.....
Fetele care ati avut botezul si alaptati, recomandati rochita sau bluza si fusta? Ati purtat sutien normal sau de alaptat? Eu am ramas cu o burta care atarna mirific peste taietura si nush cum o camuflez......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ronina, super bilantul.
ai fost haioasa cu vaccin de 2 luni facut la.. 5
n-o fi chiar asa
Alexia e pe cale sa adoarma, asa ca ma bag si eu la somn. o noapte linistita mamici!

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ronina, si noi am facut Rotarix, si nici Laviniei nu i-a placut. Pediatra spunea ca e foarte dulce si la unii copii le place gustul, dar la altii nu (sincer nu tot ce-i dulce e bun - ma gandesc doar la solutia de glucoza pt testul de glicemie in sarcina); iar Vigantolul e horror, uleios si scarbos... nici laviniei nu-i place si se stramba la el (intr-o vrme plangea dar mai noi stie ca dupa el urmeaza laptic asa ca e mai pasnica).
Eu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji pt diversificare - acolo o sa gasesti sigur chestii care ii plac, nu din astea gretoase

Azi dupa vaccinuri Lavinia a dormit foarte mult (sper ca mai doarme si la noapte), dar cat a fost treaza a avut cateva reprize de plans destul de nasoale..la un moment dat ma gandeam deja ca daca nu se linisteste in 5-10 minute ii administrez un paracetamol ... dar pana la urma s-a linistit si a adormit la loc.

Noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dorinutza, merci de intrebare, nu prea apuc sa verific, habar nu am cum stau, imediat dupa nastere erau relativ ok valorile pentru mine, ca ma mai puneau sa le iau prin spital (mi-am adus aparatul meu, ca ei ma tot intepau in degete cu ac gros de seringa si durea mult mai nashpa decat cu acul de la glucometru) - valorile fusesera mari pentru bebe, dar nu exorbitante pentru mine - iar acum, cum ziceam...habar nu am. Banuiesc ca-s ok sau sunt in intervalul de prediabet, nu de diabet zaharat. Trebuie musai sa ajung si la Parhon la un dr. specializat in SOPC si intoleranta la glucoza, care face studii la cei ca mine, la care se suprapun astea...dar nu reusim sa mai ajungem si noi la doctori, eu sau sotul.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Daca puteti, evitati paracetamol, mai bine novocalmin (1/2 supozitor pe lung) daca fac febra de la vaccinuri, pentru ca paracetamolul scade imunitatea conferita de vaccin, stiu din mai multe surse, studii etc. si independent de la pediatra.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor! Ma ajutati si pe mine? De unde pot sa descarc sunete albe?
Va doresc o noapte linistita alaturi de bebelusii vostrii!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dorinutza, merci de intrebare. am taiat cat de cat coltul am pus betadina si am bandajat, acum e rana deschisa si zvanceste, de durut nu ma mai doare, dar mai e acolo un pic de colt, dar nu am cum sa-l tai ca e scurt.Trebuie sa am grija sa scot coltul cand mai creste si pot sa-l apuc.Sper ca asa nu mai ajung la cutit

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu zic repede ca nu prea ma lasa pitica:
- am fost la control si nu e bine, am un streptococ...de unde nu stiu. Trebuie sa iau antibiotic si niste ovule. Nu stiu de ce si barbatu' pt ca oricum n-am mai facut nimic de dinainte de nastere (ne-am virginizat deja)
- in drum spre casa, din cauza ca nu cred ca-i place in masina (daaaa stiu, ciudat) a facut asta mica o criza de ne-a bagat in sperieti asa incat am oprit de 3 ori pe marginea drumului s-o alaptez in mers (mersul meu) - deci tabloul era cam asa: eu cu tzatza pe afara, cantand unui bebe care plangea ingrozitor si care era cu fundul gol (prima masura luata cand plange tare: ii dau pampersul jos). Aproape de casa (dupa ce adormise si sugea de ceva timp) a vomitat cu tzatza in gura. Am mers direct la dus si ne-am linistit cu totii (eu cu ceva mai multe fire de par alb)
- tot asa: nani de la 22 la 5 - nici un pipi, nici la 7 pipi, abia la 8 a facut unul mic Azi sun pediatra.
- cea mai tare chestie pe ziua de azi: s-a ridicat in fundulet din pozitia de la 45grade la 90 de grade. Nu eram in miscare ca sa fie rezultatul inertiei. Din pozitia culcat isi ridica si capul si umerii . E clar ca nu mai trebuie lasata fara centuri.
- am fugit pt ca are un pampers zgomots


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Tala,ce scena,...Nici fetei mele nu-i place in masina, adica nu adoarme asa cum facea andrei...tin minte, cu el n-aveam treaba, chiar daca plangea cand il imbracam (era iarna), cum porneam masina, adormea f repede. Maria neaaah.. Doar daca o pun direct adormita, sau aroape adormita.... Poste poate.

Mergi la inceput