Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze ca uitasem felicitarile: miri, felicitari multe lui David pentru performante si Ioana, felicitari pentru activitatile de la gradi!

Si felicitari intregii colectii pentru absolvirea gradinitei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

neata
dau un like la ce am citit
DAVID ARE STANGUL MAI SCURT CU 1.5 CM
De la Budimex scolioza: inaltatoare, apoi gheata ortopedica , si obligatoriu gimnastica
De la THiery scolioza: nu trebuie decat sa mearga la inot
De la T. scolioza de conjunctura, cica dc are stangul pe un piedestal de 1.5 cm nu mai sta coloana curbata, de pus inaltatoare, care de fapt sunt plantare si costa 350 lei, poate sa faca ce sport vrea, nu e cazul de gimnastica medicala.Cand am iesit de la el astept un adolescent destul de inalt care a intrat in cabinet cu colega lui, adolescentul spunea ca venise ptr dureri de spate, drul imi spune mie ca anul trecut era mata jigarita ( ceva de genul) si uite ce frumos a crescut datorita lui.
Inainte era o clinica de ortopedie pe la Foisorul de foc, tre sa cercetez dc mai exista.

nu stiu ce sa mai fac, nici asa nu il pot lasa, dc varianta aleasa de mine nu e cea buna si ramane copilul cocosat sau cu dureri de spate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Vad ca s-a mai animat treaba nitel!

Despre noi: am avut n activitati in ultima vreme. Am avut serbarea draguta de final de an, sambata. A iesit tare gigea. Luni am avut si spectacolul de la balet.
Eu nu-s chiar asa de afectata de terminarea gradinitei, deoarece after-school-ul la care va merge Sarah din toamna este tot in cadrul gradinitei, asa ca va fi in acelasi mediu familiar si drag ei. Iar cu colegii preferati va fi colega de scoala, sa speram chiar de clasa.

Am fost vineri la plimbare cu mogaldeata Ami.E DELICIOASA!!! Imi place de ea de mor. Ma tot cuget cu cine seamana mai mult. Parca cu Lavilone. E din alt peisaj decat fetele. E calina, linistita, dar revendicativa cand vine momentul foametei. Am tinut-o in brate si asa de frumos si cumintica statea. Mi-a facut pofta de plod mic!

Lavi, am citit cu mare satisfactie sms-ul tau cu dantuirea. Tare m-am bucurat ca v-ati simtit bine la Zarnesti!
--

Roxi, la multi ani, draga mea! Sa fii fericita si iubita! Si nervi de otel in lupta cu plozimea!

Miri, tare nasoala treaba asta cu nesiguranta. La Jianu ai fost? Felicitari pentru matematicianul-precoce!

Ilenuta, mult a fost, putin a mai ramas!

Cami, io as pleca fara ezitare. Dar io-s mai lejera in abordare. O sa fie bine dupa antibiotic. Tinem pumnii sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Noki nu am fost.Jianu e ortoped? sigur o sa ma trimita la un ortoped dc nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, pai are sens ce spui tu acolo: 1 si 3 coincid ca si abordare, de dr. 2 ma mir ca poate ignora un fapt cert - inegalitatea dintre membre, deci nu i-as da mare credit.

Intreb si eu in totala necunostinta de cauza: daca ii iei inaltatoare, ce-l va face pe piciorul mai mic sa recupereze inaltimea?? nu cumva o sa se perpetueze situatia asta?
Altfel, e clar ca e bine sa faca cat mai mult sport, sa-si dezvolte bine musculatura ca sa sustina cat mai bine coloana, care cu siguranta e mai solicitata din cauza inegalitatii...

Mergi la inceput

Miri, pai ce comentam eu degeaba pe aici: da, Jianu si Burnei sunt amandoi profesor chirug ortoped pediatru,unul la Gr Alexandrescu, celalalt la Budimex. Eu credeam ca auzisesi de ei dar din anumite motive ai preferat sa nu mergi la niciunul dintre ei si sa mergi la altii. Eu comentam in unul din post-urile precedente preturile pe care le au la Regina Maria. Eu am fost la Jianu cu Ami, am povestit aici, mi-a placut de el. Bineintels gusturile in materie de medici difera .

Maria sunt de acord cu tine si mie mi se pare aiurea ca nu propune o solutie care sa repare diferenta asta in timp, dar nu ma pricep si nu stiu daca exista de fapt o solutie care sa corecteze diferenta. Nu inteleg insa de ce ai propus trecerea medicului respectiv pe lista neagra. A propus si el ceva.

Miri asa e, e fosrte greu avand opinii diferite de la medici sa trebuiasca sa iei tu hotararea.

Noki multumim de complimentele adresata lui Ami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da, Miri, Jianu e ortoped si inca unul foarte bun si rneumit. Eu am fost cu Sarah la el. Idem Lavi cu Ami. Are o vasta experienta omu'- e destul de batran. Eu as merge si la el sa vad ce parere are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, de asta:

Citat:
citat din mesajul lui mirib
am fost ieri iar la alt pediatrul ortoped, mi s-a parut un sarlatan, nu intru in detalii.

Mergi la inceput

Aha, ok. Acu am inteles.

In altaordine de idei si pe mine ma enerveazaoamenii care te intreaba ceva si apoi nu asculta raspunsul. Precum si cei care nu raspund la intrebari, macar cu un nu stiu/nu as vrea sa discut.

Mergi la inceput

Scuzati lipsa majora de cunostinte, credeam ca Jianu este d-na dr si pediatru generalist.Liber la aruncat cu rosii.
Spre norocul nostru, nu am avut alte probleme medicale pana acum.

Mergi la inceput