Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Lavi, aoleu! spor la treaba si copii cuminti!

deocamdata suntem intr-un prezent continuu, fac ce arde mai tare - inclusiv raspund prezent daca suna cineva cu vreo momeala de iesit pe undeva . cat esti plecat, actiunile gen ordinea, curatenia si mancarea se suspenda .

Cooorect!

Meems, voi nu prindeti TVR international sau asa ceva? Poate transmit ei dintr-un punct de vede mai romanesc, dar ce e dept transmisiile dicte sunt dimineata la voi. Asa a fost acum 4 ani cand a fost la Beijing, alam rezultatele de pe net, la servici si mai vedea, rezumate seara, fara acelasi farmec.

M-am mai impacat cu fetele. Au inteles si ele ca e groasa treaba.

Si la noi deocamdata lectii pe masa din bucatarie, un motiv cel zis de Meems, le mai pot ajuta si supraveghea in timp ce trebaluiesc. Al doilea motiv, mi-a fost mila sa le incarc camera cu birou ca sa nu le iau din spatiul de jucat.

O sa le iau birouri cand ne-om muta in viitorul ipotetic apartament pe care nu l-am mai cautat in ultima vreme.

-------

Apropo de copii cuminti, sa va povestesc cum au mancat pisicile vecinilor de la munte salam de Sibiu feliat de Agricola. Intr-o dimineata inainte de micul dejun viine Silvia si imi cere 2-3 felii de salam. Eu, bucuroasa ii dau toata folia, radiam, uau, sa-mi ceara Silvia salam din proprie initiativa. Un pic mai tarziu am vazut-o stand pe un povarnis cu baietii, niste nepoti de var de-ai lui Adi (prietenul nostru)Virgil a vrut sa o cheme dar i-am zis sa o lase in pace ca mananca salam cu baietii. Fericirea mea s-a terminat brusc cand a venit mama lui Adi cu vestea ca e plin povarnisul ala de resturi de salam de Sibiu ca matele nici nu l-au mancat pe tot. Apoi am aflat ca si baietii ii cerusera bunicii salam dar femeia a fost mai desteapta ca mine si nu le-a dat, a banuit ea ca e ceva in neregula.

Mergi la inceput

Ilenutza te asteptam cu poze cu Irinuca si cu povestea nasterii, acum pana nu uiti luata cu asa familion mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc de urari!
Pana acum sarcina decurge bine, suntem in grafic, dublu test a iesit bine, saptamana viitoare sunt programata pentru triplu test. Am avut si greturi si stari de somnolenta... Astept sa simt primele miscari.
Albert a reactionat bine si abia asteapta sa vada daca are surioara sau fratior.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Adelina, de acum ai trecut de perioada cu risc, bucura-te de sarcina, asta e cea mai frumoasa perioada, nu mai ai greturi si inca nu te incomodeaza burtoiul urias. Eu cred ca e fetita :) sunt curioasa.

Dragelor, din toata lista de treburi. Facut ghiciti ce am prioritizat eu: altceva! Azi dimineata am depus actele pentru pasapoarte Amalia si Natalia, ca-i expirase.

Asta ca o confirmare a ce zicea Maria.

Ieri in drum spre piata cum mergeam eu asa cu caruciorul mi-a venit o idee, ca ce-ar fi ca in loc sa mergem la munte la noi la cabana din 27 august sa bagam un city break, Budapesta sau Viena sau Praga, m-am oprit la Viena. Spre surprinderea mea Virgil a fost imediat pentru. Motivul: ca am fost deja la munte la cabana la fini, parca nu mai avem chef de inca un concediu cu autogospodarire si gratare zilnic :), drumetii mai greu, numai cu Ami in port bebe, de munte si natura ne facem plinul si in vacanta lin Maramures + Lacu Rosu, parca am merge intr-un oras mare, sa vizitam ceva, sa o ducem pe Ami relaxat in carut. Vad ca e tare linistita si pretabila la excursii. Pe de alta parte e cam nasol sa treaca anul si sa nu mergem la casa de la munte mai ales ca nici parintii lui Virgil nu pot sa mearga. Ne place acolo tare mult, of daca ar fi dupa mine as merge in ambele destinatii. Sar avem doar 6 zile la dispozitie, trebuie ales una sau alta.

Voi ce ati face in locul meu?
Sa nu-mi ziceti ca ati sta acasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, votez pentru Viena! Sigur fetele mai mari vor fi incantate!
Pe de alta parte noi am prins anul trecut calduri f mari la sfarsitul lui mai, foarte greu pentru plimbari la vremea amiezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sunteti incredibili!!!

si cand ar fi asta?
nu de alta, dar era si Viena pe lista noastra din 10-17 aug, doar ca nu prea am curaj cu copiii dupa noi . Anuca nici nu merge prea bine (cu Cristi n-am treaba, rezista chiar si in ritmul nostru), si ambii fac niste mofturi uriase la mancare. si nici costurile nu sunt de neglijat - una e Deva si alta e Viena.

Edit ca am vazut datele .

vad ca ne-am molipsit reciproc: nu pot sa nu ma laud ca ieri, dupa ce ti-am citit listuta de treburi, am facut ordine la jucarii (inclusiv sortat: o plasa de aruncat si una de donat pe care am pitit-o bine), terminat teancul de calcat, maturat curtea, gatit pentru azi... Asa spor mai rar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Doamne Lavi dar ce de plecari vara asta, am pierdut sirul, fa-mi un remember ca sa ma mobilizez si eu

Poze si pove pe email dar trebuie sa ma mobilizez sa scriu pe laptop, deocamdata
scriu de pe tele
Tinute de botez, si eu ma gandesc de unde ce si cum asa ca baga o idee.Eu am in vizor cocorul.Botezul il facem la sf lunii, poate mai
slabesc pana atunci, am ramas cu 6kg deocamdata. Tu cum stai?taietura cand /cum s-a vindecat?

ADELINA FELICITARI!!! UITE CA PREIA CINEVA STAFETA!!!!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Ioana, fata de 39 de grade previzionat pt sapt viitoare in Bucuresti... M-am uitat la temperaturile medii (maxima zilei) in acea perioada pe wunderground, sunt undeva intre 23 si 30 de grade, adica la fix.
Poti sa-mi zici care sunt obiectivele/locurile care le-au placut cel mai mult Mariei si lui Stefan?

Maria chiar ca cu varstele copiilor. Adevarul e ca e mai usor cu un bb de 4 luni in carut caruia ii e totuna pe unde il plimbi decat cu o fetita de 4 ani care oboseste repede. Dar va mai opriti, mai un Apfelstrudel, mai o banca, un parc, un loc de joaca( am constatat noi ca au efect odihnitor si pt adulti si pt copii, le trece durere a picioare dupa o toboganeala ), la o adica o mai duce tata in spate.

pb e cu cazarea ca e foarte din scurt, mai gasim doar ce a ramas, sub 100 de eur nu prea, plus ca nu toate au parcare sau unele au un tarif de 25 EUR parcarea pe noapte. Pacat ca nu mi-a venit mai din timp ideea.

Bravo pt trebaluiala!

Ilenutza kg mai am 1, total am avut 10 in plus inainte sa nasc. Mai am putina burta, nu-s fotomodeala dar nici chef de abdomene n-am. Eu ma simt ca arat rezonabil. Nu bine, dar rezonabil, OK. Cusatura s-a vindecat cam intr-o luna de tot sa zic. La proba practica nu am prea exersat-o din cauza de oboseala si caldura mare.

la Cocor nu prea stiu ce magazine sunt, mi se pare ca e cam scump magazinul adica e peste buzunarul meu. Eu intentionez sa dau o tura prin Unirea pe la Madame, Nissa, Yokko, Guara, Zara, si daca nu gasesc merg la vreun mall la Promod ca am impresia ca nu e la Unirii.

Noi nu facem botez mare, facem in cerc f restrans, o masa la restaurant dupa slujba si atat, deci imi trebuie o rochie de zi, mai elegantica sper eu.

Excursii? Pai am inceput la o luna cu excursia de o zi la mare, apoi am mai fost cate un week-end la Zarnesti, Alba Iulia, Harghita Bai, apoi la Danes cu fetele, apoi o saptamana in Apuseni la Rachitele la casa finilor si urmeaza Maramures + Lacu Rosu total o saptamana si mai vedem, Viena sau Apuseni la casa noastra.

Cu alaptatul asta e foarte simplu pe drum, trebuie doar sa opresti din cand in cand, uneori la benzinarii alteori pe marginea drumului la o adica. Adica sa aloci mai mult timp pt drum.

Mergi la inceput

Maria, despre mofturi la mancare nu- mi spune, vinzi castraveti la gradinar!
AZi am avut in oferta asa (o parte gatite de ieri): ciorba de legume cu leustean , mancare de fasole verde, cotlet de porc la gratar, de fapt putin inabusit, legume congelate RoyalMix facute sote. Eu am mancat ciorba + fasole + rosii, Silvia Royal Mix + carne, Nati rosii+ castraveti.

Am uitat saa zic ca am terminat ieri de vazut pozele voastre, super-super-super, foarte frumos a fost si se vede ca v-a placut! La cat mai multe vacante frumoase si pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, multumesc

si noi anul trecut am fost in aug in Viena cu rezervare facuta in ultimele 4 zile inainte pe booking, dupa ce-am tot oscilat intre apartament de familie / camera dubla doar pentru noi / ne-mers deloc . deci gasesti.
eu browsuisem harta in jurul statiilor de metrou - daca ai unul aproape, nu mai conteaza unde e hotelul.
masina se lasa la marginea orasului in parkhausurile acelea cu 3 eu/zi, Park&Ride...

Mergi la inceput