Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Probabil asteptati o cronica de vacanta,
Impresii ramase : a fost super super. mai putin ca am stat blocate in tren la intoarcere si am ajuns la 2 noaptea acasa.
Copii sunt mari, fete-fete, baieti cu baieti si David cand o prindea pe Ami era topit.

Sa punctez ptr fiecare ce mi s-a parut mie frapant
Ami o dulceata
Smaranda socant de frumoasa
Nati fff copilaroasa
Sarah fff curajoasa. sarea in piscina, iesea de la fund cand intram eu in panica ca nu mai apare, la un moment dat am intrebat-o cand a iesit la suprafata dc are nevoie de ajutor, s-a uitat la mine ca la o nebuna.
Anais fff iubitoare cu fratele ei, s-a lovit Andrei si nu stia cum sa ii aline suferinta.
Andrei sta mai bine cu nervii decat David, la cearta David se supara primul si plangea, daaa s-a mai intamplat.NOi mamele eram suparate ca se cearta ei deja erau iar prieteni.
Nichita fff ascultator, ce zicea mama lui era lege.
David cel mai obraznic cu maica-sa, e prea rasfatat, nu am observat asta pana acum , sau doar facea ca avea spectatori.

Nu am discutat cat ne-am fi dorit, am mai stat cu ochii pe copii, Sighisoara mi s-a parut wwwaaaaaaaw, daaa eu nu o mai vazusem.
Mancarea bunaaa dar scumpa, poate doar comparativ su salariul meu.
Pozele vin de la celelalte fete.

Poate gresesc, dar asa am vazut eu.
Anda sigur are o cronica mai profi, chair sunt curioasa fiecare cum a vazut lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetele (grupul calator), bine v-ati intors!
Miri, multumim de cronicuta ta. Pot sa atestez pentru copiii pe care-i cunosc si eu personal (Smaranda si Nichita) ca sunt asa cum i-ai descris. Am vazut si ceva poze pe fb si ma bucur ca ati avut un timp frumos impreuna!

Ile, cum esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Acasa
39+3 z

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am ajuns si noi acasa de jumatate de ora. am gasit frigiderul gol dar deja s-a si intors Virgil de la Mega, spalat pe jos si, ca de obicei, prosoapele neschimbate si ghivecele ofilite. Noroc ca-s rezistente si isi revin ele.

Super a fost, noi 3 ne-am simtit foate bine, de acord cu impresiile lui Miri cu mentiunea ca David nu mi s-a parut obraznic ci doar cel mai "de actiune" dntre cei trei, foarte destept si foarte iubitor de bebelusi . Smaranda vorbeste foarte frumos romaneste si pe alocuri foarte simpatic.

Fetele cu fetele, pasionate de balaceala, cai si ponei, papusele si desenat. Baietii cu baietii, mai mult cu fotbalul si cu tableta. A fost bine ca au fost echilibrati ca numar pe sexe, au avut companie.

Ile imi mentin prezicerea ca nasti dupa 39s. eu am nascut la 39s+3z, Mihaela la 39s+4z, sunt curiasa daca continui trendul! bucura-te de ultimele zile in 4. Vor veni zile si mai frumoase, in 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello, hello! Ne-am intors si noi din concediu de cateva zile bune - a fost super Thassos-ul, de altfel am observat ca ati cam vazut si voi pe FB . Inca nu m-am dezmeticit de tot. Si muncesc din greu la un album care sa nu-mi sparga limitele spatiului pe web.

Vazut ca v-ati distrat fain in mini-tabara, regret ca am ratat-o. Sper sa mai postati cronicute, imi place tare mult sa va citesc.
E adorabila micuta Ami - am ochit-o prin cateva poze! Si incredibil de maturi si talentati copiii mari.

Ilenuta, facem galerie pentru o nastere usoara,o bebelina sanatoasa si o refacere cat mai rapida!

Mergi la inceput

Ami azi a facut vaccinul de 2 luni, cu o mica intarziere datorata taberei. A facut Infarix hexa (asta se da acum de la stat), 6 vaccinuri. Bine ca a scapat. Maine mergem la eco de sold la dr Stamate. Ami a luat 240g in saptamana cu Danesul ceea ce e la fix, cam atat ia ea pe saptamana in mod normal. Deci n-am exagerat cu alaptatul :)

Maria, iuhuuu, bine v-ati intors! Astept impresii, cronicuta. Care plaje si locuri v-au placut mai mult, care mai putin? Cum s-au simtit copiii? Cum v-a placut mancarea si cum v-ati descurcat pe partea organizatorica? Astept si eu pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'mneata!
am pus si eu poze de la sighisoara - e link in contul comun.

Mergi la inceput

Cora, multumim de poze, sunt super! O adevarata cronica de vacanta. Trebuie sa ma mobilizez sa le descarc si eu.

Fost la eco de sold, rezultat OK.

Ilenuta, contractii, ceva? Apa rupta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Corap, multumim de poze.
Lavi, bv, ma asteptam la asa rezultat.
Dru naspa mi-a zis sa ii fac lu D o radiografie de bazin, dar a mai facut una la inceputul lui mai la umar, era umflat de fapt de la o intepatura nu de la busituri provocate de jucat fotbal in padure pana la epuizare.
Pot sa ii fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

daa, frumoase pozele din tabara, incredibil de mari copiii (cei mari), fain mai arata trenurile contemporane (uite ca n-am mai luat de muult de tot vreunul - pe copii nu i-am dus niciodata, desi e pe lista de TODOs ). si adorabila Ami dodolutza, in rochite de domnisoara .

tehnic, despre drum si descurcat la fata locului, am scris ceva pe la cap. de calatorii

revin cu cronicuta in detaliu, mai am de muncit la ea

Mergi la inceput