Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi! Vreti racoare, haideti la noi, va dam cu drag:)

Lavi vad ca se descurca de minune cu mandrele!
Miha faina povestirea voastra! Rapida si decisa micutza voastra Emilia!

Ile tot 2 in 1! Hai cand scoatem motatele?

Cercei am pus missei mari acum 2 saptamani , la insistentele ei! Ce ne mai refuza pana acum ( era miss "nu" de altfel) si ce ne-a mai stresat sa ii gaurim urechile:)) Asa ca n-am dus special in Fr, si mi-a placut sistemul lor ( poate e si in Ro, io habar nu aveam). Iti alegi cerceii, ti le pune intr-un fel de pistolet ( gen capsator), si pac il clipseaza pe ureche? Si gata, cercelul e pus si insurubat deja. 2 secunde dureaza tot. In plus sunt 2 persoane care fac in acelasi timp. Inainte cu o ora i-am pus un fel de produs de amortizat local, asa ca missa nu a simtit absolut nimic. Totul se petrece la magazinul de bijutereii.

In vacanta si noi! De luni Amalia merge o saptamana intr-un parc de distractii, apoi plecam in Turcia. Nu stiu, parca am impresia ca nu prea e multa lume care merge in Turcia anul asta! Sau e doar o impresie?
Declar stresul "avion" declansat de vreo - 7 zile deja!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Alinus e criza in Romania, si peste asta turcii sunt mai scumpi decat in anii precedenti, acesta este motivul.Cel putin asa percep eu situatia discutand cu cei ce au fost in anii precedenti la turci.

Corap pregatita ptr achizitii de bilete? David vine de miercuri de la Ploiesti ca nu are timp doar joi seara sa comenteze campionatul de fotbal abia incheiat.care a mai fost comentat si prin telefon....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

azi ma duc sa iau biletele. te sun de la agentie.
revin mai incolo, am ceva urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fete dragi , multumesc pentru urarile de ziua lui Bobby, sinteti niste dragute!

Felicitari Mihaela pentru micuta Emilia, sa va traiasca sanatoasa, puternica si sa aiba o viata implinita!

Ce frumos suna; Ami si Emi!
Frumoase, amuzante si deosebite povestile nasterilor voastre,le-am savurat din plin!

Sarbatoritilor de vara le urez LMA cu sanatate si tot ce-si doresc!

Noi suntem aproape de final cu mutarea, asteptam azi sa ne soseasca bucataria care trebuia instalata acum vreo doua saptamani, dupa aceea mai sunt de pus faianta pe perete, conectarea-instalarea aragazului- frigidero- micro- masinii de spalat vase, etc. Am cam batut pasul pe loc in ultimele saptamani fiindca nu ne putem instala in noua casa fara bucatarie, norocul nostru ca am anticipat niste eventuale intarzieri si ne-am acordat o luna in plus la dispozitie ptr mutarea definitiva.

Rachie incepe astazi tabara de la balet ( dusa- luata zilnic, ca eu una nu am curajul s-o las in vreo tabara peste noapte, dupa cite am auzit ca s-au intimplat in astfel de tabere cu profesori care au abuzat copiii, sa se duca ea singura cind o avea peste 20 de ani ) in rest ca si activitati de vara ne-am rezumat la inot si franceza ca sintem ocupati cu mutarea iar la sf. de saptamina merg la cabana-lac cu copiii si cam atit, in vara asta nu plecam pe nicaieri, poate prin toamna tragem o fuga pe la Cascada Niagara, sunt niste locuri de distractii pentru copii pe care le vizitam in fiecare an.

Concedii placute tuturor, sa aveti o vara frumoasa!

Ile , te asteptam cu vesti, gata, iti ajunge cu statul in pat,cred ca deja ai obosit, te-ai plictisit si esti nerabdatoare, asa ca esti la rand la schimbat scutece, ai due date pina la sf. saptamanii asteia ca sa nu ne mai tii in suspans !

Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Neata,

La cafea pentru voi, eu am rontait doua boabe.

Ma descurc cu mandrele ca m-am obisnuit cu ideea. Fetele mari se mai cearta furtunos dar apoi tot ele se impaca si se joaca f f frumos sau se uita la desene care le plac ambelor si comenteaza si se hlizesc impreuna. In fiecare seara iesim in parc, cam dupa 17, chiar 18 pana pe la 21. Cu mancarea, comenta Nati ca ii place ciulamaua facuta de mama, iar Silvia a intrebat-o: pai cum iti place, ca n-ai mancat? Raspuns: n-am avut chef! Barem mananca fructe, rosii, castraveti. M-am impacat cu ideea.

Ami doarme 5-6-7 ore legate noaptea, ceea ce e super, doar ca ma trezesc cu sanii cam plini dimineata. In rest e o bebelina super, a incept sa stea multicel treaza fara sa planga. Azi mergem la pediatra, controlul de 2 luni. Drita de familie a zis ca ma suna cand sa vin la vaccin, foarte bine doar ca eu plec din localitate acum cu fetele, din 21 la munte la cabana finilor sper sa ma prinda acasa :)

alinus va invidiez pozitiv, multe vacante anul asta. Roma, sudul Frantei, Turcia, apoi veniti si in Romania, super!

ina spor la mutat!!
Ma sperii de ce se intampla la voi in tabere, aici s-a auzit doar de o fata de a XII-a abuzata de profu de sport intr-o excursie dar pana la urma parca a reiesit ca se incurcase cu el de bunavoie si nesilita de nimeni :D

ilenutza nu mai e mult si vine dr tau si ai liber la nascut.
iti transmit sfatul primit de la Mihaela: cica ananasul e foarte bun sa-l mananci acum, ajuta la dilatare! Eu m-am dilatat f usor, nush daca ananasul a avut vreo contributie dar tot ce se poate. Si a fost bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola, tot 2 in 1
Desi aseara am crezut ca gata, pana aici mi-a fost, s-a miscat ore intregi, sper sa fie tot cu capul in jos.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, ce fain povestesti tu acolo de bebe Ami

Miha, tu ce ne mai spui de Emi?

Ile, acus'-acus'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Col deschis, chestiune de cateva zile
Deci ultimele zile doar cu puii mei scumpi

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Col deschis, chestiune de cateva zile
Deci ultimele zile doar cu puii mei scumpi

Ile , mami de V si A ,

Ile, deci trebuie sa incepem galeria

De ce ? Bucura-te, bambina o sa va infrumuseteze viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ile nastere usoara!!!

ina la multi ani cu intarziere pentru baietelul tau scump.. sa aiba noroc in vaiata si multa santate.
va

meemsy

lavi, noki cum este pe acolo? impresii, prietenii :)
asteptam cu mare drag sa vedem poze.

Mergi la inceput