** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna seara, mamici!

A venit randul nostru sa ne inscriem la bolnaviori. SN s-a ales cu o viroza digestiva. A debutat dimineata cu febra 39,5 si kk moale si cu mucus. E pe antitermice si pe regim, hidratare si probiotice. Regim mult spus, ca nu vrea sa manance nimic. Pana acum a mancat cateva stiksuri si ceva paine.
Fetelor, cate zile va mai refuza sa manance? Sau depinde de la copil la copil?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Offff sanatate multa
Noi cand am avut enterocolita cam 5 zile ne-am chinuit cu nemancatul....Poate la voi trece mai repede

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bianca, fenistil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mycya, pentru ciupituri de tantari e un stick de la Chico. E bunicel.

mama,rodi, e fantastic de frumoasa! Ce bucle are, si ce ochi! uau!

Eu m-am hotarat sa ii fac Rebecai fotocarte pe hartie foto pentru 0-2 ani. Si intentionez sa fac si altele, dar mai ieftine. O sa imi fac o biblioteca speciala pentru ele (cand o sa imi comand mobila in sufragerie).

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Cris2010, multa sanatate! Pupam bolnavioara mica. Cum se simte?

Multumim de primire! Da, viata se vede cu alti ochi dupa vacanta, parca si ai mei copii sunt altii, e asa bine.

Pun poze pe grup pe FB, nu ma lasa pe yahoo.

Ce idei frumoase cu fotocartea. Si eu de cand zic, era teo mic si nici acum nu m-am mobilizat. Poate se ia de la voi si fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Oana si eu as fi procedat la fel, mai ales ca e si bolnavior saracutul de el. Poate o scoateti cumva la cale daca nu va inapoiaza banii, poate reusiti sa reprogramati concediul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata, neata ...

Cris2010, multumim de intrebare. Riana e mai binisor, abia de ieri a mai cedat umflatura si a mai disparut din roseata. Sper eu azi sa nu se mai vada prea mult.Si la noi trec greu. Is ingrozitori tantarii astia de acum. Mari si veninosi. Trebuie sa ii protejam cat mai bine cu Autan, daca pana acum nu ii dadeam pe fatza prea mult, de-acu ma vad nevoita sa o dau… Sanatate SN, sa se reface rapid. Cel mai frica imi e de virozele astea digestive..ufff..

Rody, am vazut poze cu printesele tale. Isa e o minune de fetita. Is innebunita dupa carlionti si ochii aia albastri frumosi ma da gata.. Iar Maria se face o domnisoara pe zi ce trece. Un pupik si o imbratisare pentru tine Rody.

Off, déjà s-a trezit mandruta mea si n-am apucat sa va citesc pana la capat… Pup..Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Crispo, Ducu cel mai des are temp.37,4 rectal, am observat cand se agita mult creste temp.Si pupam cucuiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

'Neata!

Vin cu cafeaua, ceaiul, laptele si biscuitii!

Cris
Am fost la Antante am vorbit am facut si cerere, dar conditiile nu prea le indeplinesti, sunt luate in considerare cererile mamicilor facute inainte sa se intoarca la munca, nu inainte ca noi!

Pe mine ma intereseaza doar pt 2 luni maxim ianuarie si februarie, pe ca va naste sora mea la inceptul lui ianuarie si va trebui mama sa se duca la ea!

Daca nu ne iese cu Antante o sa o duc la gradi unde a fost Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Azi e cam liniste in delfinariu.

Multumesc pentru gandurile bune. Ieri seara a mancat vreo cinci lingurite de mar copt cu orez si parca a mai prins viata. S-a si jucat un pic.
Azi am luat-o de la capat cu nemancatul. Mama o imbie cu de toate la fiecare 5 minute. Noroc ca bea apa multa si ceai de menta.

DE cand cu viroza asta, SN tot are 37 cu 5, cu 7 si e sub antitermice. Inainte avea sub 37.

Anca, chiar de asta spuneam si eu ca nu ne incadram.

Noi am exclus total cresa (gradinita) pana vara viitoare. Daca n-o sa poata veni mama din toamna, o sa caut bona. Eu nasc iarna si nu vreau sa-mi aduca crocobauri de la cresa...

Krys, ma bucur ca Riana e mai bine.

Eu pe ciupituri am dar cu crema de galbenele.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Si eu sper sa sarim cresa pentru albert si sa mearga direct la gradi. Mie mi s-a parut greu cu copilul la cresa, serviciu, concedii medicale nenumarate, invoiri. N-as mai repeta asta. Sa vedem, sper sa ne iasa.

Am fost la dentist, am un cap mare, mi-a facut anestezie. Vreau sa ma apuc sa-mi tricotez o floricica, am o rochie neagra si vreau s-o accesorizez, sa merg la petrecerea lui teo de sfarsit de an. Nu mai fac serbare, fac petrecere, na.

Multa sanatate tuturor.

Crispro, cum e cucuiatu lu mama?

Cris2010 ma bucur ca sunteti mai bine.

Da, fete, imi pare rau c anu rseusesc sa pun pozecat de des imi doresc, de fapt nu reusesc nici sa fac poze, am avut asa niste pauza de fotografiat. Noroc cu concediile astea.

Raspund si pe FB mai pe seara, profit ca doarme inca albert sa tricotez ce vreau. Zici ca am innebunit, nu fac decat planuri de casa la curte si tricotat. Am o prietena cu care vreau sa ma apuc sa fac saculeti de dormit pentru bebe si pitici. Mie mi-au fost de asa mare ajutor, sa nu stau sa invelesc copiii, acum caut materiale frumoase si bune, sa am stoc de saculaleti pana la toamna/iarna.

Sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput