sarcina peste sterilet?
buna ziua!!!
am mare nevoie de un sfat!!!am sterilet de la nasterea baiatului, iar cm-ul meu isi face aparitia intre 5-10 ale fiecarei luni! astazi suntem deja in 11 si nici un semn ca ar veni menstra, nici spooting, nimic!!!mentionez ca de la ultima mensta incoace primul contact l-am avut pe data de 3 iunie deoarece sotul meu a fost plecat cu serv din localitate!!1
este posibil sa se fi instalat o sarcina sau sa sufar o dereglare a organismului? pentru un test ar fi prea devreme?(abia s-a implinit o sapt de la primul contact)
va multumesc
edit later: daca se dovedestea fi sarcina care sunt sansele sa o pot duce la termen!?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Raspunsuri
adita spune:
Desi sunt sanse destul de mici, poate sa fie si sarcina, mie mi s-a intamplat sa raman insarcinata cu o zi inainte de data la care trebuia sa-mi vina cm. Si testul a iesit pozitiv la o saptama de la contact, dar o liniuta foooarte palida, e cam devreme acum pt test. De sarcina peste sterilet am mai auzit, chiar mi s-a intamplat sa intalnesc in maternitate o fata venita sa nasca si ramasese insarcinata cu tot cu sterilet, a fost la dr, i l-a scos, si a dus sarcina pana la capat, fara probleme.
giulia81 spune:
inafara de intarzierea ciclului mai ai vreun simptom de "insarcinata"?
si eu am caz in familie cu sarcina peste sterilet
nu stiu daca e prea devreme pentru test, deoarece ciclul ar fi trebuit sa iti vina...eu mi-as face unul...
chiar ma intereseaza acest subiect pt ca si eu sunt purtatoare a una bucata sterilet
bafta si sa fie cum iti doresti tu!
Caught between the devil and the deep blue sea...
QiaoBing spune:
eu am o colega care a avut o sarcina peste sterilet, din pacate extrauterina. pentru a elimina orice dubiu poti sa iti faci o analiza de sange, betaHCg si afli sigur daca e o sarcina sau o dereglare.
kmy_black spune:
trebuie sa mai astept catev azile si pt analiza de la sange, sa fie 10zile de la contact , de test de sarcina nu mai zic!!
am vb si cu dr, mi-a spus ca ne vedem luni sa aflam cum stam!!!
ufffffffffff, si corpul parca imi joaca feste, am cateodat senzatia ca am aceleasi simptome k la Iustin, dar sigur este imposibil k diferenta ar fi de 3 sapt
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
imi cer scz k nu am reusit sa postez mai devreme dar familia trece printr-o drama(verisoara mea a pierdut sarcina la 34 de sapt)!!!
deci dup a o sapt de intarziat, 2 teste negative si deja programare facuta al dr mi-a venit menstruatia!!!
de acum astept sa-mi treaca si sa merg sa-l scot sa ma pregatesc de bebe2!!!
o zi buna va doresc!