Concluzii dupa alegerile locale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Si noi avem primar la al 6 l-ea mandat, PSD ( initial nu stiu in ce partid a fost, cred ca in PD). Dar a facut treaba, a fost votat indiferent de ce partid a fost la putere si a castigat detasat mereu.

Cred ca fraudele sunt din ce in ce mai rare. Asta este parerea mea.

De fapt, intrasem sa spun, ca este harta rosie, insa, nu trebuie sa uitam ca vorbim de aliante, nu de un singur partid...ceea ce nu cred ca este chiar atat de grav.

Si nu cred ce spun analistii, ca PDL va avea soarta PNCTD-ului, cred ca sunt situatii total diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu nu cred ca a fost un vot anti=basescu, ci un vot anit=PDL, partidul care a fost la guvernare cand s-a decis taierea din salariile bugetarilor, impozitul forfetar, programul de austeritate national care insa a fost in contradictie flagranta cu ce au facut membrii PDL si clientela lor politica: afaceri pe bani foarte multi din visteria statului. PDL-istii si gasca lor au furat foarte, foarte mult. am auzit multi patroni de firme in neamt de ex. care ziceau ca a fost naspa cu primarul PSD-ist de dinainte de Stefan pt ca nu a facut nimic pt oras, dar aveau loc la licitatii si prindeau lucrari destul de multe firme. De cand e PDL-ul 'calare' pe oras, nimeni nu mai are loc de cele cateva firme-clientele ale 'portocaliilor' (majoritatea avand ca patroni rude si prieteni apropiati ai celor din conducerea orasului). Licitatiile sunt toate cu castigatorul stiut din timp, spagile cerute pt a prinde o lucrare sunt din ce in ce mai mari.
Asta ca sa nu mai vorbim de banii gestionati total aiurea : sali de sport ce zac in mucegai inainte de a fi inaugurate, gondole pe unde nu isi au rostul, tot felul de pasaje si 'modernizari' care nu isi au nici o justificare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Laura, dar pana la urma tot Stefan a castigat...nu?
Cum vine asta?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Cum vine asta?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Inca nu stiu exact, dar asa se pare, ca tot Stefan a castigat. Eu cred ca lumea l-a votat pe el pentru ca nu a avut un contra-candidat destul de puternic (USL-ul a venit cu un tip tanar, de la PC, de care nu stia nimeni nimic) si mai ales pentru ca in oras chiar se vad schimbari mari, in bine, de cand este el primar. Toata lumea stie ca se fura la greu si Stefan cu neamurile si prietenii au facut o avere fabuloasa de cand e primar, dar probabil considera ca pot 'trece' peste asta atata timp cat se face si pentru ei destul de multe. Ceva de genul "stiu ca fura, dar macar face si pt noi ceva. Vin ceilalti, daca fura la fel dar pt noi va fi mai rau?" . Plus ca influentarea votului este mai usoara atunci cand ai puterea de mult timp si 'tentacule' peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:

Cum vine asta?

Asta ma intreb si eu .... Se spune pe surse ca a castigat Stefan, inca nu avem date certe, partiale de la BEC. Se stie din numaratoarea voturilor ca diferenta este foarte mica si la primarie si la CJ. Daca va castiga Stefan, va castiga la o distanta foarte mica fata de un baiat tanar, necunoscut, pe care eu l-am votat din toata inima.
Oamenii vad ce e la suprafata, vad orasul Piatra Neamt si li se pare frumos, curat, insa nu tin seama de impozitele uriase pe care le platim, toate creditele facute pentru asa-zisele investitii.... ca toate pavelele cu care e plin orasul sunt de la fabrica lui Flutur, samd, samd, ca nu mai ai acces la absolut nimic in oras. In toate lucrarile facute in oras nu au lucrat firme din oras, ci din Constanta, Bucuresti, Botosani, Suceava, nu ptr pietreni s-au creat locuri de munca, nu s-au platit taxe si impozite la bugetul nemtean, etc, etc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Strict pt primarie, eu personal nu am votat cu candidatul USL=ului pentru ca nu stiam nimic legat de realizarile lui anterioare si mai ales pt ca e din partidul lui Voiculescu. Desi in principiu sunt pnl-ista si ar fi trebuit probabil sa votez pt ei, alegerea USL-ului a fost nefericita in acest caz si nu au avut votul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Laura subscriu la tot ce ai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:

Strict pt primarie, eu personal nu am votat cu candidatul USL=ului pentru ca nu stiam nimic legat de realizarile lui anterioare si mai ales pt ca e din partidul lui Voiculescu. Desi in principiu sunt pnl-ista si ar fi trebuit probabil sa votez pt ei, alegerea USL-ului a fost nefericita in acest caz si nu au avut votul meu.

Eu l-am votat, si probabil ca l-as mai vota o data daca as avea ocazia. Nu ma intereseaza ca e din partidul conservator, eu am votat omul. Pentru ca mie mi-a placut de el. L-am urmarit in campanie si mi-a placut cum s-a prezentat. Cu stangaciile unui incepator, dar care promite pe viitor. In mod clar l-am preferat unui baron local cum e Stefan.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Edit: Laura, tu nu ai stiut despre el mare lucru pentru ca nu a fost lasat. De cate ori a aparut la televiziunile locale sau, de cate ori prin presa locala? Cred ca o data sau de doua ori. In schimb, a mers in usa in usa, din apartament in apartament si a vorbit cu oamenii, a mers in cele mai diverse locuri in care putea intalni oamenii si i-a ascultat si asa s-a facut cunoscut, nu prin vesnicele emisiuni care ridica osanale actualei puteri si asa zise ziare care exista la noi in oras.

Mergi la inceput

Din pacate pentru el, pentru mine a contat ca era din partidul lui Voiculescu. Dar cu siguranta ii voi urmari evoutia in urmatorii ani si il astept peste 4 ani sa il 'cantaresc' mai in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dar la voi n-a fost si vreun independent sau alt candidat mai acatari, decat astia doi?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput