Concluzii dupa alegerile locale

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui eumada
cam ce inseamna numarul de voturi al PPDD-ului?

Ratingul otv.
Care este mult mai mic decat ratingul antena3+realitatiletv.

Eu cred ca este o sanctiune acordata partidelor.
Daca nu poti sa le sanctionezi cu un vot impotriva tuturor, atunci dai votul celor care ai impresia ca nu fac parte din lumea lor interlopa.
Chiar daca nu fac nimic, prin vot divizezi puterea si tot ai realizat ceva. In privinta asta consider electoratul matur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Si deceneus, o fi asta in avandajul PDL dar, cu siguranta, e in dezavantajul nostru. Totul a amutit si nimic nu se va misca pana in noiembrie (de fapt, fizic, pana in primavara, cand vor fi disponibile si bugetele). Contractele sunt blocate, se pierd bani pentru ca inca nu s-a hotarat cine sa-i ia.
Dincolo de batalia asta politica, care a captat lumea si a facut fericit "electoratul", exista viata reala. Toata lumea a uitat de ea, cu ochii la televizor. Dar ne intoarcem repede cu picioarele pe pamant.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daca hotia ar incremeni s-au s-ar diminua, ar fi un lucru bun.
Daca s-ar planta mai putine panselute si s-ar construi mai putine patinoare si sali de sport, nu vad de ce ar fi rau. Daca s-a pus in stand by exploatarea gazelor de sist si de la Rosia Montana, si daca defrisarile de paduri ar reduce ritmul e bine, pentru ca se conserva resursele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Deceneus, tu ce faci? Ai inceput sa visezi cu ochii deschisi?
Cum sa incremeneasca hotia?
Hotia se practica la scara larga de la primul om caruia i s-a incredintat un drept de decizie, pana la ultimul tuciuriu care iti vine la poarta sa-ti vanda un...tomberon sau un pui de caine de rasa.
Hotia in aceasta tara se va opri numai atunci cand nu se va mai gasi nimic de furat!
Mie de acele vremuri, care nu sunt prea indepartate, imi este ff. frica!Va fi jale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite ce inseamna sa visezi, dar cu folos!
Zic unii, rai de tot de nu ii suporta nimeni, ca cine nu isi poate justifica averea gata, sa li se confiste fiecare leut care le-a parvenit in plus. Simplu, ca deja este o lista de toata frumusetea la Curtea de Conturi!Ete banii!
Sunt curioasa ce partid politic isi permite o astfel de responsabilitate?
Ba eu as da dovada de larghete, fara penalitati ci numai sanctiunea confiscarii.

Mergi la inceput

O tara nu iese din coruptie cu oameni pragmatici. Ca sa iesim din coruptie trebuie sa avem posibilitatea sa alegem un partid de visatori.
Eu tot visez la un asemena partid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sa vezi ce permutari si combinatii de n luate cate n trag astia in toamna......ca o sa ne doara capul.

Desi-s PNL-ista as vota PDL-ul ca sa ramana in vigoare anumite chestii,da daca fac front comun cu PPDD atunci merg cu Pnl-ul....nu am ajuns chiar in halul de a fi condusa de "senzationescu"....si de un sobor de babe care stau noaptea la 0TV...

Mergi la inceput