Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mary cate zile a durat pata rosie la voi?????
la noi e deja a treia zi si ma dispera

am intrat sa ii multumesc lui strumph pt felicitare din pragaaaaaaa
mi-au dat lacrimile cand am primit-o sii m-am uitat la ea
pe de o parte ca nu ma asteptam si pe de alta ca mi-a trezit amintiri minunateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vreau si eu in concediuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Bravo Anda! Mary, vreau si eu reteta de tarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara !

Am ajuns si noi acasa de vreo 2 ore si tot de atunci sunt in priza, desfacut valize, pus la spalat, curatenie, ordine... si acusi trebuie sa ma duc sa ii fac aita piscoatei si sa o bag la nani ca e super obosita, la fel si maica`sa Sper sa dorm mult si bine noaptea asta in patul meu, fara piscoata in camera... sa nu o mai aud foindu-se si mai sper sa nu se mai trezeasca la 3 jumate - 4 ...am multe ore de somn lipsa, sper sa le recuperez maine si zilele care vin

Va multumesc frumos de urarile si mesajele de luni de ziua mea scuze ca nu am mai apucat sa intru in ziua cu pricina, dar deh... batranetile si precum spuneam sunt foarte obosita si cand vad patul trag pe dreapta

A fost o vacanta frumoasa, a trecut repede, azi cand eram in avion inapoi spre casa glumeam cu Nick ca simteam parca am fost numai cateva ore acolo si fuga inapoi, asa repede a trecut timpul mai vreau si alta data si am promis ca o sa mai mergem cand o creste piscoata si o sa inteleaga mai multe si ea, nu numai noi ... e un oras care merita vizitat, frumos, curat si cu multe obiective turistice, restaurante care trebuie incercate si multe alteleeeeeeee

De ziua mea m-a pus ala cu cornite si am luat o pereche de sandale noi si m-au nenorocit, asa ca sa tin minte cand am facut 31 ani am pus leucoplast, am stat mult pe la terase la cafele si prajituri si a trecut ziua repede dar frumos, in afara de basicutele si bataturile din talpi

Fug sa bag piscoata in baita si sa incep sa incarc pozele pentru soacra mea, deja a sunat sa vada cum a fost in vacanta si cica e nerebdatoare sa vada pozele in picasa sa i le pun, o sa tot aiba ce face toata noaptea ca-s numa` vreo 800 iar m-a chinuit talentu`

O seara buna si sper sa ne auzim curand, dupa ce imi revin din oboseala, cand am plinu de somn mai bag si eu nasu` pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna seara,

Eu azi sunt super extra mega fericita pentru ca Cristi a inceput sa mearga singurel...eu am dormit vreo 2 ore cat el era cu bona, si cand m-am trezit zarva mare in curte, Cristi transpirat tot (era si f cald) de la efort...mergea singurel si bona dupa fundul lui. Femeia asta vine de 3 ori pe saptamana 5 ore si probabil va trebui sa discut cu ea sa vina mai mult cand va fi burta mare si dupa ce voi naste...

Si acum ca tot am vazut , va rog modificati si la mine in listuta ca l-am nascut pe Cristi la 39,2 saptamani :D nu la 38,3

Cami, eu i-am dat numai la unele vaccinuri nurofen seara, cand am simtit eu ca era un pic caldutza fruntea lui, in rest n-am avut probleme.

Nu stiu ce tot are ca inca saliveaza si i-au iesit toti dintii, mai avem molarul de 2 ani...dar mai e pana la ala..

Irinuca, eu momentan sunt prinsa de curentul "cremele de protectie solara nu sunt ok pentru piele si sunt la un anumit nivel cancerigene" si din acest motiv voi cumpara ulei din seminte de zmeura, voi lua si o esenta naturala de portocala sau lavanda, le amestec si aia ne va fi lotiunea de plaja. Uleiul de seminte de zmeur are SPF intre 28 si 50. Nu recomand si la altcineva...doar va zic cum fac eu :)

Roxy, ma simt super mega bine, e un pas maaare inainte, dar acum sunt un pic panicata si ma gandesc cum o sa fie, daca o sa pot face fata, cum ma descurc eu si cu burta si cu Cristi umblator...inca e haos in mintea mea:)) sunt sigura ca va fi totul bine. E de-ajuns sa ma gandesc la Somleac si ma linistesc. :) Acum ca am zis la cateva persoane, toti au inceput cu comentariile legate de sexul lui bebe. "Vaaaai, sa faceti si fetita!", "vaaaai, sa mai faceti un baiat" si eu chiar nu am preferinte. E amuzant sa-i aud dandu-si cu parerea...

Strumphy, welcome back! :) odihna placuta si vezi ca raportez 2 liniute :))

Yasmi, stiu cum scriai tu la inceputul odiseei, cand erau bebeii in burtica despre experienta ta cu kilogramele si acum stiu exact ce vroiai sa spui, pentru ca acum nu mai vreau sub nicio forma sa mananc tembelisme de 5 ori pe zi, vreau sa mananc cat trebuie si sa fie mai ok treaba asta cu greutatea...

Mama, ma inebuniti cat dorm copiii vostri. Al meu doarme maxim 2 ore:))) A dormit odata 3 ore jum dupa o zi intensa de plaja...cand l-am alergat toata plaa, si in apa si pe nisip...era saracul..terminat.

Mami de Cristi (09.03.2011) si 4+

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ahaa...,,,deci e clar care sunt preferentialele pe aici....

strumf, bine ai revenit! asteptam pozici!

spiriduha felicitari juniorului pt primii pasi! da! foarte bine, trebuie sa ai grija de tine si sa nu mananci "cat doi" si iti spun sigur ca se poate, cu vointa, bineinteles!!

maine avem si noi serbarea-carnaval la gradi! printesica mea este soricel

Mergi la inceput

strumphule
bine ai revenit
te asteptam maine cu placereeeee la o cafea si la n discutii
asa ca dupa un minunat concediuuuuuuuuuuu

spiridusha
va fi fffffffff bine
mai ales daca ai ajutor
acu important e ca tu sa te organizezi
pana la 6 luni eu nu am simtit oboseala ca bebe doarme
si m-am ocupat cat am putut de mult de bebe mare
insa apoi e dificil
acu cand merge si tre sa stai dupa ei vezi cum e
ei cand va fi bebe din burtica ca bebe mic acu
atunci va fi putin dificil
ca ambii vor vrea sa te joci cu ei in acelasi timp
vor vrea sa ii dai in acelasi leagan
vor vrea aceleasi jucarii
etcccccccc
da trec toate
ahahahahha
important e sa dormi
si sa iei vitamine
ca nu e usor sa ai bebe in burtica si sa ai grija de un altul
felicitari pt bebe plimbaret de azi
mai abia astept sa nevedem sa il vad cum merge pe al tau
ca si petra mea merge f prosttttt
sigur din septembrie ii fac rost de ghete ca nu mai tine
merge cu ambele picioare inauntru
offffffffffffff

Mergi la inceput

yasmi bafta soricelului maine la serbareeeeeeee
la anul pe vremea asta voi avea si eu astfel de emiotii
abia astept
tu cum esti?
cum a fost cand ai dat-o pe yasmi la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, nemaipomenit de bine a fost cand a mers pt prima data la gradi. nu am avut nici cea mai mica problema. avem acum de cand este la gradi aici, ca nu ii place, nu o accepta deloc in ultimul timp iar de cand ne intoarcem de la mare o sa mearga din nou la fosta gradi, cea particulara cu predare in lb engleza...

Mergi la inceput

da de ce nu ii place?
asta e de stat?
sau si-a facut acolo prieteni si ii e greu sa se acomodeze aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna seara dragele mele!
Cami,asa mi-a facut si Rares.pt pata rosie pune comprese reci cu rivanol,le tii la frigider nu congelator si o foaie de varza pe care o bati bine ca sa inceapa sa iasa din zeama.Mie mi-a facut temp peste 39 si apoi otita.La ror nu a svut nicio reactie adversa.
Strumphy multumim de vedere,esti minunata si mereu atenta.Ma bucur ca totul a fost bine.
Delia,offf mami ce rau imi pare ca nu te- ai simtit bine si ca v-a prins ploaia.
Lavi,tu ma innebunesti la cate gasesti,na ca m-a luat si foamea la cate am citit
Roxy,ma bucur ca va plimbati toata ziua
Spiridusha feli itari pt mersul singurel
Ally tu pe unde umbli,te-ai angajat?
Irinuca,felicitari pt tataie.Crema de plaja am Mustela si Yves Rocher
MADUTA,PENTRU CA NU STIU DACA APUC SA INTRU MAINE CA AM MULTA TREABA SI E SI ZIUA TATALUI MEU,iti doresc la multi ani cu sanatate,fericire di tot ce e mai bun pe pamant!
Noi suntem bine, pe mine m-au muscat tantarii de m-au rupt,Rares care ma iubeste de ma zapaceste,dar si eu il ador pe printul meu.Un an arstam si noi,dar nu mereu.Acum e innebunit dupa parul meu,m-ar trage in continuu si doar pe mine.
Felicitari tuturor puiutilor pt progrese. Va pup cu drag pe toate

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput