Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
n-am mai intrat ca am fost topt plecati cu vremea asta calda. a fost si prea cald. dar ne-am si balacit
strumphitza iti urez La multi ani! cu sanatate si multa fericire, sa fi implinita si iubita mereu si sa te bucuri de minunea ta mica.
am citit ca ati ajuns cu bine si ca ai fost foarte incantata ce ce-ai vazut acolo, ce frumos trebuie sa fie...imi si imaginez
spiridusha felicitari pentru bebe din burtica ma bucur mult ca de data asta este sigur pozitiv
madutza CRisti a fost un adevarat barbatel la serbare...aranjat,cu camasa, cravata... tareee frumos a fost si tu la fel, arati bine, bine. asa bine iti sta cu ruj rosu, rosu
catank am reusit sa scot titi de dimi. ii dau ba lapte de vaca, ba praf. a inceput sa bea mai bine ca la inceput, cred ca incepe sa-i placa, sa se obisnuiasca. la pranz inca n-o pot adormi fara titi, aici grea treaba, nu stiu cum voi face. nici nu vreau s-o las sa planga. seara ii dau intai bibe apoi titi cat mai vrea ea. un pentru buburuza mica.
ailed dar de ce oare te-ai trezit asa? ca doar tu nu mananci nici sarat tare, nu? sa zici ca retii apa din cauza asta. tensiunea cum este? sa nu stai nemancata acum doar ca te-ai trezit cu burta
iony relaxare placuta la Londra. si vreme buna
mandreeac sa poarte Rares sanatos sandalutele super pret, si noi am gasit tot din piele, tot producator roman si tot la pret asa mic. vai ce prost stai tu cu somnul, musai iti trebuie odihna, ai si slabit...si eu am mai slabit putin
mamicile si fluturasii.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
singura chestie roxy e ca am mancat cateva floricele si poate n-am baut apa suficienta, si daca ma apas pe piele ramane urma, nu stiu ce sa zic , cand ajung acasa in Ro ma duc la dr meu sa-mi fac niste analize ca lumea...cred ca rau mi-a fost si de oboseala....ca uite daca ieri m-am odihnit....azi imi e mai bine...offfff
bb_yasmi spune:
delia, am facut acum un blat de tarta crocant (dinacela care aluatul este mai tare, sfaramicios si se intinde cu mana in forma de copt, nu gen pandispan./chec). da mi o idee cu ce sa umplu tarta. mai am prin casa o mana de fructe de padure, budinca de cioco, lamai, cioco, frisca....
edit: am gasit intre timp cu un pire de fructe de padure+frisca+ciocolata...
roxy_s spune:
madutza ma bucur ca ti-au scos fierele mai simti ceva la mana?
ina ce bine ca ati gasit cresa, sper sa fie pe placul vostru si sa acomodeze puiul bine
ce dulce este Alex cu mopul in mana vrea sa te ajute ce inalta esti
catank ce comica ai fost...cica, cand simti tu ca face Ioana caca si este ora, ii pui pampersul. zici ca tu faci nu ea
face la ore fixe? Anastasia nu face mereu la fel. cateodata dimineata, cateodata mai dupa masa... dar o vezi cand incepe si se screme si sari imediat cu pampersul
irinuca felicitari lui tataie ca a castigat alegerile ai fost harnicuta, cata papa ai facut...
ailed_dota spune:
yasmy, eu cand am facut tarta am pus jumate budinca de vanilie si deaspra zmeura si jumatate budinca de cioco neagra si fulgi de migdale...
ce reteta de aluat sfarmicios ai? cum ti-a iesit?
bb_yasmi spune:
delia, stiu mergea bine cu budinca de vanilie dar nu am in casa decat de cioco. blatul arat bine, nu stiu cum este la gust de abia l am scos din cuptor. asta este reteta dupa care am facut
Ingrediente pt blat:
250 g faina
125g unt
1 praf de sare
20g zahar pudra
1 pahar mic cu apa
1 galbenus
tu ai alta reteta??
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaryM85 Ha, ha ha Spiridusa ce am ras cum mai sa fie pozitiv, ce faza bafta sa fie!. Sa va spun de chiscoasa mea, a venit o vecina din strainatate si are un baietel de 2 ani si ceva, nu spun ca A cand il vede sare pe el si il pupa si el la fel, se saluta peste gard, e asa comic cand ii vad nu ii pot desparti nu alta! mami de Alexandra Mirela |
ce scumpa este, mi-o si imaginez deja are gagiu
ailed_dota spune:
200g faina,
100g unt
o lingura de zahar(pe care eu am uitat sa o pun)
un galbenus
si apa ff rece 2-3 linguri
deci in principiu cam aceeasi
tarta de genul asta e ce intrebam eu saptamana trecuta si e prajitura mea preferata