Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
ailed_dota spune:
da , cami si eu de abia astept, e naspa ca e drumul lung din Ro.....barbata-miu mi-a zis ca sa mergem pe aici cat stam in Croatia ca el numai bate 1000 si de km dupa.... primul site era ales repede ca eram obosita....
spiridusha spune:
Alte 3 pozitive, deci m-am linistit!!! DPN 20.02.2013 tanananaaaaaa. Speeer sa fie sigur pozitiv de data astaa!!:)
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
spiridusha spune:
Multumim frumos!! Mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez, dar ca punem ghetute din septembrie. Adica n-am inteles nimic...:( om vedea ce-o fi ca mergem pe 25 la alt doctor...
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
ailed_dota spune:
spiridusho: http://www.webwomb.com/chinesechart.htm,f bine ca te duci si pt a doua opinie la Cristi.... stiu ca se recomanda oricum sa mearga pe nisip cu piciorul gol... asa ca ....ar fi si pacat ca tu sa nu profiti....
fetele ati mai vb cu viss?ce or face?
mandreeac spune:
Intru repede sa o felicit pe Spiridusha!Felicitari mami,sarcina usoara si un bbee sanatos si la termen.
Eu am avut o zi oribila de dim,apoi a fost mai bine.
Sunt extrem de obo,Rares de la 2 jumate pana la 5 jumate a vb in continuu,asta azi noapte.
Vw pup pe toate cu drag,sunt chiauna
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
irinuca05 spune:
Hello
A iesit tataia invingator in alegeri!!! Este la al 4-lea mandat. Procentul a fost de 70%, foarte bine, avand in vedere ca e din partea unui partid neiubit in perioada asta :)Dar oamenii l-au votat ca a facut lucruri foarte bune in comuna (toate ulitele sunt asfaltate)
Suntem obositi cu totii ca amstat aseara pana la 3 sa asteptam numaratoarea voturilor.
Dariei am inceput sa-i dau lapte de vaca. Bea cam 170-180 ml la.masa de seara. Pe la 3 si la 6 mai be inca vcate 200ml, dar lapte praf, ca e mai usor de pregatit cand am ochii lipiti :))
Fetelor harnicute, spuneti-mi si mie o reteta de crema pt prajitura cu foi de napolitane. Am foile, dar nu stiu ce crema. Vreau una cu caramel si nuci, please!
Andreea, pup! Imi pare rau ca te chinuie printul atat de mult! Cresteel mare si apoi o sa te trateze pe tine ca pe o printesa!
Cami, cate vizite vei primi vara asta! Daca ajung un zona, ne inscriem si noi pe lista!
Spiridusha, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai un bebe sanatos!
La multi ani Strumphitza!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
Nu mai stiu nimic de Viss si Sergiu. O voi contacta maine daca ma lasa printesa mea si va anunt.
Noapte buna!
ailed_dota spune:
irinuk, felicitari, chiar m-am gandit la voi, dar la primarie , daca face ceva se voteaza omul, nu partidul.. bravo!
mandreac, offf mai mami, mai..
eu aseara am patit una naspa rau... ma durea in ceafa de ma tragea pe perna, nu putem sa stau in fund macar, azi m-am trezit umflata de apa cred ca am cu un kg mai mult ca ieri si o burta...., dar m-am trezit mult mai bine ca senzatie fizica...