Caut clinica / dr. pentru ecografie san

Caut clinica / dr. pentru ecografie san | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna,

De vreo 2-3 luni simt o durere/intepatura in sanul stang, care se acentueaza cu vre-o saptamana inainte de CM. La palpare se simte ca un ganglion (nu stiu cum sa-i zic exact) care doare la atingere.

Imi puteti recomanda o clinica si un medic la care sa merg (in bucuresti) pentru o ecografie de san?

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lislis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danutz@

Imi puteti recomanda o clinica si un medic la care sa merg (in bucuresti) pentru o ecografie de san?
Va multumesc.

Citeste aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166527&nm=info-dr-Lesaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Iti recomand cu cea mai mare caldura pe d-na doctor Nedelcu Dana de la clinica Delta; este extraordinara! poti merge pe mana ei cu cea mai mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

Va multumesc pentru recomandari.
Am fost ieri, 02 iulie la d-na Nedelcu Dana la clinica Delta. Mi-a placut cum s-a purtat cu mine pe timpul ecografiei si faptul ca imi explica despre ce e vorba si imi raspunda la intrebari.
Cu toate astea, vreau sa stiu si parerea voastra legata de concluziile ecografiei:

San dishormonal, prezentand minime modificari difuze de structura. In adranul central, profund, se evidentiaza o stuctura solida izoecogena cu trama glandulara modificata adiacenta cu diametrul antero posterior 4.8 mm, trasvers si cranio-caudal 0.3 cm, volum 0.4 cmc. Este net conturata, usor lobulata, neomogena prin prezenta de incuziuni ductale. Caracter probabil benign (BIRADS 3). Examenul elastografic evidentiaza o leziune dura....

D-na doctor a pus ca e posibil ca aceste modificari sa aiba o cauza hormonala si sa meg la ginecolog pt analize si tratament apoi sa revin la ecografie dupa 3 luni.
Vineri am sa merg la ginecolog sa vad ce-mi spune. Dar pana atunci.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

parerea mea e ca ar trebui sa cauti un doctor care sa iti explice tot, astfel incat sa nu iesi din cabinet cu nelamuriri.
asta insemana doctor bun. sper sa ai noroc cu ginecologul.
orice vei citi pe forum vor fi doar impresii personale si experiente ale altor persoane.
sanatate si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am fost la Cristi Viisoareanu de la Medlife si la Dr Lesaru la cabinetul lui..Mi-a placut de amandoi..
La Viisoreanu au un aparat de ultima generatie pt tratarea tumorilor benigne ale sanului fara bisturiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ecografistul nu pune diagnistice, el scrie ce a vazut si cuasta te duci fie la ginecolog, fie la chirurg (oncolog de preferinta, ca ei fac multi sani). Acel medic iti va explica totul in contextul clinic, corelat cu ecografia si va cere analize suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

De ex Viisoreanu este si ecografist si face si operatii de san pt fibroadenoame, etc. Este un medic cu multa experienta pe san..Daca doamne fereste este cancer atunci trebuie chirurg oncolog...se pricep cel mai bine.
Sanatate multa!

Mergi la inceput