Admiterea la liceu - primul prag - emotii
Raspunsuri - Pagina 20

Lala_D spune:
Lala_D spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui helbi Histamina, mie cumnatul asa mi- a scris: prima optiune Lazar, a doua Viteazu...acum vad ca media la Lazar a fost mai mare, deci, banuiesc ca au completat corect  Andreia | 
Andreia inca NU au completat nimic. Nu se pot face optiunile pana dupa data de 4 iulie cand rezultatele sunt finale, dupa contestatii.
Poate asa doresc sa completeze fisa, asta-i altceva.
Oricum copilul sa puna pe prima pozitie ce isi doreste el cel mai mult si mai mult.

histamina spune:
histamina spune:
 COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE LAZAR" Uman Stiinte Sociale Liceal 9.52 - 60
9 COLEGIUL NATIONAL "MIHAI VITEAZUL" mate info 9.54 - 30
 este ceea ce avem in materialul dat de la minister.
in fine, diferenta e data de rezultatele liceului la bac, olimpiade si misu castiga detasat.
evaluarea la amte:3 si ceva si sora mea geamana a vut genialitatea sa ii spuna asta si sa il certe.

MadalinaM spune:
MadalinaM spune:
 Histamina imi pare f rau pentru evaluare si contextul in care s-a obtinut acest rezultat!

diuna spune:
diuna spune:
 Relax, chiar nu-i cel mai important examen din viata lor. A mea s-a evaluat la un 9.5o la mate. Cica vo 8.50 la rom si 9.90 pe V-VIII o ajuta, per total, sa aiba o medie care, zice ea, e suficient de mare pentru liceul si profilul pe care le doreste. Si acestea fiind spuse a plecat la un coleg care si-a pus curtea la bataie pentru toata clasa, un gratar, un suc, o muzica...Si eu sa ma perpelesc pana la rezultate??? Nooo, asa o tai si eu pe o terasa in centru...Zarurile au fost aruncate!
 Multumiri histaminei si lalei si celorlalti care m-au ajutat sa ma orientez mai bine in vederea repartizarii! O sa fiu ochi si urechi pe aici dupa ce se afiseaza mediile!
 Felicitari copiilor nostri, orice medie ar avea! Si oriunde s-ar afla !
!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

histamina spune:
histamina spune:
 ma duc sa consolez strumful mare, sa impac geamana, sa il calmez pe tata.
eu cu maica-sa am acceptat deja situatia.

viviana spune:
viviana spune:
 La mate a gresit 4 subpuncte, deci mizam pe 8. Atentia bat-o vina!
Oricum sunt multumita.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

grati.ela spune:
grati.ela spune:
 mami, matusici, tatici, pe langa liceele de top sunt si licee ok, unde mediile sunt satisfacatoare. Intre 8 si 9 eu mentionez  Barbu, Creanga, Monnet, Scoala Centrala. Intre 7 si 8 Petru Rares, Bolintineanu.
Eu consider ca acesta este examenul principal, mai important decat Bacul sau admiterea la facultate. In principiu, daca s+a pierdut, media este sub potential, solutia ar fi 1. rapida: un liceu particular gen ICHB sau 2. cu efect intarziat: transfer dupa un semestru sau un an.

MadalinaM spune:
MadalinaM spune:
Eu il consider un examen important din punct de vedere al mediului in care va evolua in urmatorii ani, critici pentru dezvoltarea copilului!

vanessa ionescu spune:
vanessa ionescu spune:
 si eu la raport. lucrarea verificata dupa abrem e de 10 (avantajul 5-8 in colegiu de mate info. la romana are doar o greseala de 0.1 la gramatica (a scris pronume reflexiv complement direct) compunerile poate il trag in jos (subiectivismul e un criteriu) deci probabil 9.50, 9.87 media generala, deci speram la vianu in continuare

diuna spune:
diuna spune:
 Se recorecteaza lucrarile la romana: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12636932-evaluarea-nationala-2012-baremul-corectare-examenul-limba-romana-fost-modificat-toate-lucrarile-vor-recorectate.html

Am trait s-o vad si pe asta...!
 Maine ies in strada si scriu petitii parintii celor care au raspuns cu subiectiva .
. 

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."